Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PROGRAM WYBORCZY - CZY JEST CHOĆ JEDEN ? |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PROGRAM WYBORCZY - CZY JEST CHOĆ JEDEN ? |
fajne to sidło w kojbanie
|
|
_piotr_ i Dran ceny serwerów są bardzo zróżnicowane, od 45 zł w góre (w abonamencie rocznym) . Dogadajcie się we dwóch, wykupcie jeden serwer, a wolną powierzchnie jeszcze będziecie mogli odstąpić znajomym (wszyscy będą zadowoleni). Oczywiście moża też iść na łatwizne i zamowić np; darmowy serwer na yoyo.pl, minusem tego rozwiązania są pojawiające się reklamy i wątpliwa stabilność samego serwera. Co do cen stron to trudno powiedzieć, to zleży od wielu czynników i w tym przypadku każdy webmaster raczej indywidualnie w zależnosci od wymagań klienta wycenia całkowity koszt realizacji zamówienia. Czasem lepiej zapłacic 100 - 200 zł więcej i mieć gwarancje, że wszystko będzie ok. Bywa tak, że za najmniejszą "fachowcy" liczą sobie kolosalne pieniadzę wymyślając niestworzone historie o dodatkowych kosztach . Zadając tak proste pytania na forum sami siebie narazacie na oferty cwaniaczków, którzy widzą łatwy zarobek.
|
|
|
Jak ktoś lubi piłkę to pominie te spory i przyjdzie na Orliki w sobotę i niedzielę na Puchar ligi amatorów i tez będzie zabawa i to za darmochę...
|
|
Szrama jest normalna, lubi fastfoody i postac pod farmalem
|
|
oczywiscie,my wszystko wiemy.jezeli chcesz pracowac w czerwonym borze wystarczy ze popelnisz jakies przestepstwo,zostaniesz osadzony w ZK i tam bedziesz mogl pracowac(osadzeni maja taka mozliwosc).przestepstwo musisz wymyslec sobie sam bo ja nie chce siedziec za namawianie, pracowac tez tam nie chce.nie ma za co.
|
|
DJ dostał największe brawa, hmm..;)
|
|
Prawda że widać. Wszystko co w tym mieście zostanie zrobione musi być przez czarnych pochlapane !!! No i oczywiście Pan Piorunek aż strach konserwę otworzyć. Oj te wybory, wybory że go jeszcze język nie boli od lizania wszystkim....... lomzanin
|
|
To ma byc konstruktywna krytyka. Jak napisalem prowadzenie bylo rodem z kabaretu - natomiast ja wiedzac ze nie potrafie nawet bym na ta scene nie wyszedl. Takze mimo wszystko troche podziwiam te prezenterki :D
|
|
Ale chyba pomysł rodzi się w umysłach ludzi :) Każdy pewnie z nas ma/miał pomysł na Nasze miasto ale co z tego jak mało kto ma odwagę się go podjąć i zrealizować... i właśnie o tym szacunku pisałem. Wykonanie i wygląd prowadzenia imprezy również jest czynnikiem planowania człowieka. Może zwyczajnie zabrakło w Łomży osoby, która podjęłaby się profesjonalnego prowadzenia takiej imprezy, zrobiła by z tego wielkie szoł, nie czytała z kartki itp. Jednak dobrze, że ktoś przynajmniej próbuje... Krytyka jak najbardziej jest potrzebna organizatorom nawet kubeł zimnej wody ale musi ona stanowić krytykę konstruktywną :) Co do wypowiedzi @one more dress - słuszna uwaga. Moim zdaniem również trochę zamysł pokazu został pomylony między wyborami miss z pokazem mody gdzie ważne są bardziej ubrania niż same modelki. Być może organizatorzy wyciągną z tego wnioski przy kolejnej tego typu imprezie.
|
|
A mnie irytuje to że gdy ceny żywca idą do góry to i w sklepach wędliny też idą-a gdy ceny żywca spadają to ceny wędlin nie spadają(tak samo i innych dóbr wychodowanych przez rolników).A jak to ma się do Waszej dyskusji?To taka jałowa gadka o KRUS-ie, ZUS-ie czy też dopłatach.Nie lepiej poruszyć ten temat?Pewnie zaraz zaczną się głosy że przetwarzanie tych "dóbr"kosztuje. Ale jest tak jak kiedyś mawiał ŚP. mój sąsiad:"od myszy po cesarza wszyscy żyją z gospodarza" Co do nie sprawnych maszyn i świateł, to zgadzam się z przedmówcami.O to trzeba dbać by były sprawne. Pozdrawiam wszystkich.
|
|
Polecam Zambrów, ale nie byłam w Kolnie, więc nie mam porównania. Na pewno lepiej niż w Łomży, mimo, że moje 2-letnie dziecię pływa już samo tylko w rękawkach. W Łomży nie ma brodzika, najpłycej jest przy zjeżdżalni około 1,1m do 1,3m jak się nie mylę, więc nie dla maluszków. Z wód otwartych polecam plażę w Ciechanowcu. Jest dość płytko i bardzo fajny piasek wysypany :) Niby daleko, ale co na basen wydasz to samo na paliwko, a jak piękna pogoda to naprawdę atrakcyjniejsze dla maluszka :)
|
|
To wpadł na niezły pomysł na biznes Pan Klepacki. Skoro on nigdy nie mial nic wspolnego z fotografia to moze i ja sie tym zajme :] Choc jak na niego slyszalem 1900 to chyba za wysoko sie ceni.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |