Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Próba analizy |
Jestem pewna, ze niedlugo w Bravo (tudziez Bravo Girl) ukaże się dodatek z Ptysiowymi Perełkami...! A juz w ogole jestem pewna, ze bedzie on rozchwytywany jak świeze bułeczki przez rzesze gimnazjalistow chcących upodobnic sie do swojego idola, Ptysia z Bawełny. I tak jak gazetka bezcenna, dodatek ów bedzie gratis. :] Takze Ptysiu, szykuj sie na zmiany w Twoim zyciu! Gazety, wywiady, dziennkiarze za drzwiami, za oknem, w lodówce...! Ehh.. ta popularność... I widzisz, znowu Ci zazdroszczą! Farciarz! (sprawdź angielskie znaczenie słowa 'fart') I wszystko jasne. :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Próba analizy |
Zaraz za Polmozbymem jest bardzo dobry elektryk!!
|
|
A kto by nie chciał poczytać ????? c3po - ja mam jeszcze inne podobne tytuły: "Ptysiu - myśli zebrane" "Ptysiu - aforyzmy na każdą okazję" "1000 celnych, ciętych i szybkich ripost Ptysia" "Ptysiu - Dobra Rada" (parafrazując Wujka Dobrą Radę) Ja naprawdę chciałabym żeby ktoś (nawet roboczo) zebrał wszystkie wypowiedzi Ptysia w jedną całość !!! c3po - Pisałam na ten numer gg, ale jak na razie cisza, nikt nie odpowiada. Pozdrawiam :)))))
|
|
Tylko i wyłącznie na Jatkowej w podwórku dawnych Misiów. Gorąco polecam. Kieszeni nie wycerujea ,a gość ma wiedzę i umiejętności!
|
|
Carmello.... no nie tylko w PRLowskich zabytkach.... bo za niemców francuzów też się bierze.... zawiechę robi kazdego.... tylko nie grzebie się w elektronice i elektryce... ...Wiem bo u niego robiłem i polecam! Tyle że trochę daleko od miasta!
|
|
Jak wszystko inne - pod publikę. A sposób ośmieszania tych, którzy mają inne zdanie na poziome Andrzeja L. z Samejbrony Dzieciarnia...
|
|
a wiecie ze ptysiu mieszka na Wojska Polskiego 161 :>
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |