Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Życiorysy kandydatów na radnych |
gatunek muzyczny o jakim wspominano na wstepie obil sie o uszy kazdemu polakowi .melodie sa ladne , skoczne, zachecajace do wspolnej zabawy slowa proste, ale niestety tego dziadostwa nikt nie slucha
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Życiorysy kandydatów na radnych |
to niech ktoś napisze na gg 12819369 i nie pisze publicznie z góry dzięki
|
|
Po co reagujecie na wpisy tego pajaca? Przecież to tylko kolejny troll na forum i kolejna prowokacja. Najlepiej zignorować. Znudzi mu się w końcu.
|
|
Jeżeli nie zdemontujesz kratki to uważaj na znaki typu <zakaz wjazdu ciężarowych>, bo ci lepną mandat ... Szanujmy się nawzajem
|
|
wspominalam o narodzie jestem obrzydzona zachowaniem nieletnich osob , arogancja, popychanie w autobusie, zaczepki zadnego milego slowa sa wyjatki , ale o nich nie bede wspominac chyba ze o jednym, nawet czarujacym chlopczyku, niesmialym, czysto ubranym , spodnie uprasowane na kant, pachnocy kolonska woda (nazwy wody niestety nie znam)otoz ten kawaler ustapil mi miejsca w autobusie.... dodam, ze byl okropny ..tlok.., powiedzialam mu -oh naprawde , jak milo oh nie dotykajac mnie , utorowal mi droge do siedzenia, a sam popchnal jednego faceta na chama lokciem i usmiechnal sie do mnie ,mowiac -przyjemnosc po mojej stronie laskawa pani nie wiem, czy swiat mi sie w glowie zakrecil, ale az buzia mi sie otworzyla sama, zamrugalam oczami, zaczerwienilam sie , potem oslablam i on widzac to , podtrzymal...mnie i bezwladna padlam na niego calym ciezarem co prawda zycia mi nie uratowal ale, ale..
|
|
To dawac jakies tytuły fajne ; dd
|
|
"slyszalem ze kablowka nie nadaje sie do tego tv musi byc tv cyfrowa" zartujesz czy nie wiesz jak telewizor dziala? a jakie to telewizory w Polsce akceptuja wylacznie sygnal cyfrowy? nawet w stanach, gdzie nadaje sie tylko cyfrowo, telewizory wciaz sa wyposazone w tunery analogowe, tak na wszelki wypadek gdyby wpadlo tobie do glowy odkurzyc stary magnetowid i poogladac stare tasmy. w "normalnym swiecie" wiekszosc programow jest rozprowadzana po kablu: koncentryczny czy swiatlowodowy, ale zawsze kabel, a sygnal na kablu moze byc analogowy lub cyfrowy. nie zawsze mozna antene na dachu postawic!
|
|
HAHAHHAHAAH 20 lat na jednym stolku!
|
|
a kto to?????????? hihi
|