poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dbają O ŁOMŻE ten co ogłasza że –„Łomżą jest nasza” , drugi to „gwarant ZMIAN

wisiek 112

ty wiejski patologu!

matka z ojcem nie nauczyli kultury?

pewnie ulica cię wychowała i stąd te wyrażenia!

Odpowiedz na tę wiadomość

cezar1-"Stowarzyszenie to prosi o podpisy osób, które udzielą poparcia temu projektowi.
To sprawa bolesna. Władze nasze kłócą się , a tam, na obczyżnie, Polacy tęsknią i cierpią ."
jeśli chodzi o wsparcie to na pewno pociągnie to za sobą jakieś koszty z kieszeni podatników a w ówczesnym kulejącym na obie nogi państwie może tylko pogorszyć sprawe. Martwisz się o ludzi którzy zostali zesłani x lat temu do ZSRR, a raczej o ich POTOMKÓW którzy sie tam wychowali i spedzili tam całe życie a zapominasz o sprawach bieżących i chodzi mi o emigrantów którzy tak samo tęsknią i cierpią i nie mają do czego wrócić. Wszyscy uważają że za granicą jest tak pięknie i że pieniądze lecą z nieba ale nikt sie nie zastanowi ile poświęcenia, upokorzeń i nerwów nas to kosztuje a w obecnych czasach na całym świecie tysiące polaków traci prace, traci dach nad głową i nie mają ani za co ani dokąd wrócić.

Re: Dbają O ŁOMŻE ten co ogłasza że –„Łomżą jest nasza” , drugi to „gwarant ZMIAN

tez cos takiego mialam i aparat przestal robic ostre zdjecia- tez sony. no i przerzucilam sie pierw na hybryde potem na lustrzanke bo tego sony nie oplacalo sie naprawiac

karpacz- karkononosze sa bardzo malownicze i stad sa fajne wycieczki-czwlaszcza praga noca i morawski kras

Re: Dbają O ŁOMŻE ten co ogłasza że –„Łomżą jest nasza” , drugi to „gwarant ZMIAN

n-n z chęcią bym Ci podpowiedział ale ale sam nie wiem , moja deklaracja jest z serca i zawsze aktualna , dla wszystkich Polaków.

Nie wiem czy nie taniej poprosić o pomoc w dowiezieniu sąsiada;)

lomzanin

Treść jest ukryta

A może sobota dziś i wesele strażak może mieć nawet?? Wystarczy chwile pomyśleć tylko...

Jedna wracała....

a może wojna hehe juz nie raz to widziałem żadna nowina

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org