Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Janusz Korwin-Mikke w Łomży |
ja tam bym radzil podjechac na plac zeglickiego czy jak mu tam. Tam gdzie czesci sprzedaja tam cos powinni poradzic w zawieszeniu wszystko wymienia a w silnikach to nie wiem czy grzebia bo takich powazniejszych awarii nie mialem no oprocz sprzegla. Za to moj kumpel poleca tych na polowej ale ja tam ich nie znam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Janusz Korwin-Mikke w Łomży |
A Ja polecam radio megastacje http://www.megastacja.net/ Grają spoko muzyczke,wszystko na czasie.Dodam jeszcze tylko że czesto usłyszycie tam Dj z Łomzy (dj chomik) znany z radia BAB. Jak chcesz kogoś pozdrowić to w tym radiu zrobisz to za free! ;) wystarczy że powiesz tej osobie żeby słuchała radia ;) Jeszcze raz goraco polecam!!!
|
|
Brawo! Za posty na temat.
|
|
Oj sie narobilo ze hoho i co będzie ? _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
No, to dawać mi te fotki tutaj!! :) Niezorientowanym wyjaśniam, że chodzi o wiosenne fotografie dokumentujące co w trawie piszczy... Zbych
|
|
"mam dosc takiego katolizmu gdzie ludzie ida co niedziela do kosciola, modla sie, przyjuja komunie a w drodze powrotnej juz zaczynaja sie sprzeczac czy obgadywac kto w co byl ubrany itp. ( a tak jest w wiekszosci przypadkow)" Niestety, Justynoo, Z przykrością, ale muszę to potwierdzić :(. Znam to aż nazbyt dobrze. A potem ktoś taki usiłuje mnie nawracać, co doprowadza mnie do szału! Też myślę nad tym, co mogłabym zmienić w swoim życiu, ale jakoś nie mogę zmienić jednego: nie umiem polubić czy pokochać pewnych osób, zwłaszcza takich, które uważają się za dobrego człowieka, mnie zaś za wcielenie zła, i przychodząc z kościółka podkreślają po trzykroć skąd wracają, żeby wszyscy słyszeli... Sorry, ale nie dam rady :(.
|
|
Wiedziałam Vladuś, że mogę na Ciebie liczyć :). Wieeelkie dzięki, ale... proszę jeszcze o dokładkę...:) - byle nie po łbie :D użytkownik usunięty
|
|
he, he... ja też znam takich ludzi. Ale to źli ludzie, więc po co o nich tyle gadać? Pozdro.
|
|
Lubię Ryskago i to bardzo, tylko mamy odmienne charaktery i nie lubię jak prawie do każdego postu przypisujesz mój nick z nutką ironii. Może ja podchodzę do tematów zbyt poważnie, w przeciwieństwie do Ciebie, bo każdy temat bierzesz na wesoło. Ryskago, żebyś była dobra to już dawno zjedli by Ciebie na deser. Pozdrowienia. użytkownik usunięty
|
|
Tak To całą Polska... Zbych
|
|
Ja jeszcze nie zrobilem fotek :D
|
|
Taka jest i bedzie nasza Polska
|
|
chciałbym przypomnieć, że jest to temat o Łomżyńskim stadionie Zbych
|
|
No własnie masz racie Damian
|
|
cos ktos cos wie apropos imprez zwiazanych majówka? bedzie cos na muszli moze? albo w krejzi nowogrodzie?jakis koncert,piknik?
|
|
www.marianowo.neostrada.pl
|
|
c3po kto wie co będzie :D Zbych
|