poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kto w II turze na Prezydenta

Moze jednak wez psa, gdy dzieci dorosna, a ty bedziesz miec wiecej czasu na wychowanie psa???

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kto w II turze na Prezydenta

lub zmień dziewczynę

_piotr_ właśnie o to samo miałem zapytać

- jaka jest cena?
- ile to czasu zajmuje?
- ile możliwych danych moge zamieścić na stonie

Proszę o poważne odpowiedzi.

na targowisku

Jest jakieś nowe studio fotografii artystycznej na legionów ogłasza sie na moja lomza też warto sprawdzić podam Ci link do stronki

http://www.moja-lomza.pl/ogloszenia.php?&id=3954&tytul=IM_STUDIO_FOTOGRAFII_ARTYSTYCZNEJ

Piana często udaje wartość, a balon jednak pęka.

Czy można prosić jakiś telefon kontaktowy. żeby się zapisać? Dziękuję za odpowiedź.
A czy ktoś może wie jak przedstawiają się ceny i liczba godzin tygodniowo aerobiku w Centrum Katolickim?

Ale jakich powaznych odpowiedzi oczekujesz, jesli wszystkie te parametry zaleza od tego, co dokladnie chcesz zamowic i jaki hosting wybierzesz?

motoon no moze jednak sie na tym znamy...

Ja osobiście to lubię z horrorów: FREDDY KRUEGER. Całe 8 części bo 9 nie miałam okazji oglądać.

skromność od Ciebie bije patka :) ... Wrzuć na luz - Bogiem nie jestem i wszystkiego nie widzę. Napisałem to co zauważyłem i wydedukowałem z własnych doświadczeń , a że nie miałem okazji Ciebie spotkać moja droga to jest ewidentny ... PECH :)

Kontakt także przez gg: 9900299

Witam.Polecam www.serafinski.com .Może tani nie jest ale na tym to nie ma co oszczędzać.

głupoty piszecie . jeszcze od razu wskocz mu do łóżeczka!ł

małolaty niech idą spać.

ha ha ha nie powiedziała bym. w wielu miejscach można poznać ciekawych ludzi, trzeba mieć tylko oczy szeroko otwarte ..

tak masz racje chcę go uwieść zaciągnąć do łóżka !! i przy okazji pozbyć się żony ;pp lepiej Ci jak Cię poinformowałam o tym .:)))

Żeby zdać kartę motorowerową trzeba mieć/pokazać kartę rowerową?

Idź do kościoła i tam znajdziesz fajne dziewczyny. Co to za pytanie, co widzisz pod słowem "fajne" ?

AdamPołudnie -trzeba było coś unormalnić,he :-)

W końcu tak jak napisałeś XXI wiek...,ale mało tych dziewczyn normalnych napisało,a za pewnie tez byś poznał :-)he....,a może znasz już dużo takich i chesz się podzielić,bo nie każdemu było dane poznać takie dziewczyny?:-)

Damianolo-zbyt za duzo pisać,żeby napisac jakie to są fajne dziewczyny chodzi,żeby były z wyglądu jako takie...z charakterku itd...
Co do kościoła zgoda,tam się znajdą porządne,ale czy fajne zdarzają się,ale nie poznasz ich od tak sobie....

Kwestia tego co znaczy' fajna' i 'normalna'...
Obserwuję młodę dziewczęta i czarna magia. Wymalowane, z papierosem między zębami , słownictwo też mało literackie a na plecach jeszcze tornister szkolny z myszką Miki. Gdzieś znalazłam artykuł i tam pewna gimnazjalistka właśnie tak określiła normalność.

Powracając do tematu, w Łomży zapewne jest mnóstwo interesujących dziewczyn. Trzeba umiec je widzieć. No i przełamać swoją nieśmiałość w wielu przypadkach.

nie a po co ?

Fresa ----trzeba mieć gdzie je poznać,to nie chodzi o śmiałość...
to co napisałeś o tej gimnazjalistce,to przeciwieństwo normalności,ale każdy wie o co chodzi,co się uważa za normlaność,a jak nie wiem to się dowiedział :-)

Treść jest ukryta

ja tez bym chcial bezposrednio poodsluchiwac sms-y :)

Najlepiej podejdź do niego i poproś by wskazał ci miejsce gdzie leży jakiś "interesujący" cię produkt np. banany czy tuńczyk w oleju. A potem reszta zależy od tego jak to rozegrasz... :)

lateks

Co sądzicie o piekarzach? Czemu nie szanują się na wzajem?Szczególnie młodzi starszych?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org