Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
TZ \" MOCNY \" , ALE W GĘBIE ! |
Faktycznie Norbi może i nie jest najlepszym pomysłem, dobrze że chociaż cokolwiek się dzieje
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: TZ \\\" MOCNY \\\" , ALE W GĘBIE ! |
Do wypadku doszło w poniedziałek. Grupa młodzieży z klubu ŁKS Narew Kurpiewski Łomża przebywała od kilku dni na obozie w Augustowie. Uczestnicy obozu wieczorem kąpali się w jeziorze Necko. Nagle jeden z podopiecznych zaczął się topić; nieprzytomny został wyłowiony przez opiekunów. http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,8265233,15_latek_utonal_na_obozie_sportowym__Jest_sledztwo.html Wiem ale czy powiem
|
|
1. pierwsze podejscie- dzwonie i po 3 sygnalach wlacza sie poczta "tu era......." ludzie wylaczcie poczte lub nagrajcie cos swojego 2. drugie podejscie kilka dni pozniej- odbieraja, prosze na wynos, zamawiam i jak pytam za ile przyjechac slysze ze za godzine- odmawiam bo troszke za dlugo ale mysle pewnie smaczne skoro tyle trzeba czekac 3. trzecie podejscie- zamawiam na wynos, pytam za ile przyjechac? "za 15 minut"... ok jade i dopiero przy mnie zaczynaja kroic....... czekalam jeszcze kolejne 15 minut lokal bardzo ladny, jedzenie srednie, wzielam kilka dan i wlasciwie wszystkie smakowaly tak samo- wyglada jak wietnamskie a smakuje jak indyjskie- moze rzecz gustu ale ja jestem zawiedziona i nie chcialo mi sie tego nawet do konca zjesc kto byl w usa wie co to znaczy chicken with broccoli albo sezamy chicken
|
|
z kraski najlepsze
|
|
Ty szczebiotka to wpieprzaj bagietki i odczep się od naszego pieczywa.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |