Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
MIETEK NIE MA WYJŚCIA.......... |
Mozesz też spróbować na dworcu PKS w takiej zielonej budce :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: MIETEK NIE MA WYJŚCIA.......... |
wlasnie paranormal activity i druga czesc tego tez :D lomzanin
|
|
Normalni?Dojrzali?W jakim kontekście?Zachowujecie się jak stado zdziczałych małp,zero kultury,ogłady...a Ty.."alibaba" to już w ogóle..wypaczenie.Nie chcę Cię obrażać ale z Twojego zachowania można wywnioskować,że jesteś zazdrosna,zawiść bije od Ciebie na kilometr,a Madzia zamiast robić sensację na forum powinnaś podejść i porozmawiać z Nim wprost,bo ośmieszasz i siebie,i jego.
|
|
zenit myślę że na tym forum są bardziej wypaczeni niż ja - chociażby madziaw. i pewnie ty jak myslisz tak o innych!
|
|
o tak duze
|
|
Temu dziecku -szczebiotce -rodzice powinni szybko załatwić wizytę u dobrego psychiatry . Chociaż , przy tak dużym ubytku mózgu przydałby się chyba przeszczep ? Dziwi mnie zupełny brak reakcji ze strony amina , robienie z forum takiego bagna intelektualnego nie jest zrozumiałe Szczebiotka i jej podobni to typowi bezmózgowcy , którzy na siłę , anonimowo pozwalają sobie na obrzucanie błotem wszystkiego co wykracza poza ich " intelekt " są chorym tworem . Szczebiotko pomyśl choć chwilę i nie rób z siebie głupka !
|
|
złożyć podpis i czuć się wielkim zbawcą. bez żadnego wysiłku. zrób coś konkretniejszego, jeden z drugim, skoro tak bardzo was to boli. kliknij pajacyka, złóż podpis, nakarm kropka, k.rwa. żenada i hipokryzja.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |