Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ILU WYBORCÓW PIS GŁOSUJE ŚWIADOMIE ? |
Gombrowicz lubi Zieloną Budkę
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ILU WYBORCÓW PIS GŁOSUJE ŚWIADOMIE ? |
|
po kazdych baletach i pijanstwie , trafi sie jedna zdzira , ktorej zmajstruja dzieciaka a potem chcrzciny http://www.youtube.com/watch?v=6SZ-XGWH3RI ratunkuuuuuuuuuuuuuuuu
|
|
ale ty masz n.a.s.r.a.n.e. w bani, rozmawiasz już sama ze sobą zmień specjalistę lub zmień prochy debilu
|
|
Autor: lukasz432 nie wiem na jaka cie wies zawialo, ze na taki kolor chesz pomalowac sobie chate siedzisz pewnie w tej swojej zabitej dechami wsi i marzy ci sie paryz a tu gow no jak nie masz gustu i odwagi to siedz w tej swoje na zadupiu magister od du py przykrywa
|
|
"wydaje nam się ,że jako ludzie mamy rozumy..." właśnie, niektórym tylko się wydaje, że mają rozum, niestety! Po tym jak traktujemy zwierzęta, dzieci i starszych ludzi czyli słabszych od siebie, można wywnioskować jakimi jesteśmy ludźmi.
|
|
Fajnego kina, parku spacerowego, bulwarów nad Narwią, kafejek na Starym Ryneczku, ścieżek rowerowych i rolkowych...
|
|
obecnie bardzo rzadko spotyka sie ludzi ,ktorzy maja serce i patrza w serce !!! co niektorzy ??? raczej wiekszosc takie osoby traktuje jako nieszkodliwych wariatow ale mysle ,ze byc moze im po cichu WSTYD!!!!!!!!!!!!KASA,KASA PRZESLONILA WSZYSTKO!!!!!!!!
|
|
Tak na Giełczyńskiej coś działają ;). Konkurencja jest jednak zdrowa,w szczególności dla klienta. Nic tylko czekać na efekty, bo jedzeniem stary dobry chińczyk miażdży Smoka.
|
|
Jak dla mnie lepsze od zwykłego wyborowego;) naprawde lepszy smak, ja kupywałam w Kauflandzie.
|
|
Hmm.. Ciekawe, ale w sumie realne - i interesujące. No i fakt, liczy się nie tylko forma ciała, ale ducha również :) Harmonia - do niej powinniśmy dążyć. Powodzenia!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |