Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kiedy i gdzie debata kandydatów na prezydenta? |
Poza taka, ze KFC to nie franczyza o ile sie nie myle...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kiedy i gdzie debata kandydatów na prezydenta? |
Mondzio a czy ja w swojej wiadomosci robie temu kubowi reklame,że mialabym z kilku kont pisac? to co ja napisalam to są fakty, małolatow nie bylo to kazdy kto był poswiadczy, drinki piłam wiec moge cos na ten temat powiedziec, Dj chyba byl w Łomzy ogolnie znany i klimatem nie odbiegał od Yamy. Z Twoich wiadomosci moge za to wywnioskowac ze Ty robisz antyreklame i czepiasz sie do pozytywnych opini
|
|
brylant możesz mi posokać , wskazujący palec u lewej ręki.
|
|
Witam wszystkich! W imieniu Podlaskiego Obserwatorium Rynku Pracy i Prognoz Gospodarczych bardzo Was proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która została stworzona w trosce o rozwój naszego kochanego regionu w sektorze turystyki. Badanie jest bardzo krótkie i nie zawiera żadnych trudnych pytań, a jej wyniki z pewnością pomogą nam w podejmowaniu decyzji zwiększających atrakcyjność województwa podlaskiego. http://www.e-ankiety.pl/ankiety/ind... Dziękuję wszystkim za okazaną pomoc i serdecznie pozdrawiam
|
|
Domu publicznego na dobrym poziomie.
|
|
o tak , pamietam jak rybka22 zabierala mi kanapki, ja plakalem a ona wciąz tyła i tyła i tyła..... :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |