Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PIORUNEK PREZYDENTEM |
zebrane juz ogorki, myjemy bardzo dokladnie z kazdej strony, najlepiej szczoteczka jak jest pod reka hihi, pluczemy i kladziemy na przygotowana sciereczke, wycieramy , dokladnie nastepnie do kazdego sloiczka wkladamy lisc pozeczki, lisc wisni, chrzan, a zapomnialam o NAJWAZNIEJSZYM o CZOSNKU dokladamy soli -do smaku p dolewamy wody, -uwazamy jednak by nie ulewala sie nastepnie dokrecamy delikatnie a motem mocno kazda gosposia domowa da sobie rade i zawekuje taka ilosc ogorkow
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PIORUNEK PREZYDENTEM |
to zalezy , jezeli jest sie zakochanym to nie
|
|
JaJakJa - dziwi mnie tylko że zostawił na magazynie , jak przeciez kazdy normalny kurier dzwoni i ewentualnie prosi czy moglby ktos zejsc i pomoc bo to ciezkie jak cholera ale widocznie trafiles na takiego co w dupie miał wszystko...
|
|
Kategoria wiekowa no-limit. Ale jakaś dolna granica wieku istnieje. Nie jesteśmy już tak młodzieżowi niestety, ale kontakt z młodzieżą podobno odmładza ;). Zainteresowani proszę o kontakt na maila.
|
|
Autor: DePe_LeSSeR (---.elomza.pl) Data: 11-08-10 06:06 co ma piernik do wiatraka, a moze wogole sluchajmy Mozarta albo innych wynalazkow, swiat idzie do przodu, a tu jest stagnacja Ładnie trollujesz kolego. Co dla Ciebie jest nowoczesną muzyką? Może porozmawiajmy o progressive-dubstepach czy new age d'n'b? Wątpię. Co do Kafeterii to od wielu osób słyszałem że bardzo fajne i klimatyczne są te spotkania, ci Panowie grają naprawdę ciekawie, wolę wypić piwo i pogadac ze znajomymi czy dziewczyną słuchając ich w tle niż siedzieć w Yamie i ogladać roznegliżowane 17 letnie kurewki czy w 54 słuchać odbijania bil. Jest alternatywa, im więcej miejsc tym lepiej, ten szary łomżyński tłum się troszke rozdzieli i takie lesery jak ty kolego o pokemonowym nicku gimnazjalisty tam na pewno nie przyjdą. Idź pokazuj dres i sandały w innych klubach :)
|
|
na swiecie powstaje wiele stowarzyszen w obronie zwierzat, ktore maja, byc moze powolanie lukratywne malo mowi sie o torturowaniu czlowieka, nieliczne osobistosci rozglasniaja istniejacy od wiekow fenomen [urlhttp://wiadomosci.onet.pl/2213444,12,zona_sarkozy_ego_broni_iranki_przed_kara_smierci,item.html
|
|
|
g owno prawa znam takich co sa wsobie zakochani i po bokach maja kochankow czy kochanki i ta cala chemia ich stymuluje tylko do czego?? do zdobycia wyzszego syanowiska w firmie???
|
|
Amstaff i szpan?
|
|
Mam suczkę na sprzedanie. Po więcej info pisz na gadu 16226402
|
|
Era salon, US Polowa, sklep zoologiczny przy ratuszu, biblioteka miejska - w ogóle biblioteki w Łomży mają miłą obsługę, apteka na ul. Polowej, sklep obuwniczy Szmit ul. Długa, pizzeria Cztery Pory Roku.
|
|
ciekawie czy wielu jest takich ludzi co robia to na swoim ulubionym kocie co cipki lize?
|
|
Kup mu odrzutowiec
|
|
Trzymam za niego kciuki! :)
|
|
Zniżek nie ma, każdy płaci 100zł. Dni treningowe nie zmienią się ewentualnie mogą dojść w piątki, będą organizowane seminaria, zreszto na nie można jeździć w grupie np.Warszawa, Łódź.
|
|
Na wiejskiej-stacja paliw, sympatyczny jest jeden starszy gość i to on robi cały PR dla tej stacji, reszta gości co tam pracuje sie nie wyróżniają jakoś szczególnie w jedną czy drugą strone...
|
|
Mudżyn ale masz słabe nerwy , ale tak po koleżeńsku powiedz mi po co ci ten stary bilecik.
|
|
A ile twój chłopaczek ma latek.
|
|
profesor skorzystaj ale z psychiatry
|
|
Najpiękniejsza kobieta świata? http://wiadomosci.wp.pl/gid,12597210,title,Najpiekniejsza-kobieta-swiata---zdjecia,gpage,3,img,12597468,galeria.html Mi tym roku zdecydowanie na TAK.
|
|
Moim zdaniem to nie jest muzyka, ale to tylko moje zdanie jednak przy nim pozostanę :) Nigdy nie słuchałam i słuchała nie będę. Są przyjemniejsze dla mnie dźwięki.
|
|
A ten dziadek Grant to co to takiego , lody grand znam ale dziadek ....
|
|
Wolę szczebiotkę i wara komu do tego.
|
|
..hmm niby czego miałabym ci zazdrościć..? tego że każdy tu cie uważa za durnia..? a może twojego wieku nieszczęsna czterdziecho...
|
|
gnoje! Kokosz
|
|
smiecie!
|
|
12 godzina haha katoliku nie wiesz po co dzwony bija ?
|
|
|
ja oczywiscie proponuje n duzo ciekawych programow i tanio
|
|
nie musisz mi wierzyć i ******** mam w to. Od tego słuchania d-polo widać zawężyły ci się horyzonty zarówno myślowe jak i muzyczne posłuchaj sobie prawdziwej muzyki i porównaj. Zresztą nie wiem po co ja z tobą jeszcze dyskutuje prymitywie. NARA
|
|
|
|
silnikowy też będzie odpowiedni :)
|
|
Sprzedam komplet do chrztu dla chłopca z polaru dorzucam lakierki, sandałki oraz adidasy cena za wszystko 30zł. tel. 505694070
|
|
Najlepsze lody najlepsza sprzedaż. Już od xxxx czasów najlepiej sprzedające sie lody. http://negresko.pl/img/csv/img/1610.jpg
|
|
Szymonek to faktycznie gościu . Nawet kiedy przepisuje kawałem ubiegłorocznego bryka. Warto, dla równowagi, jako że wrzesień nadchodzi, aby przypomniał sobie i trochę gramatyki. A więc deklinacja : Mianownik - kto? co? Dopełniacz - kogo? czego? Celownik - komu ? czemu ? Biernik - kogo ? co? Narzędnik - kim ? czym? Miejscownik - w kim? w czym? Wydajnik - kto? kogo ? za co? Łapownik - kto? komu ? ile? Intymnik - kto? kiedy ? z kim? Pozdrówka.
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=stLC_vOw9QQ&feature=related Paroles Dalida Paroles Paroles C'est étrange, je ne sais pas ce qui m'arrive ce soir Je te regarde comme pour la première fois Encore des mots toujours des mots les mêmes mots Je ne sais plus comment te dire Rien que des mots Mais tu es cette belle histoire d'amour que je ne cesserai jamais de lire Des mots faciles des mots fragiles c'était trop beau Tu es d'hier et de demain Bien trop beau De toujours ma seule vérité Mais c'est fini le temps des rêves Les souvenirs se fanent aussi quand on les oublient Tu es comme le vent qui fait chanter les violons et emporte au loin le parfum des roses Caramels, bonbons et chocolats Par moments, je ne te comprends pas Merci, pas pour moi mais Tu peux bien les offrir à une autre Qui aime le vent et le parfum des roses Moi les mots tendres enrobés de douceur Se posent sur ma bouche Mais jamais sur mon cœur Une parole encore Paroles et paroles et paroles Écoute-moi Paroles et paroles et paroles Je t'en prie Paroles et paroles et paroles Je te jure Paroles et paroles et paroles et paroles Paroles et encore des paroles que tu sèmes au vent Partager57Clip Paroles Paroles REGARDER LE CLIP+ de parolesParoles ParolesJe Suis MaladeParle Plus Bas (le Parrain)Bang BangBesame MuchoJ'AttendraiGigi L'amorosoIl Venait D'avoir Dix-Huit AnsHelwa Ya BaladiSalma ya salama Voilà mon destin te parler, te parler comme la première fois Encore des mots toujours des mots les mêmes mots Comme j'aimerais que tu me comprennes Rien que des mots Que tu m'écoutes au moins une fois Des mots magiques des mots tactiques qui sonnent faux Tu es mon rêve défendu Oui tellement faux Mon seul tourment et mon unique espérance Rien ne t'arrêtes quand tu commences Si tu savais comme j'ai envie d'un peu de silence Tu es pour moi la seule musique qui fait danser les étoiles sur les dunes Caramels, bonbons et chocolats Si tu n'existais pas déjà... je t'inventerais Merci pas pour moi, mais Tu peux bien les offrir à une autre qui aime les étoiles sur les dunes Moi les mots tendres enrobés de douceur Se posent sur ma bouche mais jamais sur mon cœur Encore un mot juste une parole Paroles et paroles et paroles Écoute-moi Paroles et paroles et paroles Je t'en prie Paroles et paroles et paroles Je te jure Paroles et paroles et paroles et paroles Paroles et encore des paroles que tu sèmes au vent Que tu es belle ! Paroles et paroles et paroles Que tu es belle ! Paroles et paroles et paroles Que tu es belle ! Paroles et paroles et paroles Que tu es belle ! Paroles et paroles et paroles et paroles Paroles et encore des paroles que tu sèmes au vent [ Merci à monta d'avoir ajouté ces paroles ]
|
|
oleje silnikowe mają w hondzie na placu niepodległości przy dawnej cyfrze
|
|
slinka mi leci, pysznosci
|
|
aaaaaaaaaaaaaaco cie to obchodzi????????????? " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
jelopy!!!!!!!!!!!!!chamy!!!!!!!padalce! jatrza wasnie won!
|
|
powiedzcie mi czy istnieje różowy pigment bo potrzebuje do malowania sciany w pokoju a wszedzie gadaja w sklepach mi ze takiego niema tylko jest np łososiowy poprzez zmieszanie jakiego pigmentu otrzymuje sie ciemny rozowy
|
|
na allegro nie mam czasu bo to juz w niedziele, wolałabym nowy, w koncu nie codziennie jest sie matka chrzestna te pare groszy mozna zainwestowac ale dziekuje za oferty
|
|
W Rysiu w barze nawet dobre żarcie jest :> (pomijajac szafowa :) )
|
|
Właśnie moze ktoś potwierdzić?
|
|
"prokurator i sąd będą mogli odstąpić od ścigania za posiadanie środków odurzających ze względu na niską społeczną szkodliwość czynu" będą mogli... ale wcale nie muszą.
|
|
Tak tak kiedyś była moda na disco polo to wszyscy słuchali.Był też hip-hop ,teraz techno.Ciekawe co będzie następne chorągiewki. Wszystko co ma melodię to muzyka.Więc takie gadanie to psie gadanie. Szanuj innych gusta. To mówię ja słuchacz z kilkunastoletnim stażem. Domyśl się jakiej muzyki.
|
|
na Mickiewicza można zjeść dobry obiad
|
|
reggae, rock, albo tak zwana muzyka poważna... SZCZEBIOTKA masz taki ładny PODPIS, taki ładny CYTAT, wiesz o czy on w ogóle mówi ?
|
|
najlepszy i najprostszy pomysl to dodawanie czerwonej farby do bialej to napewno wyjdzie
|
|
O tym mówię... to będzie jasny jaśniejszy i jeszcze jaśniejszy czerwony, przypominający różowy, ale nie różowy
|
|
Ostatnio się rozeszło po sklepach. Faktycznie dobre. I ma jak na niepasteryzowane przyzwoity termin przydatności do spożycia. Już nie mówiąc o niepowtarzalnie klimatycznym wyglądzie ;) : http://www.lomzaniepasteryzowane.pl/
|
|
Wypier.dolić temat na Allegro !!!
|
|
nie przypominam sobie zebysmy sie dotykali. Donald to od kaczki?Nie probuj obrazac. Moj temat byl konkretny wiec jezeli nie masz nic do powiedzenia to sie nie wychylaj
|
|
chętnie pomogę
|
|
a który pracodawca w Łomży nie jest kiepski? W obecnych czasach każdy pracodawca patrzy jak orąbać pracownika a najlepiej by chcieli żeby im jeszcze dopłacać za to że sie u nich pracuje bo się w kosztach nie wyrabiają.
|
|
o CTO juz slyszałam Autor: normalnie-nienormalny (---.dsl.hol.gr) Data: 24-08-10 22:27 a który pracodawca w Łomży nie jest kiepski? W obecnych czasach każdy pracodawca patrzy jak orąbać pracownika a najlepiej by chcieli żeby im jeszcze dopłacać za to że sie u nich pracuje bo się w kosztach nie wyrabiają. mysle, ze w kazdym zakatku na Ziemi a wiec i w Lomzy znajda sie uczciwi pracodawcy, ktorzy nie rabia swoich pracownikow po kieszeni i psychice, ale dobrze jest wiedziec do czyich drzwi nie pukac
|
|
Autor: ernest37 (---.elomza.pl) Data: 18-08-10 09:38 Wszystkie negatywne opinie o tym lokalu są fałszywe .Polecam SUPER lokal wszystko OK . :D
|
|
dobrych trzeba chwalic, ale to oddzielny temat
|
|
Myślę, że ani córka ani syn
|
|
na krzywym kole a dokładniej na przeciw jańskiego.. kiedyś widziałam na tym tle sesje zdjęciową pary młodej..całkiem fajnie :)
|
|
najlepiej sluchac radia
|
|
jak dotad 1-sze i jedyne miejsce w tym rankingu zajmuje CTO. Nasuwa mi sie wiec pare wnioskow: - praca w Lomzy jest sielanka - pisza tu osoby, ktore nie mialy do czynienia z praca - lubicie kiedy Was rabia po tylku - tolerujecie nieuczciwosc - boicie sie rozmawiac na normalne zyciowe tematy - rodzice wylaczyli Wam korki pozdro
|
|
tacy ludzie to nie ludzie to gówno nie ludzie
|
|
Treść jest ukryta
|
|
to ja moze odmiennie :) Gruby benek - kierowca ;) bardzo mi sie podobalo nie mam zastrzezen , płace wporzadku , dobre warunki , milo spedzony czas. :D i dla wszystkich slimakow ktorzy zle to zinterpteruja to nie jest reklama :)
|
|
ninionianionunuaniaanioianai to z arabskiego oznacza bonne chance otwierajac konto , w ciagu jednej godziny nalezy zanalizowac zycie profesjonalne i prywatne danej osoby nastepnie wciskac jej wszystkie mozliwe bankowe serwisy rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |