Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Unia Europejska a prawda. Czy może być dobre to co zaczyna się od kłamstwa ? |
Kiedyś pokazywali program wprowadzony na jakimś stadionie - mający na celu walkę z pseudokibicami. Tzn. wyglądało to mniej więcej tak: każde wykroczenie skutkowało złożenieniem zawiadomienia przez "stadion" do prokuratury, wprowadzeniem na czarną listę "kibiców" nie mających wstępu na stadion przez długi czas. Zarówno w jednym jak i drugim przypadku "stadion" rezygnował z obu kar pod warunkiem pracy społecznej na rzecz obiektu sportowego i drużyny. A to skutkowało tym, że jak taki koleś posprzątał trybuny, zmył "kibel" zaczął się w jakiś sposób czuć odpowiedzialny za obiekt, a jak zobaczył kumpli brudzących, niszczących - to poczuł, że dokładają mu późniejszej pracy...... Całkiem nieźle to wyglądało, ciekawe na ile to było prawdziwe.... hehe Pozdrawiam wszystkich w ten najgorszy dzień tygodnia (poniedizałek)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Unia Europejska a prawda. Czy może być dobre to co zaczyna się od kłamstwa ? |
jest elektryk samochodowy w Starej Łomży oraz na ulicy Marynarskiej (przy Kierzkowej) Zbych
|
|
Re: Unia Europejska a prawda. Czy może być dobre to co zaczyna się od kłamstwa ? |
przy Kierzkowej..... na placu od tyłu biblioteki na Długiej.... polecam... po pielgrzymce od elektryka, do elektryka - on mi pomógł...
|
|
Ja tam bym polecil takiego typa na osiedlu maria chyba sosnowa mi nieraz w golfie grzebal i jakos z uslug bylem zadowolony tylko uprzedzam ze za szroty typu maluch i inne bajery to sie nie bierze
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |