Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
NOWA PRAWICA - PIERWSZA SONDAŻU!!! |
oj dobrze,że już skonczyłyście,bo naprawdę to odbiegało od tematu,ale oglnie podziw,że nie było głupich wypowiedzi takich,na temat tego tematu,chociaż się liczyłem z tym....,że sie pojawią nie odpowiednie wpisy,co mnie zaskoczyło.Jednak z całej Łomży za wiele sie tych normalnych dziewczyn nie nazbierało,he :-) ,chociaż nie wszyscy tu bywają....
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: NOWA PRAWICA - PIERWSZA SONDAŻU!!! |
łohoho ale forum się rozkręciło :P temat bardzo ciekawy jak na XXI w :P
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Podejdź do niego i zagadaj.
|
|
cudownie_mi25 -napisałem e-mail do Ciebie,a z tymi wieczorkami to nie głupie,by było,ja niestety nie wiem,czy jest coś takiego u nas...
|
|
czlowieku zainwestuj w rower, jak widze grubasa ponad 100kg na skuterze to mnie ciarki przechodza
|
|
skoncz swoje marne popisy xeroboju
|
|
Jak każda para długo przeglądaliśmy oferty ślubne. Z racji naszych niebanalnych wymagań i pewnie troszkę grymaszenia wybraliśmy Bartosza Klepackiego. Albumy, które otrzymaliśmy w pełni nas zadawalają, zaś przebieg sesji plenerowej to komedia tyle śmiechu. Kamerzystą u nas był Stefan Dorobisz, także złego słowa nie powiem na tego Pana.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |