Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pytanie od jakich partii i od kiedy się ODSEPAROWALI LUB ICH ODSEPAROWANO |
Przepraszam, ale nie zagram ostatni raz grałam 20 lat temu :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Cholera to jak darmo, u mnie mąż jak wezmie nianię to płaci jej 100 za godzinę ale szczęście że to tylko raz na miesiąc.
|
|
Re: Pytanie od jakich partii i od kiedy się ODSEPAROWALI LUB ICH ODSEPAROWANO |
ajajajjj mielonka
|
|
hahahahahah dobre ale komuś się nudzi ;) dziękuje za reklamę ahahha żeby było śmiesznie ludzię dzwonią i pytają o dowozy :) .... dzięki za wszystko ;)
|
|
Tę nianię to chyba bierze do siebie a nie do dziecka... :)
|
|
nie masz czego sie bac, w tym bloku wiekszosc ludzi to emeryci. jak bedziesz z nimi dobrze zyl to bedziesz zadowolony :) jesli chcesz cos wiecej wiedziec na temat bloku, moge napisac Ci na maila ;)
|
|
Mmmmmmm albo sosik ze śmietanką przyrządzony na patelni.
|
|
Ja robię? Kto pierwszy się wypowiedział? Więc kto zaczął? lomzanin
|
|
P. Ładę pamiętam z ławki trenerskiej ŁKS-u gdy jeszcze jako nastolatek chodziłem na mecze biało-czerwonych. Osobiście ucieszyłem się z awansu Perspektywy, nigdy nie widziałem w nich konkurenta, a raczej partnera. Jednak od 2 miesięcy działacze Perspektywy kąsają. Po co? Na tzw. mieście osoby związane z Perspektywa od 2 miesięcy rozpowiadają nieprawdziwe informacje nt. ŁKS-u i siebie. Nie będę ich tu przytaczał, bo to wypowiedzi nieoficjalne. Pojawiła się jednak pierwsza oficjalna, właśnie ta, o której piszę wyżej. Czas więc zareagować.
|
|
I naprawdę uważam, że wspólnie więcej osiągniemy, choćby w przypadku stadionu, z którego przyszło (czy raczej przyjdzie) nam wspólnie korzystać. Z przyjemnością więc czytam Twoją wypowiedź, piotrze20, bo okazuje się, że nie tylko ja jeden mam taki pogląd. Po co się kłócić? Wskaż mi jednak JEDNĄ wypowiedź ze strony ŁKS-u, która w jakikolwiek sposób odnosiłaby się do Perspektywy. lomzanin
|
|
TYlko ciekawe że w Zambrowie przerwa techniczna będzie od 23 sierpnia a u nas całe wakacje;)
|
|
Zapraszam Wszystkich na mecz nowego ŁKS 1926 Łomża z drużyną Włókniarza Białystok. Już w drugiej kolejce sezonu zmierzą się ze sobą lider i wice-lider ligi, a to za sprawą tego, że ŁKS 1926 wygrał Swój pierwszy mecz 8-0 a Włókniarz 5-0, co daje im po pierwszej kolejce dwa pierwsze miejsca w tabeli. Jak ze strony Włókniarza to nie był jednorazowy występ okraszony taką ilością goli w meczu z Rudnią, to w sobotę o godz. 17.00 na boisku w Piątnicy zagrają ze sobą 2 ofensywne zespoły, co zapowiada niezłe emocje na boisku. 8 bramek strzelonych przez Naszych zawodników w pierwszym meczu sezonu, to na pewno nie przypadek. Mamy świetną drużynę, która takie wyniki będzie Nam zapewniała częściej, więc tym bardziej warto chodzić na mecze i się trochę rozerwać. Z tak mocnym ŁKS-em, grad bramek w każdym meczu jest niemal pewny! Z przyczyn układania tartanu na stadionie (zrywania go) w sierpniu, kiedy to ruszają rozgrywki piłkarskie i pogoda jest w kratkę;) , a nie w lipcu, gdzie nie było meczów na stadionie a piłkarze byli na urlopach i pogoda do takich prac była fantastyczna;) , musimy nie stety zagrać, za pozwoleniem władz tamtego boiska (dziękujemy!) w Piątnicy. Z tego tytułu, że jest nieco dalej niż na Z18, bilet wstępu na mecz będzie kosztował dla każdego jednakowo, czyli tylko 5zł. Zapraszam wszystkich raz jeszcze. Sobota godz. 17.00 Boisko w Piątnicy. Bilety po 5 zł. Posiadacze karnetów wstęp za okazaniem ww. karnetu. Pomóżmy Naszym piłkarzom wygrać Tą ligę choćby Naszą obecnością na ich meczu. lomzanin
|
|
Trzy sliczne 8 tygodniowe szczeniaczki po mamie bokserce i nieznanym tatusiu szukają domku. Zdjęcia wyślę zainteresowanym na maila. lomzanin
|
|
A ja nie mam nic do tego, że Perspektywa utrzymuje się z czynszów. Proszę bardzo - skoro członkom spółdzielni to odpowiada, nie wnoszą sprzeciwu, przyjęli taki statut... OK. Nie rozumiem tylko wytykania ŁKS-owi sprzedaży karnetów i biletów. Koszt organizacji spotkań, wyjazdów, itp. jest taki sam i dla Perspektywy i dla ŁKS-u. Tyle, że Perspektywa MA DOCHÓD, więc stać ja na wstęp wolny na jej spotkania, a ŁKS takiego dochodu nie ma, więc swoje mecze biletuje. Nie wierzę, że p. Łada tego nie wie.
|
|
Dlatego, że Łomża ma plażę i mniej osób chodziłoby na basen (byłby niedochodowy). Takie jest tłumaczenie co roku. W tym roku doszedł argument napraw reklamacyjnych.
|
|
a TE PSIAKI TO SĄ DO SPRZEDANIA CZY ODDANIA?
|
|
10 zl za godzine... nic tylko zostac niania - najlepiej 5 dni w tyg po 8 godzin i uzbiera sie niezla pensja za taka stawke wychodzenie na spacery odbieranie z przedszkola karmienie itd 10 zl na godzine nie placa na magazynie gdzie trzeba sie o wiele wiecej napracowac ani praktycznie nigdzie jesli nie masz wykszt kierunkowego inaczej u kierowcow 10zl dla niani - wolne zarty !!!
|
|
FRAJERZE ZARAZ TY MOŻESZ SIĘ JEBAĆ OBSRAŃCU JEBAĆ CIĘ KONFIDENCIE Łomżyński "BQ"
|
|
klemens0 - Z tego tytułu, że ŁKS chce grać na jak najwyższym poziomie, trzeba zapłacić za bilet, ażeby klub się rozwijał,bo pewnie wiesz że kasa do funkcjonowania WSZYSTKIEGO jest potrzebna? Żeby ŁKS chciał grać tylko w IV lidze, to byś mógł przychodzić za darmo na mecze, ale wnioskuję, że wcale na mecze nie chodzisz, tylko piszesz aby pisać w temacie o którym nie masz bladego pojęcia. Zgadza się? ;) xyzzyx - wódka też by mogła być za friko ;) A tak serio, to rozwiń Swoją myśl, bo nie rozumiem czemu, jak to napisałeś - na nie swoim boisku mogło by być za friko...? Albo się jest kibicem ŁKS-u i się wyda te 5zł. ;) na bilet, albo się kibicem nie jest i się nie odzywa, jak to wyżej napisałem o którym nie masz bladego pojęcia. Zgadza się? ;) Udzielajcie się w tematach, w których macie coś sęsnego do powiedzenia, lub w tematach w stylu "umarłem". Pozdro. Wiem ale czy powiem
|
|
klemens0 - zadłużanie klubu zaczęło się 4 lata temu i doprowadziło do upadku klubu w tym roku. Nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło i teraz znaleźli się ludzie, co chcą to wszystko naprawić i budować klub od nowa bez długów. Chcą także odbudować zaufanie wśród Łomżyniaków i sponsorów. Takimi wpisami nie pomagasz! Jak nie chcesz chodzić na mecze i wspomagać klubu, to po prostu nie chodź i nie przeszkadzaj ludziom robić dobrej roboty. Nie musisz pomagać - wystarczy że nie będziesz przeszkadzał. Na stadion i tak wrócisz, uwierz mi;) Co do pomysłu że zamiast stadionu powinni naprawić jakąś drogę, to powiem Ci kolego, że w większości na stadion kasę dała UNIA, na drogi też daje unia, ale z innego budżetu. Nie wiem czy wiesz, ale nie można z budżetu na drogi, dawać kasy na stadiony, na parki, na place zabaw dla dzieci, na rozwój czegokolwiek itd. itd. i zresztą odwrotnie! Co do marnego widowiska - ...;) pozdro. lomzanin
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |