Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
\"\"\"„Bolek” przegrał w sądzie z Wyszkowskim\"\"\" |
i takie beda!!!! kogo teraz stac na operacje estetyczno-kosmetyczno-pielegnacyjno-zapobiegawczo-trwala? materiale jakie sa wsztrzykiwane w piersi lub obsadzane w sposob nienaturalny nalezy wymieniac co kilka lat inwestycja chilrurgii plastycznej nia oplaca sie, pozostaje akceptacja samego siebie..
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: \\\"\\\"\\\"„Bolek” przegrał w sądzie z Wyszkowskim\\\"\\\"\\\" |
a po co chciałaś się upięknić na siłę? było przed zabiegiem zasięgnąć opini na temat tego salonu kosmetycznego!
|
|
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) lateks
|
|
Może to da Wam do myślenia na temat sztucznego upiększania się,NATURALIZM jest w kobiecie najpiękniejszy!
|
|
Ile kosztuje malowanie ścian i sufitów, samo malowanie bez gipsowania. Mam mieszkanie 42 m . Ile trzeba zapłacić za taki remoncik? Może ktoś się orientuje.
|
|
To jest żart ?
|
|
Zeby nie sklamac. Cos slyszalem ze 11zl za metr? Ja Ci pomaluje za pol ceny :]
|
|
bettter a to ty jakiś Homo nie wiadomo jesteś jak ci się faceci podobają idz tam kręcić swoje kebaby a nie taksówkarzy !!!!!!! to ja nie wiedziałam że ty gustujesz w płci męskiej właśnie tak coś czułam po twoich ruchach i gestach jak byłam w twoim śmiesznym lokalu że coś z tobą nie tak raz mi koleżanka mówiła że widziała jak się całowałeś z jakimś kolesiem na zapleczu to teraz wyszła cała prawda na jaw SMACZNEGO dla wszystkich tych ktorzy jedzą w "3 Wymiar "
|
|
ściany skarbie, sciany. chyba, ze chcesz podłogi
|
|
Hahaha :D
|
|
wydaje mi sie za zarowno metr kwadratowy sciany jak i sufitu to ta sama cena... z tym ze przy tynkowaniu otwow okienny liczyli jako cala sciane nie wiem jak to jest przy malowaniu z tym ze ta cena 11zl jest niepewna a doradze Ci ze naprawde znajdz sobie jakiegos kolege czy sasiada ktory wymaluje Ci za przyslowiowa dniowke ... malowanie to zaden klopot zalezy czy masz proste sciany czy nie - taki tez bedzie efekt natomias zarowno jak pomaluje ci np ja czy malarz to tak samo gdzie niegdzie bedzie widac pionowe cienie [pasy] bo gdzies przycisniesz mocniej walkiem a gdzies slabiej u znajomego malarz nawet zepsul robote na scianie gdzie farbe dobieral komuterowo [czyl izaplacil chyba 200zl] malarz w rogach pomalowal 23 razy a gdzie indziej 2 - i jak to wyglada ?!
|
|
zmieniłem dostawcę mięsa smakuje gorzej czy smakuje lepiej ?? tak zastanawiam się cały czas na bieżąco myślę o wprowadzeniu wołowinki intensywnie ![]() rudy błazen z druhem
|
|
wy chyba macie po 10 lat jak tak piszecie idioci! Co wy wiecie o życiu? Myślicie że tylko przez lenistwo można nie skończyć szkoły albo przez głupotę? DEBILE! myślałam że mieszkają tu także normalni ludzie! A wasz poziom i zachowanie świadczy tylko tym ,że i wam przydałoby się jeszcze raz iść do podstawówki! niewychowani.....brak słów. dzięki za pomoc. PF
|
|
Wojska Polskiego 113
|
|
<szczebiotka> a ty zagladalas dziewczynkom pod spodniczki ze wiesz hehe?? za chlopcow sie wes he
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |