Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Raport z działalności PPŁ - dalej cisza? |
Faktycznie walą w te dzwony dziś słuchałem.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Raport z działalności PPŁ - dalej cisza? |
na których skrzyżowaniach w łomży są kamery?
|
|
no to teraz mam dylemat zostało mi na karcie parę złotych, wysłać smsa na Kamile i pomóc młodej, uroczej dziewczynie wygrać konkurs Dziewczyna Lata czy wysłać smsa na konkurs Orange i naiwnie czekać, że wygram BMW . chyba jednak wyślę smsa na Kamile, bo Orange nie chce mi oddać moich (niesłusznie naliczonych karnych odsetek) 13 groszy a co dopiero miałoby mi dać BMW.
|
|
Pilnuj się paralityku bo i na ciebie doniesiemy. Dobrze ci napisał wczoraj ktos cos że masz traumy . Mało że masz traumy ty chłopie masz obsesje na punkcie donosicielstwa. Widocznie ty albo ktoś z twojej rodzinki się tym parał w przeszłości a kto wie czy jeszcze tego nie robi i dlatego tak bardzo cię to irytuje.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
aaaa1234 łatwo jest kogoś krytykować anonimowo, nie wiem co przez Ciebie przemawia zazdrość ? nienawiść ? głupota ? Dziewczyna nie znalazła się w konkursie z przypadku, drogą przypadku też nie jest, że zajmuję 2 miejsc w rankingu. Twoje oceny są subiektywne. Wcześniej zadeklarowałem oddanie głosu na Kamile, mimo to uważam, że Magda jest również piękną, młodą kobietą. aaaa1234 jeśli jesteś facetem to przepraszam za Ciebie wszystkie kobiety a przede wszystkim Magdę, że takie palanty są wśród nas.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |