Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Niesamowite, Jarosław Kaczyński odkrył niesamowita rzecz. |
Cleric, a dlaczego w temacie o najgorszych pracodawcach nikt nie wymagal, zeby ludzie podawali swoje dane osobowe? :) Na tym forum wciaz sie obsmarowuje i pracodawcow i wszelkie mozliwe firmy, oczywiscie anonimowo... Ale w druga strone, to jakie oburzenie od razu :) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Niesamowite, Jarosław Kaczyński odkrył niesamowita rzecz. |
Mi naprawili w Unitechniku, pan Zbyszek.
|
|
Lokal bardzo ładny ,miła obsługa a ceny uważam przystępne wszędzie trzeba tyle zapłacić polecam ryż smażony z kurczakiem bardzo dobry ,bardzo duża porcja facet się najje i tylko 13 zł:) rudy błazen z druhem
|
|
polecam ferenca
|
|
FERENC I TYLKO FERENC
|
|
sorki nie fajną
|
|
Nie jestem znawcą:) Ale ten aparat mam więc wypowiadam się na jego temat.
|
|
No i jeszcze jedno - znawco - gdzie jest napisane że 450 to nastepca 1000? Bo ja jakoś nie widzę? Dziewczyna zapytała o aparat podając konkretny link do 450D. Jeżeli chcesz kogoś zrugać to najpierw zagłęb się porzadnie wvtreść czyjejś odpowiedzi, a nie bierzesz fakty z sufitu. "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |