Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kiedy Polacy bez wiz polecą do usa? |
no ja sie kur.. pytam co z tym zasranym totomixem , buce
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kiedy Polacy bez wiz polecą do usa? |
Zaara, mam pytanie odnośnie Pana Obryckiego... Jak wygląda zrobiona pzez niego fotoksązka? Spodobała się Wam? Ile łacznie zdjęc dostaliście od Niego z wesela? Pzdr. Mikka:)
|
|
co o tym szczęściu mogą powiedzieć ludzie którym prezesowie firm notorycznie nie płaca za pracę. Ludzie po kilka miesięcy nie dostają wypłaty za swoją ciężką pracę. Najbardziej śmieszne jest to ,że w tym demokratycznym pełnym prawa kraju nikt nic nie może na to poradzić. Prezes nie płaci i ma w p i z du ludzi którzy nie mają za co żyć. Nie ma nikogo silnego , umocowanego w prawie kto by wziął takiego prezesa za morde i przywołał do porządku. Taki złodziej stoi ponad prawem. I to jest ten wolny rynek , to jest ta demokracja stworzona przez cwaniaków którzy na plechach głupich i naiwnych solidaruchów stworzyli sobie w tym kraju raj dla swojego zwyczajnego złodziejstwa i wyzyskiwania biednych ludzi. To oni ustawili sobie tak prawo ,że nikt im nic nie może zrobić a ludzie nie maja za co żyć. Jak ktos ma inne zdanie to prosze słucham tylko konkretnie - bo tu potrzeba pomocy dla takich ludzi a nie pierdół o wolnym demokratycznym kraju lateks
|
|
My też mieliśmy u siebie pana Obryckiego. Z czystym sercem polecam. Fantastyczny człowiek.
|
|
O jak dobrze , wylałeś mi miodzik na serce ale handra tak łatwo mi nie odpuści /ps. h czy ch sprawdz w słowniku/
|
|
21-22 SIERPIEŃ(SoBoTa).(nIeDzIeLa - zAbAwA OdPuStOwA) w ChMIELewIe. ImPrEzY RoZkRęCi ZeSpÓł ...:::MARS BO:::... START GoDzInA: 20:00. ZAPRASZAMY ! ! !
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |