Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Re: Wyborca PiS zgwałcił własną matkę! I co nas czeka gdy te czuby dojdą do władzy? |
To znaczy, że te 3 nicki (P@wcio, bywałamja, jawiemonawie) to Twoje? hmm... ja lubię każdą z tych form wypoczynku...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wyborca PiS zgwałcił własną matkę! I co nas czeka gdy te czuby dojdą do władzy? |
A kiedyś były lody u Skrzetuskich na Sterym Rynku...Przepyszne..Będąc małą dziewczynką chodziłam tam z wujkiem...:( Co się z nimi stało....? Przecież ten właściciel ma syna, nie mógł on po nim tego przejąć...?
|
|
Masz bardzo ciekawe podejście do tematu jawiemonawie, z Twojej wypowiedzi wynika, że gdyby tel. zubił w Łomży otrzymałby go spowrotem, mało tego, przyniesiono by mu go do domku zaraz po wykonaniu przeglądu serwisowego w autoryzowanym serv. Nokii w oryginalnym pudełku z dodatkowymi akcesoriami gratis. Powodzonka
|
|
Witam! Wiecie może w jakich godzinach przyjmuje ortodonta Wiesława Kowalewska na Konstytucji 3 maja??
|
|
http://demotywatory.pl/2020082/Polacy-nie-maja
|
|
Jeszcze nie znam, ale zamierzam nadrobić w ten weekend :)
|
|
Gdyż dziecino nie chcę dzwonić :/ A tak w ogóle chodzi mi o czwartek :))
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |