środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Administrator 4Lomza trzęsie portkami przed posłem

Marcin_23 - możliwe, że się mylę... ale czy dziś nie mówili o zadymie pomiędzy kibicami wymienionych przez Ciebie drużyn? tzn. Cracovii i Wisły... bodajże w panoramie...

Oczywiście za "rozejmem" pomiędzy Jagielonią a ŁKSem jestem na TAK!!

rudy błazen z druhem

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Administrator 4Lomza trzęsie portkami przed posłem

Pobili sie kibice Legii i Cracovii, zadyma w Katowicach i jeszcze gdzies......... Te zadymy sprowokowali ludzie mający niewiele wspolnego z kibicami, ich juz nic i nikt nie zmieni. Ale milo bylo popatrzec jak przed meczem Cracovii i Legii modlily sie cale rodziny które przyszły na mecz ...................

Wracając do tematu: wiecie kiedy Niemen mial największą sprzedaż płyt?? Po śmierci. Jestem pewnien że są osoby które niezmiernie się cieszą, zacierają ręce i przeliczają w myślach pieniądze które zarobią na ponownym wydaniu plyty papież (mam na mysli wytwornie, które juz sie pewnie ''biją'' o prawa). Paranoja ale niestety taki juz nasz świat, nasza rzeczywistość i tacy już ludzie, ktorzy tylko umieją liczyc kase.

PS:inny przykład - babcia z dziadkiem sprzedawali przed ołtarzem papieskim znicze. Malutkie ale cena oczywiscie 5 razy wyzsza niz zwykle. Czy to nie jest żerowanie na nieszczesciu ludzkim? Albo otwarta kwiaciarnia na ul.Wyszynskiego podczasz mszy żałobnej w piątek podczas gdy wszystko inne jest nieczynne? Tylko kasa, kasa, kasa etc.

Pozdro wszystkim

i to jest najgorsze, że przez osoby udające fanów piłki nożnej, przez tzw. pseudokibiców cierpią prawdziwi miłośnicy tegoż sportu... przez takich pseudokibiców coraz mniej ludzi przychodzi na mecze... tylko co z nimi zrobić ??

Hehehe, fajnie wynikło, że Ptysiu nie ma takich przejawów, chociaz probował zabłysnąć nawet na forum politycznym. :]

Uwaga do Miska2lo - czasmi tez jak blysniesz jakas mysla to w jednym rzedzie stajesz z Ptysiem, a taki ciety na niego jestes.

RESPECTa ;)

rudy błazen z druhem

Czemu ta stronka nie działa. Jakiś czas temu na nią zaglądałam i była naprawdę świetna..Co się stało?

Aha, zapomniałam, ale post Damiana mi o tym przypomniał.
Pisanie beznadziejnych wyzwisk pod adresem Ptysia, jakie to miało miejsce jakiś czas temu było dla mnie żenujące i tak niskich lotów, że już ryło w ziemię na głębokośc kilkunastu metrów.
Tak więc moja prośba, bez chamskich odzywek, określeń i insynuacji.
Szanują nas inni, więc i my szanujmy ich.

Pozdrawiam:)))

A co macie do ~ŚLeDcZy ~ ??

Podlasie czy Mazowsze?
Oto jest pytanie....
Moja odpowiedź---> Mazowsze

Teżsłyszałem i czytałem na temat meczu Cracovia - Legia, prawdziwi kibice zagłuszali wulgaryzmy małej grupy pseudokibiców. Oprócz tej zadymy były incydenty w Katowicach i Ostrowcu Świętokrzyskim. Najlepiej jakby wprowadzili porządne kary dla takich pseudokibiców.

Ja mam doświadczenie :P

z jeziorka heh przeciez tak walczyliscie zeby gazetek z cyckami nie bylo na widoku bo jak je zobaczyliscie to kisiel wam sie robil w gaciach to niegadaj ze byli oni w jeziorku bo odrazu po wejsciu ukazaly by sie plamy na spodniach [ciekawe od czego:)]

A jakie quady Ciebie interesuja??

Dobre ma portretowe

Sieroty mysla, ze jak siedza za monitorem to sa anonimowe, nic tylko obsmarowuja dupska konkurencji, co kuwa komu szkodzi, ze jest taki salon fryzjerski czy taki? Tyle tego jest na kazdym kroku, ze dla kazdego klientow starczy

NAJPIĘKNIEJ TO PAN MAREK JAGIELSKI CHÓRZYSTA Z KATEDRY

http://interwencja.interia.pl/archiwum/news?inf=1516450

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org