Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Komu zależy na ViaBaltice przez Białystok? |
no to co ... jedziemy od początku... bo albo ja nie jestem kumaty, albo kumata nie jest kumata... no chyba że jest kumata ale tak jakby nie była kumata. Dziecko drogie, zajrzyj do wątku o zaćmieniu słońca na południowej półkuli, przeczytaj z miejszym lub większym zakumaniem treści wszystkich wpisów i zrób z tego notatkę, a następnie przemyśl zasadnośc umieszczania tu tego wątku... --------------- Trollom sieciowym mówimy zdecydowane NIE!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Komu zależy na ViaBaltice przez Białystok? |
No wery interesting to było:) I dośc pouczające.... aczkolwiek znajda sie pewnie i tacy co nadal nie uwierzą... ADALL
|
|
madman- nie masz do konca racij, a jak cos jest w spodniach oni wszystko przeszukują kazdy ciuch jak znajda coś cennego to biorą to dla siebie a nie dla PCK. bagrmosen
|
|
Ktoś ma talent :d
|
|
Niestety tak jest,ze w MW rządzą skini,tylko niewiem czy wszyscy członkowie wyznają tą ideologie czy tylko niektorzy.Ciekawi mnie jeszcze czy LPR niewie co sie dzieje w ich młodzieżówce czy po prostu nie reaguje??
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |