Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
sonda na 4lomza |
szczebioa ty nie wiesz ,że prawdziwa inteligencja ucieka z miasta na okoliczne wsie pod miastem gdzie buduje piekne domy i zyje w komforcie zgodnie z natura. Natomiast wies odwrotnie ciagnie do miasta i zasiedla te deweolpperskie kurniki ogrodzone siatkami. Siedzą tam jak kury na grzedzie i udaja ,że maja apartamenty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: sonda na 4lomza |
<konopandziaa>to umow sie z nim, moze i wolny jest. tyle wiesz to moze go podgladujesz hehehe
|
|
a co się stało z założycielką tematu michaliną-pazicą?
|
|
polecam film akcji ,, czterej pancerni i pies,, lub ,, przygody psa cywila,,
|
|
samoopalaczem się smaruj ;)
|
|
szczebiotka nie oczerniaj kogoś... za pracownicami się nie oglądam lecz chciał nie chciał widziałem majtki więc.... jak ty nie nosisz to nie gadaj na kogoś... dodam że w tym lokalu jest kultura w dodatku starszę osoby z dziećmi małymi przychodzą Shot_vc z wołowiną to nie takie proste nowy nóż do krojenia nowy ruszt nowy okap i większy wyciąg trzeba zainwestować... i nie wiadomo czy to wypali... ale myślę nad wprowadzeniem zapiekanek orlenowskich :) z ową surówką to już też myślałem ;) a "nowa" heh... każdy wie (kto bywa) jak jest ale no nie mam serca aby zrobić to co wszyscy mówią ;P ja tam mam wiarę że da radę w końcu (ma chęci i to się liczy) better: wcześniejszy mój nick ktoś zakosił heh a teraz albo piszę to ktoś z konkurencji która się zamkneła albo z obecnej konkurencji bądź dziecko neo ;] jakby nie było masz piwko u mnie :) poprawiłeś/aś mi humor w dodatku dziękuje za reklamę :) i zapraszam codziennie otwarte od 11.00- 24.00 nalewak łomża 3.50zł :) kebab standardowo 10zł :)
|
|
Głupoty, wypisujesz bo większość zawodników KSP to wychowankowie ŁKS ,trener też zasłużony dla ŁKS sam robisz burze w szklance wody!
|
|
jawiemonawie no to masz sie czym chwalic. Naprawde gratuluje ;]
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |