Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Smoleńsk? Mało. Katowice to też ruscy. |
Nigdy nie kupuj używanych, szczera rada a wiem to z doświadczenia. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Smoleńsk? Mało. Katowice to też ruscy. |
Szczebiota nie odpuszczaj tej blokady niech trwa w nieskończoność. NASZE FORUM JEST WOLNE. SZCZEBIOTY BRAK. NIECH ŻYJE NIESZCZEBOTALNOŚĆ.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
czyżby reklama tej chodowli?
|
|
Co do dolara to zależy od rocznika. Jeżeli jest to pół dolarówka z lat 20 XX wieku to warta około 10 zł
|
|
ty szymonek, jak zawsze glupiomadry?????? przeszkadza ci moja osoba????moze masz mnie za skonczona kretynke????ale to nie ty dajesz mi jesc, wiec zamilcz ! i z takim jak ty... w starych niemodnych spodniach - nie rozmawiam! czlowieku w jakim swiecie ty zyjesz??????? niedolega!!!!!!!
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
szymocidlo gadaj sobie co ci na jezyk przyniesie, gacie nalezy wziasc w reke i z nim rozmawiac, chyba to potrafisz???????????? to ja zamilcze bo mnie obraziles
|
|
uwielbaim piwo lomzynskie, nie wstydze sie tego powiedziec tajczesciej kupuje po 6 sklejonych ze soba w sklepie, tam gdzie najtaniej:)
|
|
Redaktor napisał(a): > Wszystkiego najlepszego:* Życzę Ci żeby Ci w końcu > wyłączyli internet i żebyś w końcu przestała z forum > robić swojego schizofrenicznego pamiętnika i zarazem jednego > wielkiego śmietnika :) > Sto lat :) Dziekuje, nie spodziewalam sie Twoich zyczen, jestes jak zazwyczaj zapracowany,ale dziekuje za pamiec i mile slowa, ktorych brakuje Jak widzisz poukladalam sobie zycie, z bolem czy bez to nie wazne i starzeje sie.Wielkich cudow nie potrafie robic, na pewno przekonales sie o tym, filozofowac tez nie ,a to sprawia , ze w pewnych sytuacjach nie moge sie odnalezc, a jedynie moj usmiech wyciaga mnie z klopotow lub ciezkiej sytuacji. Caluje.
|
|
aniol i demon-akcja toczy sie w watykanie, po pogrzebie papierza przgotowania do wyboru nowego, osoby -profesor -fizyk -kardynalowie w czerwieni -domagajacy sie i zgromadzony na placu ..wierzacy lud spisek, zamach, bomba wybucajaca w niebie fabula jak dla dzieci ,ale trzyma w napieciu bez watku milosnego i sexu, ale ujdzie
|
|
Proste, że się orientuję. Wjazd 15 zł. Plakat: http://www.facebook.com/home.php?#!/photo.php?pid=1960874&id=1177952119&ref=fbx_album\ Zapowiedź: http://www.youtube.com/watch?v=gV4o1eKkbdQ
|
|
Brawo anelka przywracasz wiarę w piszących. Najlepsze zdjęcia to jakie? Może ktoś spróbuje podać tego definicje ? Bardzo mnie to interesuje. Pomóżcie bo nie wiem, może solidny skórzany album, albo 30 spojrzeń w obiektyw z tym samym uśmiechem (aby poprawnie się utrwalił), a może tło no bo bez tła to nic ciekawego na zdjęciu (hihhi) ... pomóżcie ....
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |