Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wybory 2014-Ludzie SLD są w Biznesie maja glosy opłacone i policzone |
Franio30 albo nie odrobił lekcji, albo martwi się, że nie odrobi lekji (wrzesień bliziutko). Jeżeli mówisz o tamdemie -o swoich Dziadkach - tak się składa, że ich doskonale znałem ! W Armii Andersa(który nota bene chciał rozstrzelać Bora-Komorowskiego i dwóch innych za Powstanie Warszawskie) - Twój dziadziuś nauczył się doskonale języka Albionu. Zresztą wiesz. ... Gdyby wstał z grobu, nie wiem, co zrobiłby z Tobą, ale spoczywa w pokoju mając nadzieję, że Ty nie utracisz do końca tych komurek, potocznie zwanych szarymi. Pozdr.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wybory 2014-Ludzie SLD są w Biznesie maja glosy opłacone i policzone |
plywanei w basenie jest zdrowsze, mniej sie czlowiek poci, ruchy sa powolniejsze , nie tak gwaltowne, nie czuje sie ciezkosci ciala, woda wybija cialo, woda muska twarz, artykulacja ruchow jest zgrana jednak ja to wole maice wolna reke ,i wasz na wspanialy aerobik
|
|
dziobnela mnie kura, kopne ja to zobaczy !
|
|
a masz! niedobrzyco!!!!! juz kopnelam
|
|
Mam pytanie czy naprawiają gdzieś w Łomży tapicerkę samochodową ? lub może ktoś zna jakąś firmę z Białegostoku , która tym się zajmuje ?
|
|
oczywiscie mialo byc: "Jezeli chodzi o pr 750 (18kr) to raczej ....."
|
|
polecam jednak zakopane i wypad na słowacje tzw tatralandia wycieczka dookoła gór od strony słowacji zwiedzanie lodowych jaskiń itp a na miejsce oswiadczyn polecam ci karczme po zbóju lub góralskie jadło tez na krupowkach po godz19jest bardzo fajna atmosfera w sam raz na oswiadczyny przy kolacji we2 no i jedzenie super
|
|
i lecą na zabój na sygnale wątpię. To nie była spokojna jazda... Do domu wracał bym wolniej TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |