Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nowy dyrektor komisji egzaminacyjnej |
Maćku, Jesteś pewien?? ADALLku, Wracaj! musim bronić Ptysiaka!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nowy dyrektor komisji egzaminacyjnej |
a ja to mam gdzieś! co fakt jego wypowiedzi typu " masz racje" itp. zaśmiecają forum ale nie tylko on tak robi! nie wiem czy mi samej się to nie zdarzyło. więc wyrzućmy wszystkich! bez wyjątku =) Zbych
|
|
thx Gosieńko.
|
|
nie nie zostaniesz! kiedyś z dziecka staniesz się mężczyzną lub menszczyzną... sam o tym zadecydujesz.
|
|
Mieszczaninem jest sie dopiero w trzecim pokoleniu.Jak sloma z butow wychodzi to nawet frak nie pomoze!
|
|
A dziwisz się?
|
|
No zobaczyłem swój temat i 5 wypowiedzi :D hehe
|
|
Mylisz się Maćku Emerycie :P Pozdrawiam Adalla A co do Ptysia - sądzę, że powinien wziąść sobie do serca uwagi forumowiczów zarówno pozytywne jak i karcące bo i te pierwsze i te drugie mają swoje uzasadnienie. todek
|
|
Who is who?? I've no idea!
|
|
Łomża powinna być dumna, że ma takiego Ptysia. Cieszy, gdy małoletnia młodzież próbuje wypowiadać się w różnych tematach. A to, że nie zawsze na temat i rozsądnie, cóż nie każdy jest doskonały. A On tym bardziej, bo sie dopiero uczy. Może za 15 lat coś z Niego wyrośnie? I jeśli nadal będzie tak aktywny, to może nie będzie to BURAK. Na razie szkody nikomu nie robi, a czasem nawet rozbawi. ps. chyba siedzenie przed komputerem jest lepsze niż siedzenie na ławeczce przed blokiem i wymyślanie z koleżkami "ciekawych" rozrywek?
|
|
thx, Adamus.
|
|
Taki Ptysiu a każdy go zna. hehe
|
|
Weś uważaj sobie
|
|
degreg napisal: no jak by jacyś nadzy faceci sie na Starym Rynku pokazali to fajnie by było..... [CHYBA DAWNO ZEBRANIA NIE MIELI BO TESKNO MU DO WIDOKOW JAKIE PANUJA MIEDZY ZGROMADZONYMI] przynajmniej moglibyśmy manifkę zorganizować i byśmy się trochę pośmieli i rozerwali[JAKI ON MLODZIEZOWY I TEN JEGO SLANG MLODZIEZOWY"MANIFKĘ":)] a tak tylko ciężka robota choćby przy katalogowaniu książek wysyłanych do Grodna.[BIEDNI CHLOPCY BARDZO ALE TO BARDZO CIEZKA ROBOTA KSIAZKI POSEGREGOWAC LEPIEJ SIE TAK NIE PRZESILAJCIE CHLOPCY] Agent22 prosimy cię rozbierz się dla nas ..... [NIE JESTEM GEJEM W PRZECIWIENSTWIE DO WAS TAK APROPO CHYBA JEST TO KARALNE NAWOLYWAC NIELETNIEGO DO ROZBIERANIA SIE W MIEJSCU PUBLICZNYM A PRZECIEZ Z WAS TAKA PORZADNA PARTIA BUHHAAHHA]nie będziemy śnieżkami rzucać..... bo lato jest :)[JAKBYS NIE ZAUWAZYL TO WIOSNE MAMY ALE NIE MASZ GLOWY DO TEGO W KONCU GLODNEMU CHLEB NA MYSLI] tym ironicznym akcentem kończę ten temat.
|
|
Zacząć to napewno coś zaczna robic ale kiedy ? To jest pytanie a jak zaczna i nie starczy pieniedzy to nic z NOWEGO STADIONU.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |