Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
A Hofman ze złotym nocnikiem |
Jakie tu kłótnie są;) Ja zapobiegawczo poszedłem na zabieg przegrody nosowej. Masakra 2 dni oddychania ustami:/ Mam nadzieje, że nie przechodzę tego na darmo. Po WZ mieli dzwonić w połowie sierpnia a tu cisza:/
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: A Hofman ze złotym nocnikiem |
U nas było tak, że spotkaliśmy się powiedzieliśmy co byśmy chcieli i wspólnie ustaliliśmy ofertę. Mieliśmy dwa duże albumy w każdy około 60-80 zdjęć, do tego płytę ze zdjęciami, prezentację. Dostaliśmy także zdjęcia luzem oraz przygotował nam zestawy dla rodziców oraz świadków. Wszystko mieliśmy popakowane w firmowe torby. Łącznie dostaliśmy około 400-500 zdjęć, w tym sesja plenerowa. Z tego co wiem to z każdą parą dogaduje się indywidualnie według ich potrzeb. My nie chcieliśmy za dużo zdjęć z przygotowań więc zamienił nam na jeszcze jedno dodatkowe miejsce w plenerze. Przedział cenowy z tego co było rok temu bardzo zróżnicowany, jak teraz to nie wiem. Co do Kamerzysty to z Dorobiszem także nam się dobrze współpracowało. Wesele nagrane ciekawie, za dużo nie ma zbędnych fajerwerków. Cena chyba około 1500 zł u nas była. Sympatryczny człowiek, pełen szalonych pomysłów. Film dostaliśmy bardzo szybko. Pan Dorobisz robi na weselu także kilka zdjęć by później móc z nich zrobić okładkę oraz płytę. Film trwał około 90 minut. Jeśli mogłam w czymś pomóc to proszę bardzo.
|
|
Re: A Hofman ze złotym nocnikiem |
Na bóle rzołądka nigdy nie narzekałem Zraziłem sie ejdnak do nowego kebabu na ulicy ksieznej anny Otoz w jedzeniu z Kebab Sułtan dwukrotnie juz znalazlem kobiecy włos!!! Nie jest to odosobnione! Coz wiecej tam nie pojde!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |