Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kto wygrał debatę? Parkera słów kilka. |
ktos-coś patrząc z punku widzenia pracownika na pewno masz rację. trzeba sobie umiec wychowac pracodawcę. a powiedz, jak by tak było ,że sam masz firmę , to jakich chciałbys mieć pracowników? zastanów sie i odpowiedz.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kto wygrał debatę? Parkera słów kilka. |
z życia wzięte. z resztą po zachowaniu tej kobiety widać czy byla przedstawicielka firmy TP czy dialogu... Nie chodzi mi o to zeby oczerniac firme. Bo robia to pracownicy, ktorzy chca miec wieksze profity przez to ze zdobęda klientów. ten temat założyłam żeby ostrzec innych ludzi. A wszelkie bulwersacje prosze zostawic dla siebie.
|
|
Jestem surferem internetowym, do tego wytrawnym i nieczęsto wybucham, ale to co zrobiłaś jest niewybaczalne i WYBUCHŁEM. Ledo Cię szanuję i Pozdrawiam.
|
|
ali pytałaś o najgorszego pracownika więc ci napisałem jakim ja jestem pracownikiem . Ale odpowiem z chęcią . najlepszy pracownik to zapewniam cię że na pewno nie jest ten który bez szemrania i ze spuszczoną głową robi posłusznie wszystko to co mu szef każe . A po pracy idzie i opowiada u jakiego to ch....a pracuje . Wiesz jakich chciałbym miec pracowników ??? Potrafiących samodzielnie zorganizować sobie pracę , myślących a nie jak roboty robiących to co im pokażesz palcem ,lubiących się poopierniczać ale jeżeli zajdzie potrzeba to pracujących naprawdę uczciwie , a i jeszcze jak popyskować lubią to też dobrze bo wyrzuci z siebie niezadowolenie.
|
|
Ali daj sobie spokój . Nie widzisz że to cymbał ???
|
|
Co mnie tam spotkało jak byłem z kolegą 2 tygodnie temu (JECHALIŚMY Z WIZNY) już nie będe wspominał... Zamknięty do 28.sierpnia tak powiedziała mi przemiła obsługa.
|
|
Cymbale cymbaliński, donosicielstwo i Ciebie bawi ?
|
|
Mnie też matołku do swoich wrogów dołącz . Ty masz chłoptasiu jakieś traumy życiowe związane z donoszeniem . Czyżby ktoś z rodziny się tym zajmował ???????
|
|
Skończyłam dzisiaj pracę w salonie Dafne w Łomży i nikomu nie polecam tam starać się o nią. Byłam tam 3 miesiące i pani Agnieszka zapłaciła mi za moje starania i usługi świadczone w tym salonie 150zł wypłaty-rekompensaty w ciągu tego okresu,hehe.. Zaznaczam,że musiałam dojeżdzać ponad 40km prawie codziennie i wykonywałam różne zabiegi, głównie kosmetyczne..Nie otrzymałam nawet jakiegokolwiek procentu od wykonanego zabiegu nie mówiąc już o normalnej wypłacie czy umowie..Pani Agnieszka jak widać szuka głupich, na których można się troche wzbogacić..Nie wspomne,że sama korzystała z moich umiejętności. Nie powiedziała głupiego "dziękuje" na odchodne za to,że zarobiła na mnie kasę, nie mówiąc o uregulowaniu długu i pieniążków jakie mi się należą, co świadczy o jej kulturze osobistej. Poza tym Agnieszko, nieładnie i nie profesjonalnym jest obmawiać i wyśmiewać swoje klientki i koleżanki po fachu.. Pewnie to czytasz więc pozdrawiam bardzo i życzę powodzenia..Traktując w ten sposób ludzi do niczego nie dojdziesz i prędzej czy później się przejedziesz tak jak ja na tobie.. Pozdrawiam Forumowiczów
|
|
bubu - l tak tak na pewno ;))
|
|
Masz nadzieję . Ale pewności nie masz ? I to wszystko wyjaśnia, to właśnie jest trauma .
|
|
Jasio, nie wpierniczaj się.. z Tobą nie wchodzę w konflikt
|
|
Nie wspomnę :P Polecam się na przyszłość...
|
|
Słabe. Jestem przeciwnikiem donosicielstwa i to jest moja postawa w tym wątku. Dowody popierające moją postawę?: Wątek alibaba2010... Masz coś konkretnego, czy dalej będziesz ciągnął o tej nudnej traumie ? Jestem konkretny. A Ty ? Zauważyłeś jaki jesteś ?
|
|
to nie chodzi o jedzenie moge nawed wypuszczać a najlepsze są za darmo :) rudy błazen z druhem
|
|
A po co tyle uśmiechów ? Wiesz co kiedyś napisał pewien psychiatra na temat powielania symboli interpunkcyjnych i tym podobnych? Napisał, że jeżeli ktoś ich nadużywa ma problemy emocjonalne. Czytałem, sprawdź. Wpisz hasło: powielanie symboli w rozmowie pisemnej. Słabe te szablonowe : Niewinny się nie tłumaczy. Ale widać nie potrafisz albo zrozumieć tego co napisałem albo jakoś tego poukłądać w swojej głowie i odpowiedzieć jak to nauczyciele mówią : swoim zdaniem.
|
|
nadal się miotasz???? Nie wiesz co oznacza uśmiech ???? szkoda bo może byś zrozumiał co miałem na myśli .
|
|
Nie rozumiem do czego dążysz... Chcesz mnie "przegadać" ? Wmówić mi jedną z Twoich nie-racji, której wmówienia sobie jesteś już blisko ?
|
|
Tak tak tak rzeba mieć tzw. żyranta
|
|
I po co taki tajemniczy jesteś? To nie tajemnica: "Mnie też matołku do swoich wrogów dołącz . Ty masz chłoptasiu jakieś traumy życiowe związane z donoszeniem . Czyżby ktoś z rodziny się tym zajmował ???????" Dążysz do potwierdzenia tego co wyżej. Bo tak Ci do głowy przyszło i postanowiłeś uznać, że to prawda. Czyli zaczynamy od początku.
|
|
Drżenie rąk? Emocje? kolejne pierwsze z brzega, bezsensowne myśli? Może odpocznij i zacznij w końcu pisać coś konkretnego na ten temat, który zacząłeś. Jestem ciekawy i gotowy. "Mnie też matołku do swoich wrogów dołącz . Ty masz chłoptasiu jakieś traumy życiowe związane z donoszeniem . Czyżby ktoś z rodziny się tym zajmował ???????"
|
|
teraz po szkodzie będę wiedziała co robić.mam nauczkę
|
|
Leze sobie Leze sobie w wannie Mrowki w brzuchu Mysle se - idzie bak! Piardne zdrowo se. Puscilam baczko. Super jest. Wychodze z wanny a tu gowno jest. Czemu tak? To ja komplem sie z gownem? Mieliscie tak kiedys? prosze komentowac
|
|
No i widzisz ? Osiągnąłem swój cel dokładnie tak jak planowałem .:) Jaki ? Zastanów się może dojdziesz do tego drogą dedukcji . W co zresztą wątpię :) Ale próbuj masz czas do jutra . Jutro osiągnę kolejny cel . Wątek zostawiam otwarty . Spokojnej nocy przyjacielu. :)
|
|
Witam, tak przypadkiem wszedłem na ten temat, jak już zaczołem czytać, to doczytałem do końca i muszę coś napisać: O KUR..., ALE IDIOCI, zamiast pomóc, to mieszacie się z błotem. Dziewczyna chce poznać jakiegoś kolesia i prosi o pomoc, a tu odpowiedzi typu: chce się bzykać, chce rozbić rodzinę itp., DEBILIZM. Kobieto nie brnij w głupie dyskusje, tylko idz na zakupy do Lidla, kup coś dużego i ciężkiego, nawet może być duża karma dla psów, jak nie masz psa, to oddasz do schroniska (ul.Wojska Polskiego) i poproś ochroniarza, żeby pomógł Ci zanieść do samochodu (jak nie masz samochodu, to pożycz od kogoś na chwilę), na pewno ochroniaż kobiecie nie odmówi, zaniesie, a Ty idź na całość i zagadaj. Pewnie zaraz jakiś pajac mnie zjebie, bo taki tu chyba zwyczaj, ale mam to gdzieś. Życzę powodzenia z ochroniarzem:)
|
|
BOŻE, TĘPAK SIĘ TRAFIŁ.
|
|
szkoda mi ze mieszkają w lomzy tacy retardzi jak Ty...
|
|
2013 - każdy kiedyś nabiera doświadczenia. Też kiedyś byłeś młody i naiwny. Życie uczy. Dziewczyna jak pisze miała lekcję, po której z pewnością wyciągnie wnioski. Ale jeszcze jedno - jeżeli to prawda to - ........... powiem tylko jedno: nie można wykorzystywać czyjejś naiwności wynikającej nie z głupoty, ale z niedoświadczenia i młodego wieku - co za tym idzie - nieznajomości życia. Powodzenia.
|
|
To była moja prowokacja KOLEGO, nie wierzę, a jednak miałem małą nadzieję, że pójdziesz tą drogą. Teraz mogę się uśmiechnąć. Nadepnąłeś właśnie na spróchniały szczebel drabiny, co skutkuje kontaktem z podłogą. Mi to wystarczy, a Ty możesz się oszukiwać. Ty wiesz że JA wiem. Co nie?
|
|
nie donosilam i najezdzasz na mnie
|
|
Prawie jak walkower hah :) "AJEM MASTER" student prawa!
|
|
To podpis, to nie do Ciebie.
|
|
Co Cię podkusiło do założenia takiego...hmmm..dziwnego wątku? To trochę jak wiersz, nawet próbuje się rymować, ale..cholera, kiepskie to delikatnie mówiąc.
|
|
Jakim zniszczonym człowiekiem trzeba być by zatrudnić kogoś i w bezczelny sposób wykorzystać. Tak się nie robi.
|
|
nie znam formuwych realiow, jak sie tu pisze
|
|
pozazdrościła szczebiocie
|
|
Za luźne zwieracze masz.
|
|
duvall z ludzmi o twej inteligencji nierozmawiam
|
|
No ,ale nowy basen się buduje.Bądzcie cierpliwi.Sporo atrakcji będzie.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Już jutro, w czwartek (26.08), o godzinie 19.00 nasz kochany zespół zagra dla Was repertuar do którego dorzucił kilka ciekawych kawałków ;D W piątek (27.08) oczywiście Pub 9ka. Jak powyżej;)
|
|
Uwaga na kombinacje w salonie koło blaszaka, zagrałem dla jaj, właściciel zobaczył, że wygrywam i powiedział, że zamyka (a lokal 24h). Gdzie można zgłosić nieprawidłowości w tego typu hazardzie? Ps. Nie polecam nikomu grać w te gry, jedynie dla zabawy jest fajnie :) nasza klaka
|
|
Witam wszystkich hazardzistów i wariatów od maszyn ! Ja z własnego doświadczenia wiem, że na tych maszynach człowiek się nie wzbogaci, tylko tyle przejebie, że głowa mała. Znam takich, co wzięli kredyty, pożyczki, sprzedali samochód, mieszkania itp. Żony w dupę ich kopnęły, klient jeden z drugim powiesił się , kolejny samobójstwo popełnił. Małżeństwa się rozpadają. Pamiętajcie : raz wygrasz, 20 razy przejebiesz szmal, czyli zawsze jesteś do tyłu , chyba, że masz taki łeb, że zagrasz i wygrasz , np. 1000 zł i więcej nie odwiedzasz tych złodziejskich maszyn. To tylko pogratulować takim !!!!!!! A jak ktoś raz wygra, pomyśli, że ona może dać więcej i gra, wtedy przejebie to co wygra i jeszcze dorzuci ze swojego karmana. I NAJWAŻNIEJSZE NA SAM KONIEC - PAMIĘTAJCIE, ŻE NIGDY SIĘ NIE ODEGRACIE NA TYM KURESTWIE, ALE BĘDZIECIE PŁYNĄĆ DALEJ, KARMIĄC JE !!! NAWET JAK TRAFICIE JAKIMŚ CUDEM TE 5 SIÓDEMEK - TO WASZA WYGRANA 11000 ZŁ, BĘDZIE WIELKIM GÓWNEM W STOSUNKU, CO ŻEŚCIE W CIĄGU ROKU, PRZYKŁADOWO IM DALI PAPU !!!!!!!!!!!!! Pozdrawiam wszystkich trzeźwo i mądrze myślących, nie dajcie się otumanić pieprzonym maszynom !!!!!!!!!!!!
|
|
Hhee, nie,, hiszpański znam ... tak w miare.. po francusku mało.. :P weś, bo ty se co myslisz, że ja jestem jakaś gówniara ? i tu sie mylisz .. xdd
|
|
na ekranie i się zastanawiam, kto tam dzwoni, bo są to albo starsi ludzi, albo mężczyźni, czy Ci ludzie nie rozumieją oficjalnego naciągactwa, jakim trzeba być idiotą, żeby tam zadzwonić, a wy blachar na forum szukacie, nasza Aleja Gwiazd, to jest nic, co się dzieje oficjalnie, Kaligulig( nie wiem czy dobrze napisałam), wie o czy piszę.
|
|
To i prawda zgadzam się .
|
|
tatus? bola mnie nerki, mam kamienie
|
|
"Pani mówiła" a składałaś o te dotacje? Mój znajomy składał bez znajomości i dostał tyle tylko, że to trwało ponad pół roku, bo ponoć kasy nie mieli. Jak sama nie spróbujesz to nie będziesz mieć pewności poza opinią kogoś trzeciego. Wracając do tematu, dobrego pracownika praca sama znajdzie.
|
|
pup to mafia
|
|
Słoneczko1191 skoro Ci było tak źle u pani Agnieszki to było się zwolnić po miesiącu, a nie przychodzić do pracy przez 3... pozatym uważasz że robiłaś zabiegi kosmetyczne -> Ty się ich tam uczyłaś i doskonaliłaś swoje umiejętności... Najprawdopodobniej dostałaś tyle na ile zapracowałaś. Niestety nikt za siedzenie i przeglądanie gazet nie będzie Ci płacił. A co do obmawiania - nigdy nie słyszałam żeby Agnieska obmawiała ludzi, a jestem jej klientką już od jakiegoś czasu. Gorąco polecam salon Dafne.
|
|
kozioł
|
|
tak się chwalicie ile to nie zarabiacie a robicie wielkie halo jak trzeba wydać w lokalu 100 zł kup sobie kilo makaronu i wpierda...
|
|
ja 5stówek poprzestawiane jakieś teraz są kiedyś wygrywałem teraz juz nie ;/ i wiec nie gram od tyghodnia
|
|
Ale co ma zglaszac i gdzie? Ze prywatna firma wybiera pracownikow na podstawie innych kryteriow niz by sobie zyczyl? rudy błazen z druhem
|
|
nie ma złych pracowników - są tylko źle opłacani... ambasador_kultury
|
|
nie pasuje to se kup zupkę chińską będziesz mieć tanio
|
|
Miejski portal w Białymstoku zorganizował internetowe wybory: Dziewczyna Lata 2010 http://www.bstok.pl/dziewczyna_lata2010/ Wśród 12 kandydatek do tytułu (głównie z Białegostoku i okolic) znalazły się dwie kandydatki z Łomży. Obecny ranking wyborów potwierdza, że to w Łomży, a nie w Białymstoku mieszkają najpiękniejsze dziewczyny na Podlasiu. Prowadzi kandydatka nr. 12 Kamila (Łomża) tuż za nią kandydatka nr. 6 Magdalena (Łomża). http://www.bstok.pl/dziewczyna_lata2010/?o=wyniki Panowie i Panie komóreczki w dłoń i pomagamy dziewczynom wygrać w białostockim konkursie. Kamila : SMS o treści: Misp 12 na numer: 72480 Magdalena : SMS o treści: Misp 6 na numer: 72480 Ma zowsze Łomża
|
|
Kaska zapraszamy ponownie na forum jak ukończysz gimnazjum.
|
|
kadencja się kończy, wiadomo że nie ma szans na nastepną więc kombinują jak tu się nachapać ;P jakby to powiedział ben laden: "no to chyba normalne" ;P
|
|
Tylko ja Ci Jasiek zostałem ale co ty proponujesz do oglądania , tematów ci brak.
|
|
Szczebię bo ten ktoś coś Prezydent Łomży zabierał pieniądze rodzinom mającym niepełnosprawne dzieci a jak przegrał sprawę sądową z tymi rodzinami to zaczął te rodziny szantażować a jak to mu nie wyszło to obłożył te rodziny z powietrza wziętymi odpłatnościami , nawet 4700 zł. na rodzinę. TEN KAT CHCE ZAMIAST POMÓC NISZCZY. MUSZĘ SIĘ USPOKOIĆ.
|
|
A ty cezar-1 nie pakuj swoich uczniowskich wstawek bo przy takim temacie nie wypada.
|
|
jeśli mogę wtrącić.... publiczne ujawnianie nazwisk osób wraz z opinią o nich(słuszną lub nie) bez wiedzy lub zgody tejże osoby zakrawa o naruszenie ustawy o ochronie danych, więc pierwszy lepszy "niby pracodawca",który obsmaruje swojego ex-pracownika może liczyć się,że nawet miernota prawnik wydusi z niego trochę grosza. Jestem pracodawcą i wstydziłbym się szukać opinii o człowieku na jakimś forum. Chwyt poniżej pasa, wstydź się, żenada!!Od czego weryfikacja cv oraz rozmowa wstępna???!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |