Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kolejna debata |
ale cie zrabalo
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kolejna debata |
Sprostowanie 47. tyś zł. to ze zdenerwowania.
|
|
Ale jestem wkurwiony a ty Jasiu jesteś genjusz to napisz swoją mądrość na moim poście na temat prezydenta.Post łatwo odnajdziesz.Podziel się swoim geniuszem z innymi , masz okazję się pokazać.
|
|
Som wszędzie.
|
|
wolnosc tomku w swoim domku
|
|
Gówno to czysty nawóz , trzeba go zbierać w michę i rozcieńczyć z wodą a potem śmiało można podlewać kwiatki w domu.
|
|
dobry pomysl
|
|
A kto cię chce jak ci tam , milusia.
|
|
walkon rudy błazen z druhem
|
|
Zareagowałem na post alibaby2010 pt. NAJGORSZY PRACOWNIK W ŁOMŻY... i cieszę się, że to zrobiłem. Teraz reaguję na obrońców takich postów jak i alibaby2010. Szmaty z Was i frajerzy. "Widocznie ty albo ktoś z twojej rodzinki się tym parał w przeszłości" <-- to Twoim zdaniem jest dedukcja ? Prostaku..
|
|
jak to dobrze , ze kazdy ma glowe na karku
|
|
HEHE ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
|
|
A tak wogóle to zastanawia mnie cały czas co to za pudełka się znajdują nad światłami (skrzyżowanie koło stacji BP) moim zdaniem to są jakieś czujki ale nie jestem pewien
|
|
Autor: jawiemonawie (---.internetia.net.pl) Data: 26-08-10 17:55 Zareagowałem na post alibaby2010 pt. NAJGORSZY PRACOWNIK W ŁOMŻY... i cieszę się, że to zrobiłem. Teraz reaguję na obrońców takich postów jak i alibaby2010. Szmaty z Was i frajerzy. "Widocznie ty albo ktoś z twojej rodzinki się tym parał w przeszłości" <-- to Twoim zdaniem jest dedukcja ? Prostaku.. [Nie donoś sukinsynu!] ..................................................................................................................... To nie jest żadna dedukcja tylko stwierdzenie faktu . W którym mnie upewniłeś swoim j/w wpisem . Lecz się dziecko, lecz. Z chorobami natury psychicznej nie ma żartów. Z bydłem nie dyskutuję. AMEN.
|
|
Bardzo proszę o przeczytanie tego artykułu a zobaczycie prawdziwe oblicze chrześcijańskie Prezydenta Łomży. Ja osobiście wstydzę się że mam takiego Prezydenta. http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=22786
|
|
OK.
|
|
a czy jest na skrzyżowaniu al. Legionów- Piłsudskiego?
|
|
jasiu, rob tak jak brzezinski, wygrasz na tym
|
|
jawiemonawie chyba dostałeś po łapach!!!!!!!!!1
|
|
Szczebiotka idiotko ja nie twierdze że nie trzeba pomagać dzieciom. A czy ty musisz szczebiotać na każdy temat!
|
|
wolnosc tomku w swoim domku! brzeziski spali sie w piekle rudy błazen z druhem
|
|
Stwierdzenie faktu? Co Ty opowiadasz ? Ciekawy jestem ? Chcesz się pogubić? Maruda jesteś jakaś popierdułka a nie swierdzacz faktów. ŻADNEGO podkreślam ŻADNEGO argumentu od Ciebie nei przeczytałem jak do tej pory marudo.
|
|
Ostatnio po łapach dostałem jak byłem mały, za podjadanie gorącego ciasta hehe. "Idź Ty idź Ty" :D Donosicielka jesteś i to mi się nie podoba, będę tępił i basta dziecino. Masz wąsy? Znam kilka kobiet z wąsami i mają podobne charaktery. Do tego zmarszczki promieniście rozchodzące się dookoła ust, powstałem w wyniku tzw. ściubiania ;) Masz coś z tego? A będziesz szczera odpowiadając? Jak skłamiesz... powiem Twojemu proboszczowi. Pamiętaj. "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Przepraszam nie 06.08.2010 tylko 20.08.2010 . Pomyłka.
|
|
aaaa1234 jakiego używasz wibratora ? Zmień na wykonany z innego materiału, bo wydaje mi się, że masz uczulenie i masz podrażnioną psioszkę. Najlepiej zmień na materiał naturalny, na męską ożyłowaną skórę ! khkhkhkh
|
|
Jasio rudy błazen z druhem
|
|
E niunia, zapomniałem.. to nie miało być śmieszne, to tylko rada z tym wibratorem.
|
|
Z tym charakterem, to nie pisałem szczerze, lubię takie z pazurem, zaczepne. Co do knebla, to sam siebie nigdy nie kneblowałem, może kiedyś, a cholera wie co mi do łba...no nieważne hehe... Zajeb mi, proszę Cię...a później załuż mi ten knebel, skoro już tak chcesz, ale... później Cię przelecę. Okej ? rudy błazen z druhem
|
|
POSZUKUJE KSIAZEK DO MECHANIAKA 1 KLASA LICEUM.
|
|
facet nic nie ukryl przeciez ...... to tylko fiat .. amortyzatory wystarczy docisnac samochod(100 zl za sztuke) ,przewody groszowe sprawy,ten katalizator jakies 1o0 zl tszeba dac :) ..... powiedz jaki przebieg i cena ?? i co ejszcze zepsute .... rudy błazen z druhem
|
|
*załóż* cholera ale błąd perfidny co ? Zasłużyłem na karę... może knebel? hehe rudy błazen z druhem
|
|
o jak milo z Twojwj strony naprawde
|
|
Zostaw ten żal na później, może Ci się przyda. Ręka już dawno przestałą mnie kręcić. Dzisiaj Ty mnie kręcisz, Ty i Twoja agresja rudy błazen z druhem
|
|
Mówisz, że lepiej wyjdę jednak na tym..jak przelecę swoją rękę. Niunia, aż tak słabo siebie oceniasz? Dajesz ręce ze sobą konkurować? Ręka jest lepsza od Ciebie? Nie wierzę. rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |