Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
okręg4-szanse p.Borysewicza? na mandat |
a kogo znasz z tamtych strona (rządowa* ) ona byla z kolezanka
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: okręg4-szanse p.Borysewicza? na mandat |
TARCZYN ---------ludzie maja glos!!!!!!!!! a zwierzaki?????????? tylko patrzec blagalnym wzrokiem!!!!!!!! JAK TRAKTUJESZ ZWIERZETA TAKIM JESTES CZLOWIEKIEM!!!! a przekonalam sie o tym nie raz -----zawsze patrze jak zachowuje sie moja sunia gdy ktos obcy wchodzi do domu i NIGDY sie nie pomylila- - smiec zawsze zostanie smieciem.
|
|
Hehe wiesz ile dziewczyn stoi , czeka ,przechodzi przez tą ulice ? :) Ale życze powodzenia w szukaniu , mam nadzieje że sie nie przejedziesz na niej i okaże sie tą jedyna ;)
|
|
najlepsza w miescie, profesjonalna i bardzo mila "DermaVisage" Kinga Archacka Kapucyńska 6 tel. 666 088 061
|
|
Gabinet Cosmeo na Kazańskiej! Jest tam oczyszczanie i mikro i nie tylko. Jeśli ktoś nie lubi tego wyciskania to tam jest też na to sposób :) Każdy może dopasować zabieg do własnej kieszeni. Polecam bardzo :)
|
|
to nie sala weselna jest najwazniejsza, i wszyscy maja w dupie sukienke panny mlodej wodeczka i tylko ona decyduje o dobrym i hucznym weselu http://www.youtube.com/watch?v=69SuSsc1jMc&feature=related
|
|
intercosmetic
|
|
nie bede wchodzic w szczegoly, wszyscy wiedza o czym jest mowa to zawsze przyprawia ludziom mdlosci http://www.youtube.com/watch?v=MKshnWZFcA8&feature=related "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Spokojnie dziecino, to prowokacje, a Ty niepotrzebnie tępisz pazurki.
|
|
kasiu do nas powinnas sie zwracac na pan i nie uzywac wulgaryzmuw i nie pyskowac ; / Piana często udaje wartość, a balon jednak pęka.
|
|
Nie profanujcie tego języka pisząc TU, popatrzcie na temat. ojej
|
|
nie raczej w porzadeczku moja glowka sprobuj i ty
|