wtorek, 03 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Brawo Kopacz.

Mój drogi, ja mam dwójkę dzieci, a ty mi mówisz, że pies to obowiązek? Litości.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Brawo Kopacz.

przepraszam poniosło mnie a rolnikiem nie jestem chociaż wywodzę się z tego środowiska nie uważam aby którykolwiek z nich był hieną to że płacą małe składki wpływa na ich świadczenia a to że płacą krus to chyba rząd decyduje nie oni jako ,,minister" powinieneś wiedzieć

stefannowak

Proszę więc o nie wdawanie się w dyskusję z takim osobami jak klemens0. Róbmy dalej swoje i nie oglądajmy się na tych, którym wiecznie wszystko przeszkadza.

Wszyscy na mecz !

"Bo nie jest światło, by pod korcem stało."
Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

najlepsza komedia i horror?

Numerki do rejestracji dla bezrobotnych to bardzo nietrafny pomysł w/w urzędu. Nie dość że aby je otrzymać, jak informują-należy przyjść na 7:30- to przychodząc o tej porze napewno się ich nie dostanie, gdyż kolejka po nie ustawia sę od godziny 4.00! Nie wspomnę już o napiętej sytuacji osób stojących w kolejce, którzy mało się o ten numer nie pozabijają, są przepychanki i kłótnie.
Otrzymując numerek przychodzi się na wskazaną godzinę, po czym okazuje się, że trzeba czekać następną kolejkę, bo na daną godzinę umówionych jest kilka osób i znów-kolejka, sytuacja napięta, i tak mając numerek na określoną godzinę czeka się min godzin ę na obsługę.
Reasumując by zarejestrować się potrzebowałam 5 dni, by zdobyc numerek/zrealizować rejestrację=bo przy pierwszym podejściu do rejestracji nie miałam dokumentu z zusu, wiec musiałam iść po raz drugi, /więc znów musiałam przyjść rano po numerek, przy czym nie mogłam się do niego dostać przez najbliższe dni i nim się zarejestrowałam minęło okrągłe 5 dni- nie wspomnę już o szarpaniu sobie nerwów stojąc w kolejce-jak to większość tam nazywa-jak za komuny.
Szkoda, że w tym kraju,w tym mieście zwykły przecietny człowiek jest upokarzany w ten sposób, a żeby coś załatwić to naprawdę trzeba mieć stalowe nerwy i naprawdę dużo.. duużo czasu wolnego...
Mam nadzieję, iż wkrótce pomysł z numerkami z UP zniknie, a ludzie stojący w kolejce zmienią nastawienie i nie będą wrogami dla siebie nawzajem.

ale wybredna jestes ;P

w tytanie jest mozesz obejrzec zdjecia jak na zeczywistosc nie widziałes

Świetne są komedie z Leslie Nielsenem :), "Rrrr" , ... zawsze ubawię się po pachy ...
Z horrorów świetny jest film "Piątek 13stego" , mi osobiście podobał się " Rec" , jestem również fanem całej serii filmów "Obcy" , "Wywiad z wampirem", "Pitch black".

Znam parę fajnych dziewczyn 20-22 , ale to w Olsztynie :) - bo aktualnie tam przebywam ... Tu w Łomży jak złapiesz jakąś fajną dziewczynę - to to będzie rodzynek dosłownie :) ... Co fajniejsze to "przebrane" albo wyjechało z Łomży.

DiDi

FREDDY KRUEGER potwierdzam koszmar z ulicy wiązów

polecam film al'a horror przynajmniej tak piszą w recenzjach ;
Niewidzialny :) mi się osobiście podobał .

czy jedzie może ktoś teraz ( do 14ej) do olsztyna? chętnie zabiorę się i dołożę do paliwa.
gg 9197587

Zapraszam na FP Kukiza, JOW i Zmieleni.pl Łomża
https://www.facebook.com/RuchKukiza

poszukaj sobie kogoś na pocieszenie.

wczoraj madziaw szukała na siłę partnera, dziś ty możesz szukać dziewczyny.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org