czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Praca w ARiMR

Przy leader price w tych budynkach jednorodzinnych jest taki sklep - Office Partner czy jakoś tak... Tam skupują zużyte wkłady, ale nie wszystkich firm.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Praca w ARiMR

Jak będę miał trochę czasu po południu to spróbuję zaprojektować może jeszcze ładniejszą (także z tyłu), chociaż ta - przedstawiona na tym forum jest naprawdę niebrzydka !

PSY SZCZEKAJĄ A KARAWANA IDZIE DALEJ

Oooooooo. Znana mi poniekąd firma. Ja zawiozłem tam zmieniarkę samochodową na 10 płyt SONY (zablokowała się w niej płyta). Trzymali ją 3 m-ce, a potem nagle stwierdzili, że nie mają jak jej podłączyć do zasilania. Najlepiej jakbym wymontował całe radio z samochodu. Krew mnie zalała. Powiedziałem, co myślę o ich serwisie i wtedy pani stwierdziła, że może jednak poradzą. Po następnym m-cu urządzenie było do odebrania. Po załadowaniu płyt natychmiast jedna z nich ponownie ugrzęzła. Oni nie zrobili z moim sprzętem nic. Po prostu mechanicznie tą płytę wyrwali. Żenujące. Apropos, nie wiecie, gdzie w Łomży idzie taką zmieniarkę naprawić ??

Grzegorz

...no to pewnie sobie poradzę!!!

Bardzo popieram ten pomysl jest bardzo ciekawy i orygninalny.

tylko lipa że sporo jest zmian.

... & vice versa!

no wlaśnie niech wyremątuja cos innego :D !!

Najlepiej siebie i swoje stołki

A ja popieram pomysł ptysia91 z moim !!

Na legionów 32 jest Biuro produkt. Tam tez skupuja ale ceny sa coraz nizsze tych rzeczy.

Pozdro

---
PGG

Jasne, najłatwiej jest wyszydzać...
Nie przeczę, że są wśród "piejących" totalni debile, którzy mają tak dobre mniemanie o sobie, że widzą się w samych superlatywach (sb like Neron).
Jednak moja tzw. kobieca mówi mi wyraźnie, że istnieją wśród nich marzyciele, tacy, którzy tak baaaardzo chcą uwierzyć, że coś robią dobrze, że wierzą w to. I nie słyszą siebie tak jak inni - brak im obiektywizmu w ocenie własnej osoby.
Chyba nie muszę w tym miejscu dodawać, że są to przeważnie jednostki (mimo woli dodaję:)) szalenie wrażliwe i podatne na zranienie, toteż wyśmiewanie się....
Sorry ale nie.
Pozdrawiam

Ryska... na szkle...

PS. Tak dla jasności - nigdy nie startowałam w Idolu :D

Cholera jasna! Czemu dzisiaj??
Toć idę przecie do dentysty!!!!

A w tej ikei same dziwy, i badziewko w wielu przypadkach produkowane z byle czego, podbarwione, polakierowane.
Wiecie że jedna z podłomżyńskich firm też produkuje dla ikea, ja tego nie chcę.

Nie potrafię pojąć jak można łomżyńskim kinem zarządzać w Białymstoku i w taki nieudolny sposób, wstyd żeby Łomżyniacy dali po sobie jeździć jak po łysej kobyle, rzucą jakiś ochłap a my się cieszymy tylko ciekawe z czego bo kino zrujnowane i kropka

DFzień dobry!!!
No i jak Wam poszło??? Relację proszę...

Ryskago

nie czytalam "los powtorzony", ale jesli jest to xiazka tego samego autora to cos mi sie wydaje ze mi sie spodoba :))
trzeba by bylo recenzje przeczytac gdzies w necie...
qde ale "Samotnosc.." jest dla mnie wyjechana, tylko te zakonczenie nie takie jakbym sobie zyczyla :(... ale coz.. tak bywa!!

No ja to bym poszedł do kina ale jak chcesz ksiażke to niewiem co by ci tu doradzić ja mało czytam ale weź se wypożycz jakiegos horrora.

Ja nie bylem na miescie i nie widzialem tego pomnika ale postaram sie zobaczyc.

Ma zowsze Łomża

Ice mysle ze nie masz racji.Co do taxi nic nie stoi na przeszkodzie zebys ty,twoj powiedzmy brat ,tata czy wujek kupił auto i postawił na taxi .J juz mamy konkurencje ,Jesli zrobisz nizsza cene rozleklamujesz sie po wiekszych biurach,to sam z checia bede z toba jezdził.To ze sie ludzie dogaduja w takich korporacjach jest wynikiem wojny jaka toczyli długi czas.O braku konkurencji mozemy porozmawiacw takich zawodach jak adwokat,lekarz,czy komornik.Sprobuj im zrobic konkurencje.Co do naszego podwórka,gdyby nasi panowie kupcy mniej interweniowali przeciw innym sklepom,a ziednoczyli swe siły,zeby np nie tonac w błocie na naszym super ryneczku,zadbali o jego wyglad rozbudowali wiecej asortyment(z trzech typow spodni na cztery,i z dwoch kolorów sukienek na cztery)to moze nie straszny by był dla nich ten superhiper...

Jeśli uważasz, że niema wpływu na to, że emeryci zabierają pracę młodym to jesteś w błędzie młodych taryfiarzy, co naprawdę umieją wykonywać ten zawód to można policzyć na palcach jednej ręki.

Szeeeerokiej drogi zatem i trzymaj się ... kierownicy...:)

Ryskago

tak tak Ryskago masz racje.

Pozdrawiam

Dyzmir

wieśmak- rodzaj kanapki w McDonalds

orii

Życzę wszystkim forumowiczom i Adminowi w Niedzielę Wielkanocną:

SMACZNEGO JAJKA!

Pozdrawiam

Dyzmir

:) :) NIech bedzie spokój i żebyście nie dokuczali ptysiowi ani nikomu z forum :) POZDRO

"Bo im tylko o to chodzi
Abyś sam sobie szkodził
Abyś sam nie mógł myśleć
Abyś sam nie mógł chodzić"

Pizza smakuje 'inaczej' tzn. lepiej czy gorzej?

uuuuuu a jaka to nagroda ?

Pozdrawiam.

dobrze zrozumiałeś Maciek? Szanuję Cię, bo potrafisz czasami utrzymać odpowiedni ton i dystans. A my, jak to my. Sam widzisz..... kupa wariatów :))

Co sądzicie o wyremontowanym budynku na ul sienkiewicza. Powiny wyremontowac cała ulice ładnie by to wyglądało.Słyszałem że mieli ludzi wysiedlac ale coś ucichlo i że ma być wyłożona kostka tak jak na Farnej

RUMCAJS

Teraz moze wyszliśmy na tych debili...

maciek: jeśli będzie się działo jak dotychczas, to i krzyżakom pomniki stawiać będą :)

Ludzie tak kojarzą: kiedyś było "dobrze", więc to, co nowe, czyli "Balcerowicz, komputery, prywatni inwestorzy, internet itp." sprawia, że zrobiło się "źle". No więc to, co nowe, tępic należy.
Ale ja podkreślam - nie dajcie się zwieść SuperExpresowi i "Faktom&Mitom" - oni upraszczają strasznie i to, co dla ludzi prostych wydaje się być oczywistym, dla ludzi myślących już tak oczywistym być nie powinno.
Pozdro

Michał_ŁKS: bez urazy... a jak to jest na meczach reprezentacji narodowej. Jak stoicie na żylecie obok kibica z flagą Ruch (meksyk), to też się napier**lacie ? Czy jest rozejm i wszyscy mówią do siebie: ziomal krzyczem razem... POLSKA !!, POLSKA !!, POLSKA !!.

Lecz jeden porządny a nie dziesięć!!

Pozdrawiam:
Grey

Gybyś spędził tyle lat przed książką, zdał tyle egzaminów, a jeszcze zrobił specjalizację, przyjął dziennie 50 do 60 pacjentów i dostał 1200 zł, (bo nie wszyscy mogą mieć dyżury aby dorobić) to ciekawy jestem jak by ten twój bieg wyglądał. Pan Kott napewno wykształceniem ich nie przewyższa a zarabia skromne 400 tys. zł. miesięcznie. Szef ORLENU ponad 300. Dziennikarze w TV 40 - 60 tys. I co przeciętne zarobki w kraju nie są wtedy takie niskie.

a ja po(d)pieram się :)

Pozdrawiam:
Grey

jaki jest najlepszy i najtanszy net jaki znacie i polecacie???

Ludzie glosuja na "publiczna" sluzbe zdrowia, bo mysla ze wten sposob beda leczeni za darmo ( a jak wiadomo ludzie w Polsce do najbogatszych nie naleza - nie mowie to o Kotta'ch i jemu podobnych, bo oni na "publiczne" sie raczej nie ogladaja). Niestety ludzie sobie nie zdaja sprawy, ze jak chca byc obsluzeni przez publicznych "medykow" to i tak musza zaplacic, w ten czy inny sposob. Inaczej mozna przechodzic wlasny zawal ,bo lekarz ci powie ze to lekka nerwica... ;P

zorro

Uwielbiam polską politykę i polityków. Nikt tak jak oni nie potrafi rządzić naszym pieknym krajem. I wszyscy ludzie są szczęśliwi, bo sami ich wybraliśmy. ;D

Temid

Moc Internetu. Ale pomysl zorganizowania w Łomży Marszu jest na miejscu. Trzeba okreslic czas i miejsce gdzie maja się wszyscy zebrac, aby przejsc w zadumie, spokoju i modlitwie do Katedry.

Czytaj Ptysiu, bo pisac umiesz, ale z czytaniem chyba nie bardzo. Gdzie jest w Łomży ten plac wolności?

Co do tego ze w pierwsza sobote miesiaca moge zostac.

właśnie wrocilem...

['] ['] [']

RUMCAJS

ty bartek do afganistanu=P hehe

Na misie...

RUMCAJS

a tak na marinesie to JPII nie mal skonczonych 85 lat ;)
.... cp3o masz w zupelnosci racje, to bardzo za daleko poszlo :/
pozdarwam

Maćku zadaj sobie jedno pytanie ilu w naszej radzie miasta jest tkzw. przechrzczonych a sam Brzeziński raptem stał się wielki wierny religi tacy właśnie pływacy są nie przewidywalni jedynie dla kariery i kasy to przyjmą pakt nawet z samym diabłem.

RUMCAJS

O tak i ludzie zaczną kryć się w jaskiniach, Apokalipsa zbliża się wielkimi krokami. O zaćmieniu było już dawno wiadomo. Na marginesie, obserwował ktoś ostatnio Jowisza przez teleskop? Pasy chmur ustawione są na godzinę 3 czy 9??

21.37-2+1+3+7=13
02.04.2005-2+4+2+5=13

czy to jest przypadek? ? ?

Tu nie ma żadnych przypadków :
13 zawsze objawiała się Maryja w Fatimie
13 był zamach na Papieża
21.37 : 1+2+3+7=13
02.04.2005 : 2+4+2+5=13
18.05.1920 - data urodzenia : 1+8+5+1+9+2=26 razem daje to 26 lat pontyfikatu Papieża
Papież umarł też w dzień Maryjny czyli w sobotę .

Obok tych pięknych apeli o gaszenie światła o 21.37, stańmy także do apelu na każdy dzień, na każdą minutę i sekundę naszego życia:

http://www.smb.lomza.opoka.org.pl/info.html

Nie lękajcie się!

a i jeszcze jedno...
jak macie pisać posty w stylu
"zobaczym co bedzie..."

... zresztą słów mi barkuje jak na to patrzę....

tak tak ptysiu... to do Ciebie, możesz się gniewać, ale dla mnie jesteś nicnieznaczącym Trollem internetowym.
Jeśli nie wiesz co to jest to kiedyś podeślę Ci linka w którym jest to bardzo ładnie wyjaśnione...

Zastanów się czasem co piszesz... a może Ty się jeszcze rozkręcasz na tym forum...

Pomimo to
Równiez pozdrawiam

;)

pozdrowiona dla obu Panów.

"Bo im tylko o to chodzi
Abyś sam sobie szkodził
Abyś sam nie mógł myśleć

Tak Allinka masz racje...

RUMCAJS

Tak bylo bardzo fajnie...

"Bo im tylko o to chodzi
Abyś sam sobie szkodził
Abyś sam nie mógł myśleć

Człowiek został złożony do grobu,
razem z nami żegnał Go Duch Święty.
Żegnał go razem z nami na Ziemi
i w Trójcy powitał w Niebie.

Teraz musimy modlić się
by Duch Święty natchnął Kardynałów
i by nowowybrany następca Jana Pawła II
kontynuował jego dzieło i powiększał duchowe królestwo Miłości!

To jest troche nie na miejscu, żeby puszczać Ojcze Nasz między tandetnymi przebojami o niczym.. zgadzam się z Tobą.
Jeżeli ludzie w radiu mają choć trochę szacunku do tej Świętej Osoby to przestaną robić z tego taniego przeboju...
To jest tak samo jakby postawić Ojca Świętego pomiędzy panią B. Spears i Zenkiem z Akcentu... a fuj.;/;/

Rzeczywiście, brak komentarza Ptysia, a taki powinien być. Czy jest za, czy przeciw, a może pzreciw a nawet za.

W sklepach z częściami.

podjedz do pana, zaraz po prawej stronie na skrzyzowaniu ulic al. legionow i sikorskiego jadac w aleje w strone centrum, przed przystankiem po prawej stronie

hahaha ... napewno Ryskago jedzie 15km/h

Ciesze sie, ze to Ratzinger zostal wybrany... Lepiej byc nie moglo:)

Ma zowsze Łomża

widze że ktoś mnie tu wywołał, niespać ktoś musi aby spać mógł ktoś, a markowie nocą nie śpią, przynajmniej ci nocni ...

pozdrawiam

przywileje --> władza

Pozdrawiam:
Grey

Tragiczny wypadek wiem to na 100% bo znałem go bardzo dobrze był moim ziomkiem wiec nie pierdolcie głupot.

Uważam , że powinniśmy ustalić jedno. Czy policjant dokonuje kontroli stanu technicznego, czy sprawdza trzeźwość i prawidłowośc posiadanych dokumentów?
Nadal stoje na stanowisku że policjant dokonuje wyłącznie kontroli stanu trzeźwośći, kompletności dokumentów i sprawdza czy wszystkie "światełka działają"
Trzeba się też zastanowić nad jednym. Z ekonomicznego punktu widzenia: czy warto wysyłać patrol dwóch policjantów, czatujących na kontrolę autobusów. Toć to zajmie cały dzień, Czekanie i kontrola, czekanie i kontrola.
A może zobowiązać kierowców przed wyjazdem żeby przyjechali na Komendę i dokonali sprawdzenia stanu trzeźwości, którego wydruk przedstawią opiekunowi wycieczki?
Prostsze, tańsze i nie angażuje aż tylu policjantów.
Zdaję sobie sprawę, że policjantów ruchu drogowego w Łomzy dużo nie ma. Jeżdżąc po ulicach miasta Łomży widze ciągle te same twarze i mogę sie mylić ale uważam że w ruchu na drodze pracuje nie więcej niż 15 policjantów.
To bardzo mało, więc angazowanie ich jeszcze do kontroli autobusów i stworzenie na Placu Niepodległości stałego punktu służby jest mało ekonomiczne.
Konkludując: kontrola stanu technicznego - raz na miesiąc w autoryzowanych stacjach diagnostycznych, kontrola stanu trzeźwości kierującego na Komendzie /oczywiście wydruk do wglądu opiekuna wycieczki/ i sprawa załatwiona.
tworząc łańcuch kontroli i wymagając od opiekunów większego zaangazowania w sprawy wycies\czki, znacznie łatwiej osiągniemy zamierzony cel.

Atom - bomba

piszcie jakie znacie takie punkty dostępu :)
ja wiem że coś było/jest koło telepunktu :)
pozdrawiam

Grzegorz

Sklep nocny to tylko alkohol, przecież nikt o 3 w nocy nie wybiera się do sklepu po bułki. A towar w sklepach nocnych jest podawany przez małe okienko, więc żadna ochrona nie jest potrzebna.

hahaha to już wiem co tam tak pryskali wodą czy czym strażacy. myli jasia śmietane skoro mówił że tam był :D

I kiedy wszyscy się tak fajnie śmiali, na ich twarzach pojawił sie cień. Wszyscy instynktownie spojrzeli w górę. Jakże było ich ogromne zaskoczenie i przerażenie, gdy nad głowami, zamiast nieba pełnego gwiazd ujrzeli.....

CZEŚĆ PROSZĘ O POMOC
GDZIE MOŻNA W ŁOMŻY KUPIĆ FLARY NA MECZ???

Ma zowsze Łomża

Zbych ja w swojej cyfrówce moge robić zielone zdiecia !

Pozdrawiam:
Grey

Treść jest ukryta

Trochę starszych ludzi ją czyta , ale ja ją omijam szerokim łukiem. Za droga jest i nic w niej nie ma, przynajmniej dla mnie.

Witam,
w Lomzy niestety nie ma zadnego klubu rowerowego. Najblizszy to w Bialym i zwie sie chyba UKS Wygoda.

A co ktos chetny do jazdy w klubie?

Od nas z Lomzy jezdzilo do nie dawna kilka osob i to wlasnie w tym klubie.

Tras jest gorzej z chetnymi bo ludziska wola sie toczyc niz ostro smigac na trasach:/

co to są "kontakty"

Niestety czytając ten wątek stwierdzam ,że połowa z was nie widzi zadnego
problemy a druga połowa napędza koniunkturę nienawiści więc pewnie są z PO .Po
obejrzeniu tych taśm widziałem :
normalne negocjacje w sprawie przejścia do innego klubu- chyba nik nie miał
złudzeń że to się tak odbywa ? Jeżeli miał to do przedszkola
No i to że kaczyniak powiedział renatce żeby się waliła bo ministrem nie
będzie bo rok temy zdała maturę

WG mnie kaczyniak powinien iś jeszce dalej i razp......to towarzystwo i posłac
do domu a ich diety rozdac biednym.To jest robota .cztery lata opozycja
opluwa rządzących aby potem sama byc opluwana za to za co sama pluła

Myślę że społeczeństwo było by bardzo wdzięczne za to aby już więcej nie
ogladac:
jasia fasolę rokitę
wnuczka z wermachtu
przestępcę leppera
no i całego czerwonego złodziejstwa

Gdyby ta partia "rafal01" chciala zrobic porzadek to zaczęlaby od siebie! W tej chwili w Polsce nie ma , nie ma !!! zadnej partii godnej zaufania publicznego koniec kropka!!!!!!!!!Co cztery lata wybieramy super cwaniakow , KASTĘ ,ktora zabiera tylko i wylacznie dla siebie i dzieli między soba olbrzymie pieniadze i udziela sama sobie wielkie przywileje--- A TO WSZYSTKO DZIEJE SIĘ ZA NASZYM PRZYZWOLENIEM poczynajac od "okrągłostolowego" sejmu!

Wiedział, wiedział...Ty się o mnie nie martw(f) napisałem podstawówkę...bo powinieneś iść tam, a nie do gim. ...

Szukam osoby, która posiada niepotrzebne łóżko szpitalne. Oczywiście nie chodzi tu o złom ale o 100% sprawnościowy sprzęt. Dobrze byłoby, żeby miało opuszczane boki. Nie musi to być oczywiście transakcja bezpłatna.

Myślę ze to ubezpieczenie to nie głupi pomysl.Co by bylo gdyby taki piesek to dziecko pogryzł?Co do pieniędzy to nie będzie ich nigdy pod dostatkiem.
Moim skromnym zdaniem w takich miejscach nie powinny wogóle pracować 14-letnie dzieci.Niech zbierają pieniążki gdzieś z dala od tych piesków,pewnie część z nich jest niebezpieczna.

SaneOne dzieki za wytłumaczenie, ale wierz mi że ne ten temat wiem sporo. Studiuję w instytucie Lingwistyki.

a kto to powiedzial ze on UCIEKL - kto ???? = wypuscili go po roku , dali paszport , dostal wize , wsiadl w samolot i wylecial do rodzicow - PROSTE ????? i kazdy wiedzial ze on leci , nawet prokurator !!!!! a wiec UCIEKL czy wyjechal ??? i do bigi 2004 - wiesz napewno ze byl i widzial ??? i pewien jestes ze to on jest morderca , odpisz rafalku ,,,

.

płk Kukliński też tylko wyjechał...?

saneone - wujek pewnie zwiedzil demolke a ciocia plejsy , wiec zabrali sie z powrotem do polski -sami sie przekonali ze mit dolarow lezacych na ulicy to byl i jest tylko MIT ,,,

ja na szczęście jestem taki, że jak przegrywam to się wkurwiam i przestaję grać, ale mój koleżka całymi dniami grał na maszynach na Jatkowej i Pod Ratuszem... rekordowo chyba z 1600 zł przejebał... jakby policzył łączną sumę to podejrzewam, że też by się za głowę złapał...

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

a masz dla mnie 10 tys zł ?? ;]

nice nice prosze prosze taki młody a taki zdolny , szacuneczek oby tak dalej :D

ja sie nie nadaje , jedyny sport jaki uprawiam to zmienianie biegów :]

Bimbo !

tumanie pieprzony rusz dupsko z komendy i przejdz sie po sklepach motoryzacyjnych!

pozdro
frycek

wycięli mi fotkę :P
ok, to tylko tyle:

ciemnozielone Audi 80 1,9 TDI
BL 18xxx

:)

Piekne miejsce, polecam.
Do zwiedzenia:
Wielka synagoga, najcześciej z niezwykle ciekawymi wystawami czasowymi.
Do zwiedzania muzeum obol synagogi, stała ekspozycja jeżewskiego starożytnkia, Zygmunta Glogera, częś eksponatów była wystawiana w Łomży w 1898 roku!, stała ekspozycja dawnej apteki i ciekawe wystawy czasowe. Oczywiscie równiez ekspozycje poświęcone żydowskim mieszkańom Tiktin stetl ( tak się to chyba pisze).
W podziemiach ( wejście "od tyłu" można skosztować specjałów kuchni żydowskiej - ceny przystępne, jedzonko niezłe - polecam.
Niedaleko synagogi - dom w którym urodził się ojciec dumy Białoegostoku L.Zamenhoffa.
Nad Narwia malowniczo położony alumnat. Itd itp.
Tykocin jest jednym z najbardzuiej godnych polecenia miejsc w guberni łomżyńskiej. Godny polecenia jest również jako miasto graniczne między Mazowszem i Litwą, a póżniej między Królestwem Polskim a Rosją. Tykocin blisko 80 lat był największym miastem powiatu Wysokomazowieckiego. Upadek miasta rozpoczął się wraz z wcieleniem go do powiatu białostockiego.

Poszukuje programu do projektowania mebli.Moze ktos ma użyczyc,albo ktos wie skad mozna taki program pobrac.Oczywiscie nie chodzi mi o demo..Z gory dzieki

PISZCIE CO CHCECIE JA MAM W DUPIE TYCH ZEBRAKOW MOZE Z ROBIMY KWESTE DLA MNIE ALBO DLA KTOREGOS Z FORUMOWICZOW A NIE BEDZIEMY WZBOGACAC NASTEPNY ZARZAD KLUBU(ZLODZIEJI) LKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MAM ICH WSZYSTKICZ W DUPIE I MAM W DUPIE TYCH KTORZY MYSLA INACZEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
WITAMY 4 LIGA CZEKA NA ŁKS

Witam jak ktoś by miał ten kawałek co w temacie to bardzo prosze o przesłanie na team_18-400@tlen.p albo wrzucenie na serwer i podanie linku...Jest mi bardzo potrzbny na przedstawinie szkolne (najlepiej w mp3 ,a nie midi z karaoke),szukałem sam ale nie mogę znalsć..Będę bardzo wdzięczny jak ktoś prześle.Dzięki z góry

a co wy porównujecie ceny na alegro normalne że przez neta jest taniej !!!!! w końcu z czegoś ten sklep musi sie utrzymać jak was nie stać to nie dziadujcie i nie kupujcie po zatym to nowy sklep i pracownicy cały czas nabywają doświadczenia ;PPPP kurde u nas co tylko powstanie to wszystko niedobre ciekawe co napiszecie o lidlu albo o kauflandzie hehehe na 100% bedzie z 20 tematów że drogo że żle że do bani sami krytykanci

Pozdrawiam:
Grey

Nie wiem czy idioci, ale artykuły są żenujące. Ludzie jak można takie głupoty wypisywać. Artykuł 30 lat Zespołu Pieśni i Tańca Łomża - wstyd.
"...a choć panowały egipskie upały i tancerze pocili się w kurpiowskich czy krakowskich przytupach,..." . Egipskie upały - przepraszam, co to znaczy. No i oczywiście kurpiowskich czy krakowskich przytupach, a co to za różnica (sarkazm). Poza tym to jest pytanie czy stwierdzenie.
"sauli" - byk, "inicjatorka stworzenia Łomży" - czego ? , "Mimo że bp łomżyński Stanisław Stefanek objął honorowy patronat nad 30-leciem, nie było ani jego, ani nikogo z Kurii. "- komentarz poniżej przeciętnej, "Zamiast deklaracji wręczył choreografce zespołu Justynie Wawrzyniak ogromny jak pudło z pizzą grawerton" - porównanie tragedia- człowieku pudło z pizzą, o czym ty piszesz, o jubileuszu czy o bibce.
Brakuje słów na to co się dzieje na tej stronie, a szkoda. Weźcie pod uwagę to, że te wypociny są czytane przez innych, którzy niekoniecznie są na kacu. Pozdrawiam.

powinno sie tego pana umowic z kibicami arki

No teraz to Ty też się nie popisałeś. Nazwy klubów piłkarskich z dużej litery !

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org