Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kto w II turze na Prezydenta |
Moze jednak wez psa, gdy dzieci dorosna, a ty bedziesz miec wiecej czasu na wychowanie psa???
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kto w II turze na Prezydenta |
lub zmień dziewczynę
|
|
_piotr_ właśnie o to samo miałem zapytać - jaka jest cena? - ile to czasu zajmuje? - ile możliwych danych moge zamieścić na stonie Proszę o poważne odpowiedzi.
|
|
na targowisku
|
|
Jest jakieś nowe studio fotografii artystycznej na legionów ogłasza sie na moja lomza też warto sprawdzić podam Ci link do stronki http://www.moja-lomza.pl/ogloszenia.php?&id=3954&tytul=IM_STUDIO_FOTOGRAFII_ARTYSTYCZNEJ Piana często udaje wartość, a balon jednak pęka.
|
|
Czy można prosić jakiś telefon kontaktowy. żeby się zapisać? Dziękuję za odpowiedź. A czy ktoś może wie jak przedstawiają się ceny i liczba godzin tygodniowo aerobiku w Centrum Katolickim?
|
|
Ale jakich powaznych odpowiedzi oczekujesz, jesli wszystkie te parametry zaleza od tego, co dokladnie chcesz zamowic i jaki hosting wybierzesz? motoon no moze jednak sie na tym znamy...
|
|
Ja osobiście to lubię z horrorów: FREDDY KRUEGER. Całe 8 części bo 9 nie miałam okazji oglądać.
|
|
skromność od Ciebie bije patka :) ... Wrzuć na luz - Bogiem nie jestem i wszystkiego nie widzę. Napisałem to co zauważyłem i wydedukowałem z własnych doświadczeń , a że nie miałem okazji Ciebie spotkać moja droga to jest ewidentny ... PECH :)
|
|
Kontakt także przez gg: 9900299
|
|
Witam.Polecam www.serafinski.com .Może tani nie jest ale na tym to nie ma co oszczędzać.
|
|
głupoty piszecie . jeszcze od razu wskocz mu do łóżeczka!ł
|
|
małolaty niech idą spać.
|
|
ha ha ha nie powiedziała bym. w wielu miejscach można poznać ciekawych ludzi, trzeba mieć tylko oczy szeroko otwarte ..
|
|
tak masz racje chcę go uwieść zaciągnąć do łóżka !! i przy okazji pozbyć się żony ;pp lepiej Ci jak Cię poinformowałam o tym .:)))
|
|
Żeby zdać kartę motorowerową trzeba mieć/pokazać kartę rowerową?
|
|
Idź do kościoła i tam znajdziesz fajne dziewczyny. Co to za pytanie, co widzisz pod słowem "fajne" ?
|
|
AdamPołudnie -trzeba było coś unormalnić,he :-) W końcu tak jak napisałeś XXI wiek...,ale mało tych dziewczyn normalnych napisało,a za pewnie tez byś poznał :-)he....,a może znasz już dużo takich i chesz się podzielić,bo nie każdemu było dane poznać takie dziewczyny?:-)
|
|
Damianolo-zbyt za duzo pisać,żeby napisac jakie to są fajne dziewczyny chodzi,żeby były z wyglądu jako takie...z charakterku itd... Co do kościoła zgoda,tam się znajdą porządne,ale czy fajne zdarzają się,ale nie poznasz ich od tak sobie....
|
|
Kwestia tego co znaczy' fajna' i 'normalna'... Obserwuję młodę dziewczęta i czarna magia. Wymalowane, z papierosem między zębami , słownictwo też mało literackie a na plecach jeszcze tornister szkolny z myszką Miki. Gdzieś znalazłam artykuł i tam pewna gimnazjalistka właśnie tak określiła normalność. Powracając do tematu, w Łomży zapewne jest mnóstwo interesujących dziewczyn. Trzeba umiec je widzieć. No i przełamać swoją nieśmiałość w wielu przypadkach.
|
|
nie a po co ?
|
|
Fresa ----trzeba mieć gdzie je poznać,to nie chodzi o śmiałość... to co napisałeś o tej gimnazjalistce,to przeciwieństwo normalności,ale każdy wie o co chodzi,co się uważa za normlaność,a jak nie wiem to się dowiedział :-)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
ja tez bym chcial bezposrednio poodsluchiwac sms-y :)
|
|
Najlepiej podejdź do niego i poproś by wskazał ci miejsce gdzie leży jakiś "interesujący" cię produkt np. banany czy tuńczyk w oleju. A potem reszta zależy od tego jak to rozegrasz... :) lateks
|
|
Co sądzicie o piekarzach? Czemu nie szanują się na wzajem?Szczególnie młodzi starszych?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |