środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
PROGRAM WYBORCZY - CZY JEST CHOĆ JEDEN ?

Treść jest ukryta

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: PROGRAM WYBORCZY - CZY JEST CHOĆ JEDEN ?

fajne to sidło w kojbanie

_piotr_ i Dran ceny serwerów są bardzo zróżnicowane, od 45 zł w góre (w abonamencie rocznym) . Dogadajcie się we dwóch, wykupcie jeden serwer, a wolną powierzchnie jeszcze będziecie mogli odstąpić znajomym (wszyscy będą zadowoleni). Oczywiście moża też iść na łatwizne i zamowić np; darmowy serwer na yoyo.pl, minusem tego rozwiązania są pojawiające się reklamy i wątpliwa stabilność samego serwera.

Co do cen stron to trudno powiedzieć, to zleży od wielu czynników i w tym przypadku każdy webmaster raczej indywidualnie w zależnosci od wymagań klienta wycenia całkowity koszt realizacji zamówienia. Czasem lepiej zapłacic 100 - 200 zł więcej i mieć gwarancje, że wszystko będzie ok. Bywa tak, że za najmniejszą "fachowcy" liczą sobie kolosalne pieniadzę wymyślając niestworzone historie o dodatkowych kosztach .

Zadając tak proste pytania na forum sami siebie narazacie na oferty cwaniaczków, którzy widzą łatwy zarobek.

Bramki z meczu:

http://www.youtube.com/watch?v=Hn0abWQnrFY

... i co dalej??

Jak ktoś lubi piłkę to pominie te spory i przyjdzie na Orliki w sobotę i niedzielę na Puchar ligi amatorów i tez będzie zabawa i to za darmochę...

Szrama jest normalna, lubi fastfoody i postac pod farmalem

oczywiscie,my wszystko wiemy.jezeli chcesz pracowac w czerwonym borze wystarczy ze popelnisz jakies przestepstwo,zostaniesz osadzony w ZK i tam bedziesz mogl pracowac(osadzeni maja taka mozliwosc).przestepstwo musisz wymyslec sobie sam bo ja nie chce siedziec za namawianie, pracowac tez tam nie chce.nie ma za co.

DJ dostał największe brawa, hmm..;)

Prawda że widać.

Wszystko co w tym mieście zostanie zrobione musi być przez czarnych pochlapane !!!

No i oczywiście Pan Piorunek aż strach konserwę otworzyć.

Oj te wybory, wybory że go jeszcze język nie boli od lizania wszystkim.......

lomzanin

To ma byc konstruktywna krytyka.

Jak napisalem prowadzenie bylo rodem z kabaretu - natomiast ja wiedzac ze nie potrafie nawet bym na ta scene nie wyszedl.

Takze mimo wszystko troche podziwiam te prezenterki :D

Ale chyba pomysł rodzi się w umysłach ludzi :) Każdy pewnie z nas ma/miał pomysł na Nasze miasto ale co z tego jak mało kto ma odwagę się go podjąć i zrealizować... i właśnie o tym szacunku pisałem.

Wykonanie i wygląd prowadzenia imprezy również jest czynnikiem planowania człowieka. Może zwyczajnie zabrakło w Łomży osoby, która podjęłaby się profesjonalnego prowadzenia takiej imprezy, zrobiła by z tego wielkie szoł, nie czytała z kartki itp. Jednak dobrze, że ktoś przynajmniej próbuje...
Krytyka jak najbardziej jest potrzebna organizatorom nawet kubeł zimnej wody ale musi ona stanowić krytykę konstruktywną :)

Co do wypowiedzi @one more dress - słuszna uwaga. Moim zdaniem również trochę zamysł pokazu został pomylony między wyborami miss z pokazem mody gdzie ważne są bardziej ubrania niż same modelki.

Być może organizatorzy wyciągną z tego wnioski przy kolejnej tego typu imprezie.

A mnie irytuje to że gdy ceny żywca idą do góry to i w sklepach wędliny też idą-a gdy ceny żywca spadają to ceny wędlin nie spadają(tak samo i innych dóbr wychodowanych przez rolników).A jak to ma się do Waszej dyskusji?To taka jałowa gadka o KRUS-ie, ZUS-ie czy też dopłatach.Nie lepiej poruszyć ten temat?Pewnie zaraz zaczną się głosy że przetwarzanie tych "dóbr"kosztuje. Ale jest tak jak kiedyś mawiał ŚP. mój sąsiad:"od myszy po cesarza wszyscy żyją z gospodarza"

Co do nie sprawnych maszyn i świateł, to zgadzam się z przedmówcami.O to trzeba dbać by były sprawne.
Pozdrawiam wszystkich.

Polecam Zambrów, ale nie byłam w Kolnie, więc nie mam porównania.
Na pewno lepiej niż w Łomży, mimo, że moje 2-letnie dziecię pływa już samo tylko w rękawkach.
W Łomży nie ma brodzika, najpłycej jest przy zjeżdżalni około 1,1m do 1,3m jak się nie mylę, więc nie dla maluszków.
Z wód otwartych polecam plażę w Ciechanowcu. Jest dość płytko i bardzo fajny piasek wysypany :) Niby daleko, ale co na basen wydasz to samo na paliwko, a jak piękna pogoda to naprawdę atrakcyjniejsze dla maluszka :)

To wpadł na niezły pomysł na biznes Pan Klepacki.
Skoro on nigdy nie mial nic wspolnego z fotografia to moze i ja sie tym zajme :]
Choc jak na niego slyszalem 1900 to chyba za wysoko sie ceni.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org