Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Partie polityczne i cwaniactwo tzw. „niezależnych ” |
Zobacz tutaj www.robertgraff.eu Polecam...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Partie polityczne i cwaniactwo tzw. „niezależnych ” |
Zapraszam na prezentację niezobowiązującą :) Może Pani osobiście ocenić.Mam 10-letnie doświadczenie.Rafał Gędzius Studio Filmowe,tel.797 199 140.Pozdrawiam.PS.jeszcze kilka wolnych terminów na 2011r.Pozdrawiam
|
|
opieka nad dzieckiem to chyba jazciesza praca fizyczna, oczywiscie zalezy jakie to dziecko ale znam osobiscie takie brzdace z ktorymi nie sirdzialabym naweet za 5 tys zl
|
|
przejdz sie na Wojska Polskiego tam ich jest od chu..a zawsze któryś się zgodzi by się nim zaopiekować do koloru do wyboru
|
|
Ze 2 lata temu kupilem karnet na mecze łks-u - ktos tam sprzedawal taniej to wzialem choc fanatykiem nie jestem jaos z tych karnetow wyszla upadlosc klubu :) z perspektywy nie jestem :] to tylko 5zl - ale jakos nie chce mi sie wydawac kasy na marne widowisko pojde kiedys raz tylko po to by zobaczyc nowy stadion a wlasnie po co ten stadion - nie lepiej ktoras glowna droge naprawic? komedia!
|
|
Czy jest w Łomży jakiś dobry dentysta dziecięcy na pierwszą w życiu wizytę? Chciałabym, żeby umiał z dzieckiem porozmawiać, nie przestraszyć. I gabinet żeby wyglądał w miarę miło. Ile może kosztować zalakowanie ząbków?
|
|
poznalski-ma abrazyjna metode leczenia -zero wiercenia-on jeden w lomzy ma taka maszyne
|
|
a to jeszcze chcialabys zeby ktos Cie zarejestrowal? zartuejsz ? dlaczego chcesz byc niania? bo albo nie masz wyskztalcenia, albo jestes studentka, albo masz wakacje, albo boisz sie ciezkiej pracy, albo jestes na emeryturze, albo chcesz sobie dorobic po godzinach wiedzialem ze ktos napisze cos typu: to sprobuj zostac z dzieckiem, czy sam zostan niania otoz dziecko mam wiec przyslowiowo "nie ucz ojca dzieci robic!" 10 zl za kilka godz tyg w porzadku - wowczas za zrobienie obiadku i przypilnowanie dziecka sam pojde po pracy :) natomiast 10 zl codziennie to zdecydowanei za duzo - ta praca tyle nie kosztuje i juz! bo nikt mi nie powie ze niania nie ma czasu na obiad, tel komorkowy, internet spacer i przespanie kilku godz w trakcie dnia! a jezeli placicie 800 za caly miesiac to ok jeszcze moze byc - choc i tyle zaplaca za sprzatanie - a to praca napewno ciezsza !!! pozdrawiam wszystkie pseudowykwalifikowane nianie ktore cenia sie na 1500zl i keidys pilnowaly dziecka u sasiadki :) lomzanin
|
|
pytacie sie o takie glupoty tutaj, skoro szybko znalazles to znaczy ze dobra strona, ogladaj w tv bedzie najszybciej, albo znajdz taka strone gdzie poznasz wyniki zanim wylosuja.
|
|
Z wynikami lotto to chyba nikt nie oszukuje co? Wiec najlepsza jest pierwsza lepsza... skoro glowna strona lotto Ci nie pasuje... aha moze jest za zolta to przepraszam :) a moze chodzi Ci o to ktora jaknajszybciej wyniki podaje bo nie zdazysz milionow odebrac? :D
|
|
W ostatnią sobote byłem na weselu i po raz pierwszy w życiu tak dobrze się bawiłem, nie było disco polo,( ja nie znoszę tej muzyki) a DJ potrafił tak wciągnąć wszystkich ludzi do zabawy ... młodzi , starsi .... serio, byłem na wielu weselach, ponieważ robie zdjęcia, ale to co widziałem .. sam podskakiwałem z aparatem.. :)... jeśli jesteś zainteresowany to załatwię dla Ciebie jego nr. telefonu, a z tego co wiem, to facet jeździ po całej Polsce.. bo jest naprawdę SUPER
|
|
Lepiej wybrać się do Klubu Prognozy w Białegostoku xD
|
|
Ludzie na forum jak zwykle w większości niesamowicie pomocni...idzie przywyknąć. Rzeczywiście jest na Wojska Polskiego 113, widziałam reklamę na telebimach w Łomży. Numer telefonu też tam jest, więc możesz spisać. Jeśli nie jesteś z Łomży, to wpisz w wyszukiwarkę "przyjazna szkoła" bo coś takiego było w adresie strony internetowej o ile pamiętam, tam numer pewnie będzie na stronce.
|
|
Zaara temat placy za godzine zostal juz chyba wyczerpany, "obowiazujace" stawki juz padly, wiec nic sie nie stanie jak dyskusja nieco zboczy z toru ;)
|
|
To jest zdjecie psiaków gdy miały 5 tygodni. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d66ca628ee0b9c33.html
|
|
w sumie masz rację może niektórzy rodzice po przeczytaniu tego przejrzą na oczy niektórym się to przyda nar
|
|
Zgadzam się Zaara, u mnie też nie było zespołu:)
|
|
Osoba prywatna, która ma kilka stron swojego autorstwa. Mogę podać namiary. Szybko, tanio i solidnie.
|
|
Ja z córką chodziłam do doktor Anny Jakubowskiej,przyjmuje na ulicy Mazowieckiej-bardzo dobra dentystka
|
|
Polecam Poznalskiego, jeśli wymagane jest już leczenie, bo bezwiertłowo i krótko 10 minut i po wszystkim. ( 120zł) A dentysta powiedziałabym, że raczej mało rozmowny ale miły. Więc jeśli tylko na pogadanke bez leczenia, to chyba ktos inny.
|
|
Powtarzam - WIEM. Tyle, że nie były to oficjalne wypowiedzi, traktowane więc były jako paplanie paru osób. Ale gdy musisz dementować rozpowszechniane plotki któryś raz, to szlag może Ciebie trafić, nie?
|
|
Najlepsza para fotografów to Beata i Przemek Kowalewscy, robili u mnie zdjęcia weselne, wspaniała współpraca i super zdjęcia. Ostrzegam przed tym Panem Arturem z Niemcewicza, totalnie niepoważny koleś. Widziałem ostatnia produkcję Kamińskich, super film, bez żadnych sztucznych gołębi czy banalnych efektów, po prostu świetnie zmontowany film.
|
|
"Disco robaczki" też są fajne!
|
|
Po co od razu wyzwiska , zamiast tych chamskich słów zacznij czytać historię ZUS i KRUS a potem możemy dyskutować. Nie wiesz co mówisz i mam podejrzenie że jesteś po prostu rolnikiem , HIENA. Zacznij czytać a potem możemy polemizować. Książka to skarbiec wiedzy i tam się dowiesz wszystkiego a tym czasem rolnik to HIENA NARODOWA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ŻRE UCZCIWYCH POLAKÓW. HIENA , HIENA , HIENA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
w Żaku, to jest na Al. Legionów w CH 4+;
|
|
Mam problem byłem po zaświadczenie u lekarza rodzinnego... i odmówił mi wystawienia bredząc ze jakieś przepisy się zmieniły... rok temu jakoś nie było problemów.... co teraz mam robić szukać lekarza sportowego ???
|
|
gimnazjum niestety w żaku nie ma, to znaczy jest ale nie w Łomży Najbliższe jest w Ostrołęce, jest to gimnazjum zaoczne oraz dzienne dla absolwentów szkoły podstawowej, wiek nie ma znaczenia lomzanin
|
|
Może zorientuj się w firmach kurierskich typu DHL albo Opek.
|
|
Krzysiu napisz do mnie na maila, zobaczysz portfolio, ocenisz, dasz odpowiedz :) temekdesign@gmail.com
|
|
poppy , bardzo Cię proszę daj sobie spokój z psem bo nie wież w co wchodzisz a zabawkę kup sobie pluszową bo tę bardzo łatwo wyrzucić nie robiąc nikomu krzywdy. Kocham wszystkie pieski i posiadam pieska właśnie ze schroniska. Pamiętaj pies to nie ozdoba a Twój przyjaciel , którego trzeba kochać jak wszystkich w domu jeśli masz inne podejście to daruj sobie ten zamysł i jeszcze pamiętaj pies w domu to WIELKI OBOWIĄZEK.
|
|
tommeknet przeciez jak ktos zamawia strone u osoby prywatnej, to raczej norma jest, ze ani oprogramowanie legalne nie jest, ani rachunku nie bedzie, wiec tym bardziej odpowiedzialnosc spadnie na zamawiajacego. Piana często udaje wartość, a balon jednak pęka.
|
|
a jak założę fajowy dres taki jak w Mtv mają to mnie wpuszczą ??
|
|
Ja Qmam,esy od Taeka do Gandiego,te o 3 w nocy ha!
|
|
A co ty z KGB ? a może tobie przydał by się psychiatra a nie podsłuchiwanie ludzi ;|
|
|
sam masz odpowiedz wiec zainwestuj 15 kola i masz po co pytasz lomzanin
|
|
moim zdaniem to jest bez sensu duze piersi nie sa teraz w modzie wlasnie takie jak twoje ujda push up jeszcze zalezy jaka masz figure jeszcze czy mialas dziecko bo po porodzie tez duzo moze sie zmienic
|
|
Weż sie jeb... w łeb człowieku, juz widac ze nienadajesz sie do wychowywania psa, najlepiej zeby był niewymagający poswięcania jakiegokolwiek czasu, nie sikał albo ostatecznie sam załatwiał swoje potrzeby najlepiej na sedes. Ja mam psa ze schroniska i psa rasowego pies ze schroniska odrazu nauczony był czystości, a rasowiec niestety do dzis mu sie zdarza.
|
|
Ja na legionów w tym roku płaciłam chyba ok 25 zł, za jedną.
|
|
Potwierdzam Zenit
|
|
Czasem trzeba. Poza tym jak można być wybrednym, wybrzydzając tylko z 3 propozycji? ;p Czekam na następne ;)
|
|
wiec pytam jaki jest dobry zespół?
|
|
ja bym ci nie powierzyła nawet myszy a co dopiero psa sądząc po twojej pisaninie nie nadajesz się na opiekunkę psa!
|
|
To jest według mnie: "tyci" :)
|
|
nie ma normalnych , fajnych dziewczyn, ani normalnych fajnych chłopaków! ale jak chcesz to podam ci parę ksywek z tego portalu- michalina , szczebiotka poppy,br1, paula11
|
|
burczumucha masz już tatuaż na brzuchu,, burczy mnie w brzuchu,,
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |