Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
NASZE MIASTO-to debest!! |
Ja polecam Jędrusiową Zagrodę w Piątnicy. Wszystko super. Sala, kuchnia, obsługa i do tego pokoje do wynajęcia dla gości. Miałam tam swoje wesele. Pani Beata jest świetna, kompetentna, podpowie i doradzi we wszystkim. Polecam.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: NASZE MIASTO-to debest!! |
Najlepsze w domowym SPA, full natural :)
|
|
w łomzy to trudno nawet o prace w roznoszeniu ulotek:P
|
|
Kur*wa juz sie zapytać nie można ? może ja sie nie ucze co ? po szkole mam chyba czas... jak nie wiesz , nie znasz odpowidzi na pytanie to nie odpisuj do holeryy... nikt cie o zdanie nie pyta . swoje teksciki to mozesz dzieciom albo zonie gadac ale nie mi !!!
|
|
to nie tak leciało "wysoki, przystojny brunet, twarz budząca zaufanie, dobrze zbudowany i nieźle się trzaska" hahaha, nawet nie pamietam skad ten cytat :D
|
|
Zrobiłam zakupy w Stokrotce tej przy dworcu i bardzo miło było, pani kasjerka uprzejma :) Aż mi humor poprawiła :)
|
|
NATYCHMIAST, TYLKO KIEDY I GDZIE , JAK NAJSZYBCIEJ NAWET DO PARYŻA POJADĘ.
|
|
A cio to jest pański aniołek.
|
|
Pracowałam w tej firmie i potwierdzam że z tym oszukiwaniem to prawda. Rok temu mieli siedzibe na ul. Talesa teraz to nie wiem. Wiele osób starszych sie nabiera ( i nie tylko) więc radze uważać.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |