niedziela, 02 marca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wybory 2014-Ludzie SLD są w Biznesie maja glosy opłacone i policzone

Franio30 albo nie odrobił lekcji, albo martwi się, że nie odrobi lekji (wrzesień bliziutko). Jeżeli mówisz o tamdemie -o swoich Dziadkach - tak się składa, że ich doskonale znałem ! W Armii Andersa(który nota bene chciał rozstrzelać Bora-Komorowskiego i dwóch innych za Powstanie Warszawskie) - Twój dziadziuś nauczył się doskonale języka Albionu. Zresztą wiesz. ... Gdyby wstał z grobu, nie wiem, co zrobiłby z Tobą, ale spoczywa w pokoju mając nadzieję, że Ty nie utracisz do końca tych komurek, potocznie zwanych szarymi. Pozdr.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wybory 2014-Ludzie SLD są w Biznesie maja glosy opłacone i policzone

plywanei w basenie jest zdrowsze, mniej sie czlowiek poci, ruchy sa powolniejsze , nie tak gwaltowne, nie czuje sie ciezkosci ciala, woda wybija cialo, woda muska twarz, artykulacja ruchow jest zgrana
jednak ja to wole

maice wolna reke ,i wasz na wspanialy aerobik

dziobnela mnie kura,
kopne ja to zobaczy !

a masz! niedobrzyco!!!!!
juz kopnelam

Mam pytanie czy naprawiają gdzieś w Łomży tapicerkę samochodową ? lub może ktoś zna jakąś firmę z Białegostoku , która tym się zajmuje ?

oczywiscie mialo byc: "Jezeli chodzi o pr 750 (18kr) to raczej ....."

polecam jednak zakopane i wypad na słowacje tzw tatralandia wycieczka dookoła gór od strony słowacji zwiedzanie lodowych jaskiń itp a na miejsce oswiadczyn polecam ci karczme po zbóju lub góralskie jadło tez na krupowkach po godz19jest bardzo fajna atmosfera w sam raz na oswiadczyny przy kolacji we2 no i jedzenie super

i lecą na zabój na sygnale wątpię. To nie była spokojna jazda... Do domu wracał bym wolniej

TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org