Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ludzie, w ankiecie prowdzi PO. :O |
jawiemonawie nie wyzywaj pierwszy-nie będzie odwetu. a na szacunku twoim zupełnie mi nie zależy.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ludzie, w ankiecie prowdzi PO. :O |
jeden na stu może jest prawdziwym nauczycielem i przewodnikiem Paradox
|
|
Przyjaciele wrogów nie zawsze będą moimi wrogami i nie wszyscy. Naprawdę...zaczynasz desperacko się chwytać jakichś słabych linek: "Masz nadzieję . Ale pewności nie masz ? I to wszystko wyjaśnia, to właśnie jest trauma ." Co to jest ? To jest Twój poziom? Pewnie jesteś...mecenasem..co? to już DOWÓD Panie Mecenasie rudy błazen z druhem
|
|
I dalej czepiasz się wyimaginowanych, niewypowiedzianych przeze mnie myśli. Wiem co oznacza. Przeczytaj jeszcze raz to co napisałem o powielaniu znaków. Ja kontynuuję... a to Ty się motasz zupełnie niekonkretnie.
|
|
bulbul
|
|
zgłosić nic nie zgłosisz. Jakiś czas temu miałem podobną sytuację.Ogółem bez komentarza.Szkoda słów. Wolę gdzie indziej zaszyć się i poużywać swojego nałogu gdzie nie ma takowych " pseudo szefów"!
|
|
znajomości ,znajomości ,znajomości to prawda,ale niestety nie mamy na to żadnego wpływu to się nigdy nie zmieni.Tak funkcjonuje ten świat ,pomyśl jesli miałabyś firmę sama wolałabyś przyjąć kogoś z rodziny kogoś znajomego ,zaufanego .przynajmniej na początku bo później te znajomości różnie wychodzą:):P
|
|
a widzieliście to: http://s.szpiegowski.w.interia.pl niezłe
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |