Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wybory 2014 |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wybory 2014 |
1) Piekarnia Zawady Przedmieście 2)Piekarnia Kraska 3)Sulima 4)Piekpol
|
|
A może zamiast kuroniówki to do pracy Panowie. Tam większe wynagrodzenie. Polacy także jeżdżą do innych krajów i pobierają zasiłki i jest ok? Prawda. To może z Wami coś zrobić bo żyjecie na garnuszku Państwa i ja muszę płacić takim ludziom zasiłki - nierobom. Dodatkowo jestem przerażona że Pan/ Pani Denver podżega do przestępstwa natomiast administrator nic z tym nie robi
|
|
Wenecja.
|
|
A ja polecam zajazd Ryś . Miałem przyjemność grać w sobotę na weselu i jestem bardzo mile zaskoczony, jedzenie pierwsza klasa ,obsługa i sala-wystawiam notę 5+
|
|
|
prawdziwych gospodarzy, którzy dbają o rozwój miasta :)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Jedzie ktoś na egzamin two i tsf 28 sierpnia do Katowic na 14 -tą z okolic Jasła. Jak co pisać zabrał bym się z kimś? moje gg 10845823
|
|
NIE ! nie jest OK ! ok to może być jak dwie piękne dziewczyny całują się na alejkach po wypiciu wódki. ALE NIE DISCO POLO rudy błazen z druhem
|
|
w zyciu razem nie rozmawialismy................................................................
|
|
Wiedza jest wielka i wartościowa , KOSY NIE SOM JUŻ W UŻYTKU , to jest wiadomość dnia.
|
|
To nie jest jej "tfasz" a ja nie jestem ja jestem Pan Prowokacja
|
|
Ale mi serducho rozdarłaś , kłamczucha jedna a 16 lipca tego roku to co , takie piękne słowa były , oczko w oczko , ustka w ustka a teraz to już nic. ZDRADZONY JESTEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
glupku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nierozmawialismy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Szymonek ty pedałku.. już wiesz w czym rzecz ?
|
|
nie wiesz ! i nigdy się nie dowiesz bo klątwa
|
|
"won" z angielska znaczy...?
|
|
ok
|
|
.................................. rudy błazen z druhem
|
|
Nie wiem bo domowe jedzenie mam w domu. :)
|
|
właśnie, prosze mnie tu matką nie robć bo dzieci JESZCZE nie mamy !
|
|
Czy basen przy 10 jest już otwarty?
|
|
Jakie jest oprocentowanie? Ja tez bylabym zainteresowana. nasza klaka
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
to ciekawe traktowanie ludzi(pracowników).
|
|
Zgłosić ? Daj sobie spokój. Te maszyny maja zarabiać na ludziach, a nie ich utrzymywać. Lokal 24h, ale może zamknąć. Źle się czuje, ma sraczkę, automat się "zepsuł"> nasza klaka
|
|
Wg mnie to nie ma sensu prowadzić tego typu rozmów na forum. Ja na miejscu tego ochroniarza, nawet jeśli bym to czytał, siedziałbym cicho i czekał, aż ludzie przestaną o tym mówić. A czy go policzki pieką? Teraz pewnie część osób czytających ten temat będąc w Lidlu "obczaja" o którego to ochroniarza chodzi, więc bardziej bym się martwił o gapiących się ludzi, niż o piekące policzki ;-P rudy błazen z druhem
|
|
a w zatrudniaku tez??? to nie nie prywatna firma,a raczej rodzinna!!! kiedys jak poszukiwalam pracy, to pani w zatrudniaku powiedziala mi prosto w oczy, ze dzis prace mozna znalezc dzieki znajomosciom, chociaz mnostwo dzis ofert typu telemarketing, przedstawiciel handlowy i sprzedawca( te lepsze stanowiska pracy pozajmowane) zostaly tylko gnaty dla tych bez znajomosci!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |