Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dlaczego w aferze z budową Galerii Widmo nie padają żadne nazwiska? |
sorry Dran miałem na myśli piotra i krzysia
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dlaczego w aferze z budową Galerii Widmo nie padają żadne nazwiska? |
Załóżcie partię i ruszcie na ratusz po władzę
|
|
_jackass_ spoko :) motoon Ty sobie kpisz? Pokazanie jak stworzyc jakis najprostszy dokument html to nie jest nauka tworzenia stron... Poza tym, za moich czasow to w szkole sredniej nikt nikogo jeszcze nie uczyl tworzenia stron, a gimnazjow wtedy nie bylo, wez poprawke na to, ze nie kazdy jest w Twoim wieku :) ambasador_kultury
|
|
hmm bardzo interesujący temat .... :-D lateks
|
|
po pierwsze najpierw byłam w informacji i nie wspomniano mi, że taki dokument po jaki musiałam sie udac był konieczny, bo miałam podobny, ale od pracodawcy. Po drugie mówiono mi, że po numerki trzeba się zgłosić o 7:30 a i tak przyszłam wcześniej, bo o 6:30 i nie otrzymałam takiego numerka, bo ich nie starczyło. Po trzecie z numerkiem przyszłam zamiast na 12, o 11:30 byłam. Gratuluję twojej zaradności...
|
|
mondzio mama nauczyła już kultury?
|
|
Jak sprzedawać to tylko bezpośrednio komuś kto potrzebuje. W antykwariacie dadzą ci 7 zł za książkę a sprzedadzą za 14 więc nie lepiej zgarnąć wszystko ?? :)
|
|
konopandzia ! trzeba zawiadomić odpowiedni urząd, że twój brat i jego kolesie to mordercy! ty pewnie taka sama jesteś jak pracujesz w sklepie mięsnym!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |