Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Edukacja |
czyli stawiajac sobie odpowiednie pytania, dojdziemy z wielkim trudem, zaciskajac piesci, i zeby -do wytyczonego sobie celu
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Edukacja |
Zakładu bukmacherskiego (na południu) - najlepiej Totomix. Kiedyś było 5 zakładow, teraz są 3 (Al.legionów, st.rynek, rządowa)
|
|
No to w porę się obudziłeś. O takich sprawach myśli się w czerwcu. Przeniesienie warunkowe to tylko dobra wola nauczyciela, bo czesto nie ma tego w statucie. Trzeba bylo jeden przedmiot poprawic i wtedy prosic nauczyciela. Bo z jednym owszem mozna warunkowo odejsc ale nie z dwoma. Teraz to juz tylko poprawki i jesli nie zdasz to zostajesz i tyle. No chyba, że się mylę, wiec pytaj w szkole a nie na forum.
|
|
zastanawialam sie nad slowem szarża prosze oto znaczenie tego slowa:) szarża ranga, stopień wojsk.; natarcie kawalerii; przesadna, karykaturalnie przejaskrawiająca rolę a. nazbyt farsowa gra aktora (komediowego); chem. produkcja otrzymana z danego aparatu (a. zespołu) w czasie jednego cyklu produkcyjnego. szarżować atakować; przesadzać, przejaskrawiać. Etym. - fr. charge 'brzemię; wydatek; zlecenie; urząd; nabój; natarcie konnicy; teatr. szarża' od charger 'obciążać; szarżować' z łac. carrus, zob. kariera. rudy błazen z druhem
|
|
opanujcie sie ludzie do kosciola!!!!!!!!!!! jestescie banda zuzytych kapsli!!!!
|
|
karoca konna bez koni rodzina niech ci ciagnie rudy błazen z druhem
|
|
wiele jest takich osob , co przez cale zycie sie staraja i nic im nie wychodzi do jakich kategorii te osoby mozna zaliczyc???? naiwni romantyczy???a moze te osoby sa wykorzystywane i przez wszystkie lata wyzyskiwane????????????
|
|
wpycham kilka bledow ortograficznych, z mysla o moim profesorze rudy błazen z druhem
|
|
powodzenia
|
|
nie widzicie że to reklama
|
|
lukasz432 jestem muzykiem i mam wykształcenie muzyczne więc kawałek disco polowy i jego kompozycja to dla mnie jak splunąć mógł bym na dowód coś skręcic ale po co ? nie lubie tego więc nic na siłę wyraziłem swoje zdanie a mam większe pojęcie o muzyce niż ty więc zamknij pysk i debili poszukaj w rodzinie ok?
|
|
Siema, Moze ma ktos z was szczeniaka amstaffa na sprzedanie? Moze znacie kogos kto ma i chce sprzedac tego pieska? rudy błazen z druhem
|
|
Tam przy Senatorskiej 6 na pewno jutro zostanie otwarta restauracja z kuchnią domową i dobrym jedzeniem :D:D warto tam zajrzeć bo ta knajpa ma klimat
|
|
reklama jak nic
|
|
Różyczka: gdyby to nie była reklama to bym chętnie Ci pomógł w wyborze. Poczytaj w internecie jak skutecznie wykonać marketing szeptany ;-)
|
|
Problem odwieczny i dopóki ludzie nie zaczną szanować siebie na wzajem, nie bedą też szanować zwierząt. Smutne lecz prawdziwe...
|
|
Wiele pozytywnego słyszałam o tych młodych muzykujących ludziskach, może więc warto się wybrać?
|
|
ojej szczebiotce sie zrovilo przykro i krzyczy ... boze jak przykro... dziadek za daleko wstadził ??
|
|
nie wiesz oczym masz gadac , to dupodajkach nadajesz
|
|
uwielbiam wierszeEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
|