Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Szacun dla Dziwisza. |
to dziadek grand poznaje go po tej głupiej gadce nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Szacun dla Dziwisza. |
chodz ulecz mnie
|
|
elo2 Zauważ jeszcze że ona ma ograniczony budżet i nie pozwoli sobie raczej na aparat powyżej 2000 tyś. Więc myślę, że lepszy starszy canon 450D niż coś innego marki np. sony.
|
|
To jakiś dureń któremu się wydaje że pozjadał wszystkie rozumy. przyglądałem sie jego wczorajszej rozmowie z ktosiem cosiem . zero komunikacji ,jakieś dziwne teksty, no i najważniejsze dał się zrobić w dętkę jak dziecko. Ale musiał mieć ktos coś ubaw z niego zresztą tak jak i ja.
|
|
na pewno jest na rondzie pomiędzy stokrotką a kauflandem
|
|
Masz dużo racji ale chyba tego artykułu nie czytałeś a warto , dowiesz się jakie podejście ma ten niby prezydent do ludzi.Szlag mnie zaraz trafi jak można być takim draniem , dobrze że kadencja się już temu Panu kończy.
|
|
Skrzyżowanie Sikorskiego - Al. Legionów
|
|
Witam, Orientuje się ktoś jaki tytuł nosi płyta/piosenka ze zmiksowanymi hitami lat 90 wydana przez Ekwador(chyba) z komentarzem dja. całość w jednym kawałku około 1godzinkę trwa
|
|
NOOOOOO !
|
|
jawiemonawie forumowicze już cię ocenili. albo sam parasz sie donosicielstwem albo pochodzi z takiej rodziny. chyba przechodzisz andropauzę stąd twoje wielkie rozgoryczenie życiem. ale nie martw się -ona kiedyś minie.
|
|
nono zapowiada sie rozkwit bankietow i balang ,tyle pieniedzy rudy błazen z druhem
|
|
Niestety.. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
haha : _jackass_ chyba zartujesz ;p chcesz sie dalej klocis prosze bardzo;p hahah dojebalas teraz z tym prawda boli omg ;d; smieszna jestes
|
|
Okej, nie chcesz powiedzieć, nie ma sprawy...ale mogłabyś powiedzieć dlaczego nie chcesz POWIEDZIEĆ !! Czy mam dedukować............. może dlatego nie odpowiesz mi na pytanie co do centymetrów bo..........
|
|
to juz wszystkie "sklady muzyczne" bez zajecia?dopisujcie sie smialo
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |