Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wybory w Łomży to głupawka i knienie z Nas Wyborców |
ze mna tez mozesz sie dogadac.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wybory w Łomży to głupawka i knienie z Nas Wyborców |
w lomży nigdzie , takie rzeczy to sie panie robi w renomowanych serwisach a nie warsztatach ... I za tą robotę nie płaci sie mało i dobrze ...
|
|
zapytaj w serwisie Skody , polecam sam robiłem :)
|
|
niewypał... niewypał... niewypał...
|
|
i tak od nwego raku wchodzi prawo jazdy wiec nic ci z karty :P
|
|
szczyt bezsilności.
|
|
Piszecie posty o kebabie z Centralnego bardzo dobrze, Ja chcę zwrócić uwagę na rynek łomżyński na którym też jest mnóstwo punktów oferujących kebab w różnej gamie składnikowej. Ja ze swej strony nie polecam kebabu z lokalu Mc Kebab mieszczącego się na al. Legionów na przeciwko Statoilu,ponieważ sprzedawca po przyjęciu pieniędzy nie umył rąk tylko nimi wkładał mięso i warzywa do bułki po zwróceniu uwagi powiedzał że bardzo się śpieszy ale to wcale go nieusprawiedliwia do tego żeby przestrzegać zasad higieny skoro pracuje w gastronomii .
|
|
Co sonbdzicie o moich sobofturach ktuży mniej siem udzielajom?
|
|
Zaraz się zacznie na forum wojna w obrzucaniu błotem właścicieli małej gastronomi. Może to "poszkodowani" zakładają takie tematy ? Zasada jest taka jak mi coś nie smakuje top już tam nie jadam. Po co wieszać psy na na tych czy innych małych punktach gastronomi, jak ktoś tam chwilę popracuje nie będzie jadał jadał takich rzeczy, bo sam wie co w nie pchał. ambasador_kultury
|
|
Wiesz jak to jest z pracą, pójdziesz się osobiście dowiedzieć powiedzą Ci jedno a potem jak zaczniesz pracować może być coś innego. Ogłoszenia z Wiomaru pojawiają się stale czyli możesz się już zastanawiać dlaczego ciągle poszukują kogoś nowego.
|
|
a co się tak interesujesz tym chcesz się zabawić w trójkącik czy co . ?? ;>> nie jestem rasistko, ale kontaktów z czeczenami żadnymi nie utrzymuje.. ;d
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |