wtorek, 03 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Życiorysy kandydatów na radnych

gatunek muzyczny o jakim wspominano na wstepie obil sie o uszy kazdemu polakowi .melodie sa ladne , skoczne, zachecajace do wspolnej zabawy
slowa proste,
ale niestety tego dziadostwa nikt nie slucha

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Życiorysy kandydatów na radnych

to niech ktoś napisze na gg 12819369 i nie pisze publicznie z góry dzięki

Po co reagujecie na wpisy tego pajaca? Przecież to tylko kolejny troll na forum i kolejna prowokacja. Najlepiej zignorować. Znudzi mu się w końcu.

Jeżeli nie zdemontujesz kratki to uważaj na znaki typu <zakaz wjazdu ciężarowych>, bo ci lepną mandat ...

Szanujmy się nawzajem

wspominalam o narodzie
jestem obrzydzona zachowaniem nieletnich osob ,
arogancja, popychanie w autobusie, zaczepki
zadnego milego slowa
sa wyjatki , ale o nich nie bede wspominac
chyba ze o jednym, nawet czarujacym chlopczyku, niesmialym, czysto ubranym , spodnie uprasowane na kant, pachnocy kolonska woda (nazwy wody niestety nie znam)otoz ten kawaler ustapil mi miejsca w autobusie....
dodam, ze byl okropny ..tlok..,
powiedzialam mu
-oh naprawde , jak milo oh
nie dotykajac mnie , utorowal mi droge do siedzenia, a sam popchnal jednego faceta na chama lokciem i usmiechnal sie do mnie ,mowiac
-przyjemnosc po mojej stronie laskawa pani
nie wiem, czy swiat mi sie w glowie zakrecil, ale az buzia mi sie otworzyla sama, zamrugalam oczami, zaczerwienilam sie , potem oslablam
i on widzac to , podtrzymal...mnie i bezwladna padlam na niego calym ciezarem
co prawda zycia mi nie uratowal ale, ale..

To dawac jakies tytuły fajne ; dd

"slyszalem ze kablowka nie nadaje sie do tego tv musi byc tv cyfrowa"

zartujesz czy nie wiesz jak telewizor dziala? a jakie to telewizory w Polsce akceptuja wylacznie sygnal cyfrowy? nawet w stanach, gdzie nadaje sie tylko cyfrowo, telewizory wciaz sa wyposazone w tunery analogowe, tak na wszelki wypadek gdyby wpadlo tobie do glowy odkurzyc stary magnetowid i poogladac stare tasmy. w "normalnym swiecie" wiekszosc programow jest rozprowadzana po kablu: koncentryczny czy swiatlowodowy, ale zawsze kabel, a sygnal na kablu moze byc analogowy lub cyfrowy. nie zawsze mozna antene na dachu postawic!

HAHAHHAHAAH 20 lat na jednym stolku!

a kto to??????????
hihi

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org