Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sonda na 4lomza.pl. |
Znana jest mi podobna , tragiczna historia osoby z mojej bliskiej rodzinny - podobne koleje losu . Ta sama droga przez mękę .Te same kraje. Nie sądzę jednak aby to był temat na tym forum .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sonda na 4lomza.pl. |
Nie zauważyłeś zdania ?!?! : "A wystarczyłaby tylko sumienność obsługi i myjka ciśnieniowa."
|
|
Mam takie wrażenie. Jeszcze rok poodkładam i zaczynam coś swojego kręcić, bo tak nie może być.
|
|
Jest różnica i to ogromna. Mam rodzinę we Wrocławiu,Gdańsku,Warszawie ...We Wrocławiu jest dużo ofert pracy - wynagrodzenia najniższe zaczynają się od 2000 tys zl do 7000-8000 tys i to są takie standardowe zarobki ... Tam są inwestorzy z zagranicy , ogromne zakłady pracy dające pracę 2000-2500 pracownikom . A u nas co? Pepees , browar ? Gdzie płacą tu jakieś uczciwe pieniądze? Niech ktoś potwierdzi lub podważy moją sugestię ... Nie dziwię się,że ludzie uciekają od nas do większych miast lub za granicę ....
|
|
Pracy szuka a nie przyjaciół. Pan mechanik samochodowy.
|
|
Zadymy sie zdarzają wszędzie w Polsce. Gorzej, że te poj.by niszczą swój stadion...
|
|
jawiemonawie. jak tam twój temat ,,alibaba,,?
|
|
jawiemonawie a co ty kręcisz na boku? chyba lody na patyku? tępić donosicieli i ich rodziny!
|
|
Jesli na wesele to tylko zespół "MODEL"Zanim się zdecydujesz możesz poprosić przez telefon o zaspiewanie a cappella .
|
|
dzięki za odzew :) a intercosmetic jak się przedstawia cenowo - z jednorazowe wejście i za karnet(są tylko karnety miesięczne?)??
|
|
motor to kategoria A, a nie B
|
|
Daj się komuś w końcu przelecieć "albo każę zrobić to chłopakom" hehe. Jakiś zły pan kiedyś Cię skrzywdził ? Który to?! rudy błazen z druhem
|
|
jawiemonawie nie twój zakichany interes ty też jesteś w każdym wątku , i w sumie niewiele masz do powiedzenia. co za przygłupy z dzisiejszych facetów
|
|
"ty też jesteś" ty też jesteś...ojej ojej a bo on teeeeż byyyył. ****. Zrzęda jesteś, marudzisz, jęczysz, zrzędzisz rudy błazen z druhem
|
|
jaiwemonawie przelecieć to sobie możesz panienkę taką jak madziaw. a najlepiej załóż swój własny temat JAWIEMONAWIE SZUKA PANIENKI DO SZYBKIEGO S.....SU ZGAŁASZAJCIE SIĘ KANDYDATKI . PRZEGLĄD ROZPOCZĘTY
|
|
Nie muszę zakładać tematu, poza tym teraz jestem na chorobowym, cholera zapalenie oskrzeli. Haha ale boli Cię ta madziaw dziewczyno. rudy błazen z druhem
|
|
alibabko masz racje, tępić. Hehe nie, nie lody. rudy błazen z druhem
|
|
Nowa i strasznie namolna.....twarz podobna zupelnie do nikogo... ;)
|
|
Ogrodnikow hahaha znam dwuch....hahaha ale nie bede tu ksywami operowal jeden sie pulta a drugi fafloni hahaha.... Nie jestem jak widzisz taki mlody... rudy błazen z druhem
|
|
brzydal, wypowiadam sie na temat , to cie boli???
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |