Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
# NIE ZGRZYWA WYBIERA NAM WŁADZE # |
minister a ty a którego rządu się wywodzisz jak z zusu dopłacają do krusu to skąd biorą na dopłacanie na zus
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: # NIE ZGRZYWA WYBIERA NAM WŁADZE # |
polecam również,, wykidajło,, ,,wzgórze złamanych serc,,, ,,predator,,. ,,terminator,, , ,obcy,, , ,, armageddon,, , ,, w stronę słońca,,
|
|
Przeanalizuj lata powojenne do lat reform w ZUS , do lat 90. Przestudiuj ten materiał a dowiesz się że przez te lata KRUS był doinwestowany z ZUS a dla twojej wiedzy państwo KUBA było wspomagane ze składek ZUS. KRUS jest debilistycznym wymysłem pewnych grup społecznych , szkoda słów. Prawo podatkowe powinno być dla wszystkich grup społecznych jednakowe i basta a ulgi podatkowe są bardzo potrzebne i nawet dla dla rolników.
|
|
jeszcze ,,stawka większa niż życie,,
|
|
Unthinkable, Księga ocalenia, Yip Man, Wilkołak, Zawód Gangster - Rise Of The Footsoldier, Zejście 2, Prawo zemsty,
|
|
"shrek forever,,
|
|
ale mi filozofia odciac tasma wezcie nie marudzcie a pomalowanie 42 m to dwa dni i po zawodach 9-12 zł m2 i to tyle na tentemat zycze miłego remontu
|
|
nad niemnem pan tadeusz romeo i julia hamlet jeżdziec bez głowy
|
|
jeszcze jan serce tulipan królowa bona
|
|
konuch!!!!!!!!!!!!
|
|
Witam :) Mam do sprzedania kilkudziesięcioletnie (mają ok 60-70 lat) skrzypce manufakturowe 4/4. Cena około 1600zł. Chętnych proszę o kontakt madziuchna93@op.pl
|
|
Jaka grubosc strun i ich kolor
|
|
Struny są dobre, nowe niestety nie pamiętam nic więcej. Są dwie maszynki na strunach a i e
|
|
barani łbie te wszystkie pieniądze są z naszych podatków tylko źle dzielone i tu jest problem a nie że rolnik płaci krus a to że płaci podatek gruntowy to wiesz
|
|
kolczyki w sutach zrób jeszcze żeby się fajnie targało
|
|
Założyciel tematu to nie jest ten "better" tylko przeczytajcie dokładnie jego nick "bettter" więc jest to na 100% prowokacja. Dziękuję dobranoc.
|
|
Potwierdzam - kurek masa, a innych jak na lekarstwo.
|
|
jak możesz to skrobnij wojmak8@wp.pl emeryci to nie raz groszy problem od młodych normalnych :D
|
|
Bierz, wszedzie blisko.
|
|
zabytkowe prawie;) Będą coraz droższe, np za kolejne 3 lat. Szkoda ich do nauki:)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Ja pracowalem w IQ Serwis, mialem dobra ekipe pod wodza Kamila. pREZES jANUSZ krętacz, z dziada pan sie zrobil i mysli, ze jest wielki biznesmen, a jest smieszny. Oszukali mnie na kilkadziesiat zlotych, zwloka z wyplata miesiac, a teraz poczekam na PIT. Odradzam kazdemu sprzedawania tym bardziej kupna przez telefon. P.S Grzegorzu Pilaszku (to nie nazwisko) znajde Cie pijoku i hazadrdzisto za te plotki ktore rozsiales.
|
|
Piątek 20 sierpnia o godz. 2:00 Wyjeżdżam do Jastrzębiej Góry (Władysławowa), mam 2 wolne miejsca. Powrót w niedzielę lub poniedziałek. Tel.: 791 309 296
|
|
Na Krasce fajna działeczka Tytan ma w ofercie. Ogrodzona już, i masz asfalt i oświetlenie uliczne i wszystko gra. Okolica w porzadku, tamta część Łomzy będzie się rozwijać jak powstanie kampus studencki. Zobacz ile zaoszczędzasz. 172,500 tyś, może to sporo, ale może za mniej się dogadasz? Zawsze to lepiej niż za 150tyś w Starej Łomży przy polnej drodze, gdzie zimą, jak nie odśnieżysz, to praktycznie siedzisz w domu hehe. Poza tym, myślę, że Janowo to też dobra perspektywa. Tak jak pisał Piotr - same nowe domy, młodzi ludzie, kulturalnie i blisko. Tylko znaleźć dobrą działkę. Mają jeszcze działki z tego co wiem gdzieś w Konarzycach na nowym osiedlu, ale to już skomplikowany dojazd znowu i kłopoty zimą - póki drogi porzadnej nie będzie:) Coś za coś zawsze. Zależy ile masz kasy i gdzie preferujesz. Ja lubię codziennie przeglądać ogłoszenia do porannej kawy i powiem Ci, że często coś jest, z tym, że ciągle to samo od kilkunastu miesięcy co najmniej - więc szału nie ma na te wygórowane ceny:))))
|
|
gościu prezydent Łomzy mieszka w tym bloku wiec raczej nie powinieneś mieć obaw ,a w mordę mozesz dostać wszędzie , poza tym 4lomza to nie centrum informacji o zagrożeniach !!!!!
|
|
Ja polecam troszkę za Łomżą, a mianowicie Kisielnica po prawej stronie, żółty budynek, a w Łomży to Urząd Wojewódzki tylko i wyłącznie pierogi z mięsem plus surówka z białej kapusty pierwsza klasa.
|
|
w pepeesie zamknęli tę stołówkę? Dobre tam też obiady były:) ambasador_kultury
|
|
okolo 60 zl podaj mi swoj email to wysle ci namiary osoby ktora wykonuje takie uslugi
|
|
Wybiera się ktoś na otwarcie tego klubu? Gdzie można rezerwację zrobić?????????
|
|
Dla silnej piłki w Łomży potrzebny jest ŁKS i też Perspektywa...to by był dobry układ!
|
|
,,Nasz" MOSiR jak zwykle nie jest w stanie powiedzieć do kiedy pływalnia będzie zamknięta. Nawet na stronie int. nie ma żadnej informacji..:)
|
|
A zawsze mnie zastanawiało dlaczego nigdy nie mieli biletów i skąd biorą pieniądze na rożne potrzeby. Teraz wszystko jasne - obowiązkowy podatek! Tylko szkoda ze za zawodników nie chcą płacić innym klubom i się szczypią że kasy nie mają! Gromada cwaniaków.
|
|
A chodzi o tą wypowiedź dokładnie: ...Trener Łada mówi, że co prawda piłkarze z pełnym zaangażowaniem podchodzą do każdego meczu, ale „traktujemy to przede wszystkim jako dobrą zabawę, dlatego na mecze drużyny kibice mają wstęp wolny”. Czyli jak? Dobrą zabawą jest rejestracja zawodników w OZPN-ie? - za darmo to mają? Albo opłata za sędziów na meczu u Siebie? Ciekawe też, czy trener Łada, dla zabawy trenuje chłopaków?(czyt. ZA DARMO). Albo, czy żaden z chłopaków, nie dostaje żadnych pieniędzy za tą zabawę? Ciekawi mnie też, za co jeżdżą na wyjazdy, niekiedy po 120 km w jedną stronę? Może dla zabawy idą na piechotę? A stroje? A korki? A napoje? A karetka na meczu? Nie no, to wszystko chyba jednak kosztuje? A skoro tak, to skąd są pieniądze na to, skoro to wszystko tylko dobra zabawa??? A tu link do całego artykułu: http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=22715 Ps. Dobry temat! Jak przeczytałem kilka dni temu to o czym teraz piszemy, to ta dobra zabawa mnie od razu w oczy zakłuła. Ludzie piszcie! Będzie dobra zabawa;)) A tym czasem w sobotę o godz. 17.00 do Piątnicy... lomzanin
|
|
Każde stowarzyszenie powinno samo sobie zapewnić poparcie. Trochę może i szkoda tych pieniędzy, które płyną z naszych czynszów do KS Perspektywa. Ale z drugiej strony, za te pieniądze iluś tam chłopaków sobie pokopie, pojeździ po zawodach, iluś przyjdzie na mecz, a wszyscy na tym skorzystają, bo zamiast na papierosa pod blokiem, pójdą na mecz. Ja sądzę, że nie byłoby źle, gdyby jeszcze po 2 gr od każdego mieszkania ściągnęli i otworzyli ze trzy świetlice dla młodzieży. lomzanin
|
|
Pani Pióro na hipokratesa- polecam
|
|
Robisz problem, którego nie ma, wypowiedź Łady dotyczyła wg mnie problemu sprzedaży karenetów pzrez ŁKS karnet sprzedane, a stadion nieczynny i to z powodu Urzędu Miejskiego nie ŁKS, i co zrobić z meczami za które zapłacone, a przyjdzie np zagrać jako gospodarz na wyjeździe, to kibic może już nie pojedzie, a wypoiwedź dotyczyła chyba tego, ze ten problem nie istnieje w Perspektywie. Na razie stadion nieczynny do końca sierpnia, a co będzie dalej nik nie wie? To co trener mówi, a co zrobi zarząd to dwie rózne sprawy, także nie wiadomo czy na stadionie MOSiR nie bedzie biletów, nie ma ich i nie było przy szkole nr9, a le chyba rozumiesz, że za stadion trzeba bedzie zapłacić. Także proponuje Ci nie szukac sensacji, której nie ma, a ztego, ze są dwa klubu my jako kibice powinniśmy się cieszyć. Jestes typowym pieniaczem, piszesz o "kąsaniu pzrez Perspektywę ŁKS-u, ale to nieoficjalne wiadomości" i nie będziesz o nich pisał. Wyznawaj zasadę nie wiem to się nieodzywam i nie pisz głupot, dobrze, ze są dwa kluby w Łomży i jeszce kilka w najbliższej okolicy i powinny one ze soba współpracować, mam nadzieje, ze każdy rozsądny kibic oleje twoje złosci personalne i będzie kibicowac każdej z regionalnych drużyn. Teraz mozemy u siebie co tydzień chodzić na mecz tej samej ligi i z tego trzeba się cieszyć
|
|
nasze wesele prowadził pan Krzysztof Cieśliński, więc mogę wypowiedzieć się na jego temat, gdyż sama przekonałam się jak on pracuje. Wesele było prowadzone rewelacyjnie Pan Krzysztof dysponował ogromnymi zasobami muzyki, i dla każdego coś się znalazło Goście nie byli pozostawieni sami sobie, cały czas organizował jakieś zabawy dla nich dzięki temu osoby które "nie tańczą" również mogły się pobawić i mało kto siedział za stołami Goście byli zachwyceni zabawami które przygotował... zresztą my również, można było się uśmiać do łez Jeśli ktoś martwi sie o oczepiny, to naprawdę nie ma o co się martwić... oczepiny były takie jak być powinny Nawet kiedy podawano gorący posiłek a na parkiecie ktoś tańczył, on zawsze stał przy konsoli i dobierał muzykę odpowiednio do osób jakie znajdowały się na parkiecie Wiele osób mówi że wesele uda się tylko wtedy kiedy prowadzi je zespół a nie DJ, jednak sama przekonałam się że DJ który jest także wodzirejem potrafi poprowadzić zabawę lepiej niż niejeden z zespołów Co do ceny, zadzwoń i zapytaj 504 132 132 powiem tyle, Twoja kieszeń na pewno na tym nie ucierpi :) nasza nie ucierpiała panu Krzysztofowi bardzo dziękujemy a wszystkim którzy szukają dobrego DJ z czystym sumieniem polecam właśnie tego http://www.chrismusic.pl/pl/home/1/0 jego strona
|
|
503042741 bardzo dobry
|
|
Odpowiedzialnosc za dziecko, to dla Ciebie "lekki stopien odpowiedzialnosci"? Chcialbym widziec reakcje rodzicow, jakby sie dziecku krzywda stala, kiedy bylo z niania... Lekki stopien odpowiedzialnosci, to mozesz miec jak w sklepie jakis towar upuscisz, bo w najgorszym wypadku za niego zaplacisz. Ja nigdzie nie pisalem, ze nianie w Lomzy sa rejestrowane. Tylko kolejny raz zwracam uwage, ze jesli porownujesz stawke za h pracy niani, ze stawka magazyniera/kierowcy itd. to policz to jak nalezy. Koszt jaki ponosi pracodawca za zatrudnienie pracownika jest duzo wyzszy, niz to co dostaje pracownik na reke. Praca niani to hobby? Pokaz mi osoby, ktore siedza z czyims dzieckiem, bo lubia... Praca jak kazda inna. nar
|
|
Na farnej jest taki mały sklepik i maja tam sukienki z rękawkami, nie pamiętam nazwy ale przy wejściu stoi posąg (lwa chyba).
|
|
a masz własne auto? jak nie to powodzenia
|
|
klemens0: Słuchaj, jeśli nie interesuje Ciebie ŁKS, to po co w ogóle wchodzisz do tego tematu? Pilnuj swojego, zajmij się swoim prawem jazdy C+E. Czy jeśli w programie telewizyjnym trafiasz na serial, którym gardzisz, to go oglądasz? Czy jeśli widzisz plakat o koncercie wykonawcy, który Cię nie interesuje, to idziesz na niego? Więc po co prowokujesz ludzi, którym zależy na ŁKS-ie, piłce itp.? Odejdź w pokoju!
|
|
Krzysiu zanim zdecydujesz się na wybór któregoś z webmasterów poproś ich o portfolio, następnie cene i czas realizacji, bo "fachowców" w tej dziedzinie jest wielu.
|
|
fajne sa w cto ;)) albo w tym nowym sklepie z butamii w centrum 4+
|
|
Nie chcę wyjść na wybredną, ale może ktoś ma mapkę, która obejmowałaby całe miasto, ale byłaby trochę mniejsza (chodzi, żeby było większe powiększenie, ale mniejsza). Mniej obrzeży ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |