Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Łomżyńska młodzież czeka na nowy basen Panie Prezydencie |
www.bestenergy.prv.pl najlepsaze są audy DJ' ANDRE najwięcej jest wtedy słuchaczy...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Łomżyńska młodzież czeka na nowy basen Panie Prezydencie |
Jak wiadomo "każdy szalet jest pełen zalet" Wwydaje mi się iż problem toalet publicznych nie dotyczy jak do tej pory wyższych sfer. I teraz należy zadać sobie pytanie dlaczego? Czyżby wyższe sfery były za wysokie na tak przyziemne sprawy i niedostrzegały wogóle problemu widzianego czasem baaardzo wyraźnie z punktu widzenia "naciskanego od wewnątrz", a może jest jeszcze jakieś inne wytłumaczenie, którego ja jak narazie nie widzę... Oczywiście najprostrzym rozwiązaniem jest postawienie w każdym z 4 rogów rynku jednej TOY-TOY'ki architektonicznie pasującej do otaczających ją kamienic i problem zostanie rozwiązany. Tem pomysł jest tak prosty że aż genialny w swej prostocie. A wtedy zniknął by problem brakującej infrastruktury uniemożliwiającej wydanie zezwolenia na ustawienie na rynku ogródka piwnego. Mam tez jeszcze jeden "genialny" pomysł: wszystkim, którym przeszkadza narastający wieczorami hałas płynący z jaknarazienieistniejącychogródkówpiwnych" proponuje postawić przed oknami ekrany dzwiękochłonne, takie które można spotkać przy trasach wylotowych z miast.... proste tanie i do tego może być jeszcze estetyczne, bo taki ekranik moznaby pomalować w palmy kokosowe, albo w słoneczka i chmurki... a wtedy nasz rynek byłby niepowtarzalny w skali całego kraju a może i Europy. Stałby się także ciekawostką sciagającą turystów do miasta... i kołosię zamyka... przyjażdza turysta bo słyszał o przepięknych ekranach dzwiękochłonnych umieszczonych na wysokości 2 piętra, siada na jedno małe jasne, potem następne i jeszcze jedno, przy okazji zasmakuje naszej przesmacznej kuchni a jak zachce mu się siusiu uda się w kierunku jednego z conajmnije 4 TOY - TOY'ków rozstawionych na 4 strony Świata. Żyć nie umierać... Zbych
|
|
a znacie moze jakies radio internetowe z jazzem???? jakby co, napiszcie linka...
|
|
hehe dobry był tanten temat :) prosze o odpowiedzi do tego i tantego Thx z Góry :* bigi2004
|
|
O tak... Już widze ten tytuł: Ptysiu - Dzieła zebrane... Pewnie ze 14 tomów się tego uzbiera. Z wielkim Wieszczem Narodu Rosyjskiego mogłoby się to porównać... w jednym w i drugim takie same, ża tak powiem niepoprawnie politycznie, głupoty... Ale Ptysiu PISZ!! Ja już podjąłem pewne kroki, napisałem na numer gg podany na stronie... ciekawe czy się odezwą... Pozdrawiam
|
|
Książek jest koło 5 tysięcy, kurator oświaty nam pomógł, książki są z zakresu szkoły podstawowej, FAKTÓW i MITÓW to znaczy ścierwa takiego tak MEIN KAMPF nie wieziemy.... A co do AGENTA22 to bardzo ładnie się popisałeś przypomina mi się SB słowa wyrwane z kontekstu, któreużywane były podczas procesów.... chyba MOSAD cię szkolił albo SZTAZI.... popisałeś się w końcu i ukazałeś nam swoje antydemokratyczne oblicze. Jak mówią geje ten kto się wypiera, że nie jest pedałem w gruncie rzeczy sie ukrywa ( słowa z programu pana Pospieszalskiego). więc Agent a ti ti nie dobry chłopczyku;;;;;; A taki pan o nazwisku Niemiec lider homoseksualistów to przypadkiem nie brat albo syn jednego z szefów Racji ??? Gratuluję przywódcy :) już was nie pozdrawiam bo zaraz mnie o przymilanie się do chłopców posadzicie. Śmieszny temat, Śmieszna RACJA
|
|
O! Widzę, że Tester ukrócił stosunki... ooops :)))
|
|
No, Ptysiu, i tutaj pokazałeś klasę (zaraz powiedzą "klasę I szkoły podstawowej, ale nie o to mi chodziło :)). Brawo!
|
|
Rzeczywiście, Ptysiu, tuś mnie rozbroił całkowicie...:). Mówie o tym pierwszym komentarzu. ściemka wszystkim
|
|
Uczciwy, tani i solidny pan Tadek, kiedys był przy stacji paliw Kurpiewskiego a teraz w hali byłego WZGS. Po wjeżdzie na plac, przed lub za myjnią calodobową w lewo, bedzie tam reklama oleju silnikowego bo tam tez wymieniają bezpłatnie.
|
|
po pierwsze co ty mi tu z jakas partia racji wyskakujesz ja do zednej parti nie naleze i niebede nalezal bo wszyscy zasiadajacy w partiach to nieroby pierd..ne a pozatym niechce mi sie juz z toba gadac bo nic soba nie reprezentujecie chyba ze glupote nadzwyczajna zmieniacie swoje poglady jak choragiewka na wietrze co udowodnilem ci w powyzszych postach poco wwy wogole dzialacie czy ktos was wogole popiera poza czlonkami parti??? bo wsrod wszystkich moich znajomych wywolujecie jedynie smiech i politowanie ze los was tak ukaral poczytaj sobie komentarze z forum i zobacz wreszcie ze wy nikomu tu ne jestescie potrzebni i nie wyjezdzaj tu z gadkami ze robicie cos w imieniu spoleczenstwa bo nikt niechce abys cokolwiek w naszym imieniu robil i tyle to by bylo tak wiec proponowal bym zmienic nazwe waszej partii moze na "GLUPOTY I CZYNY KTORE NICZeMU NIE SLUZA"
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |