Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Diecezjalny podział Polski :o) |
To bardzo "zadko" poruszany temat na forum z tym WC, moze "zatwardniali" urzednicy dostrzegli by to nie majac toalety w urzedzie. Moczopedne napoje na Starówce napewno klientów nagonią :) W sumie w Łomzy sa dwa szalety, jeden przy PKS, drugi tak jak napisal Zibi przy Hali, moze to luka w biznesie i ktos to wykorzysta :] Beda szalety jak na zachodzie, pachnace, z obrazami na scianach :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Diecezjalny podział Polski :o) |
To bardzo "zadko" poruszany temat na forum z tym WC, moze "zatwardniali" urzednicy dostrzegli by to nie majac toalety w urzedzie. Moczopedne napoje na Starówce napewno klientów nagonią :) W sumie w Łomzy sa dwa szalety, jeden przy PKS, drugi tak jak napisal Zibi przy Hali, moze to luka w biznesie i ktos to wykorzysta :] Beda szalety jak na zachodzie, pachnace, z obrazami na scianach :)
|
|
a czemu niby niemoge sobie spojrzec w kiosku na kobiete taka jaka ja stworzyl Bog?? czyzby mamusia ci zabronila i niemozesz przezyc ze inni moga a moze poprostu wy wolicie chlopcow tak apropo pier...cie ze robicie to w slusznej sprawie dla narodu dla mnie to pier...lenie o szopenie robic wam sie niechce to mslicie ze pOSLAMI zostaniecie i z podatkow bedziecie po 10000zl miesiecznie brac niedoczekanie wasze wg mnie juz niedlugo spoleczenstwo zjednoczy sie i zrobi z wami i innymi WLADCAMI naszego kraju porzadek a wtedy trzymajcie sie mocno balustrady
|
|
Przynajmniej by Łomża jakos wygladała. ściemka wszystkim
|
|
na Marynarskiej szybko, tanio i solidnie
|