poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
SondaSuper Klikaczy -PO/973 VS Razem dla Łomży/986...na kłamstwie nie zbudujesz!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: SondaSuper Klikaczy -PO/973 VS Razem dla Łomży/986...na kłamstwie nie zbudujesz!

może jeszcze ,,moda na sukces,,,

lub

,, noce i dnie,

Re: SondaSuper Klikaczy -PO/973 VS Razem dla Łomży/986...na kłamstwie nie zbudujesz!

ja dostaje 10 zł za godzinkę

jeszce
klan

plebania

zombi w akcji

zorro

przygody koziołka matołka

ladny masz autobus

No tak winny zawsze się tłumaczy: D "Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane" widać że jest to reklama ale jak zwykle admini maja to w .... Jasiu przyjdzie i posprząta:)

prosze nie dodawac takich niestosownych i zgorszajacych zdjec

panna ze zdjecia i jest prawdopodobnie lekkich obyczajowI albo narabala sie.
takie toto mlode i glupie, bo nie podejrzewam , ze ludzie w starszym wieku tak robia

na zdrowie i uciekaj pa

heeeeeeeee buhaaaaaa usunac to tu duzo dzieci siedzi

jak w temacie ;) może ktoś się orientuje bo chciałbym zrobić drobne zarysowania na aucie ;) z góry thx ;D

pastę polerską ,,tempo ,, kupisz w każdym sklepie chemicznym.

a kredki możesz użyć pastelowej z pudełka!

Klikaczy -PO/973 VS Razem dla Łomży/986...na kłamstwie nie zbudujesz!

tempo ostatnio kupiłem na orlenie. Działa tylko na cienkie rysy.

Klikaczy -PO/973 VS Razem dla Łomży/986...na kłamstwie nie zbudujesz!

Jeżeli miałabym robić reklamę to na pewno nie miałabym na koncie 102 postów. I moje konto widniałoby od kilku dni. Stasiek nie wszyscy widać są tu nastawieni na reklemę jak ty!! A forum jest po to aby ludzie mogli się dzielić ze sobą swoimi spostrzeżeniami, i opiniami. Jeśli ktoś się ma wypowiadać to niech robi to na temat i pytanie zadane przeze mnie

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org