Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
GIENIERAŁ Kiszczak ma być doprowadzony przez policję na badania lekarskie |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: GIENIERAŁ Kiszczak ma być doprowadzony przez policję na badania lekarskie |
tajniak na rozkaz!
|
|
Demokracja uwiera.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
no to po co zakładać taki wątek? nie śledzę uważanie tego forum,ponieważ czytając te wszystkie wymioty jasiów i innych szczebiotek nic ciekawego o życiu Łomży napewno się nie dowiem a temu niby ma służyć to forum. Wypisując anonimowo swoje opinie czy to na pracodawcę czy pracownika - niektórzy chcą dowartościować swoje nadszarpnięte ego. Ja wyznaję zasadę,że najlepszy efekt daje "powiedzieć prosto w oczy", jeśli ktoś dobrze wykona powierzoną pracę - pochwalić i poklepać po ramieniu, jak ktoś partaczy - zje...chać jak mokre żyto - Droga przedmówczynio - czyż tak nie prościej?
|
|
gg 9197587 rudy błazen z druhem
|
|
no ,no fajni samorządowcy są w łomży.
|
|
Na Przykoszarowej niedawno naprawiałem kamerę Panasonic i dobrze zrobili (w takich pawilonach z wejściem od strony bloków, po przeciwnej stronie szkoły mechaniaka)/.
|
|
Ehh nie kuma dalej o co chodzi z tym francuskim-kretynka. DO KSIĄŻEK!
|
|
no to wez sobie ten wibrator moze przyda sie Tobie jeszcze :D
|
|
Właśnie przeczytałem ten artykuł o prezydencie. http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=22786 no i co mam powiedzieć mądrego na tak wielki skandal i głupotę tego pana. Szymonek masz pełną rację , rozumiem Ciebie i popieram. Szkoda Twoich nerwów i zdrowia dla tego pana , odpuść sobie a on i tak już nie długo odejdzie z Ratusza pełen nie chwały. Ten pan nie cieszy się sympatią wśród łomżyniaków szczególnie po ostatnich aferach , które dalej są w toku i prowadzi je prokuratura. A te ostatnie poczynania to jest przysłowiowa kropka nad "i" tego pana , jest już skończony. Bić można się z równym sobie ale bić leżącego to już tragizm ale jeszcze dobijać pobitego to morderstwo. Szymonek masz moje poparcie i dobrze że pokazałeś ten artykuł na forum.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |