niedziela, 02 marca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Żal dopę ściska, jak popatrzyć na tych kandydatów !

szczebiotko ja czytam Twoje posty juz sporo i nie raz chciałem napisac cos o nich , sa takie puste i prostackie... więc kobieto miastowa, swiecisz inteligencją az starch sie przyznać... wiesz wolę byc wsiowym, ale to tylko tacy ludzie jak ty tak mówią, wiesz bo akurat skarbie Ty nawet nie wiesz co jest w kupiskach, które leżą pół kilometra za Łomżą( tu nawiązuje to wczesniejszego wątku ), stwierdziłaś,ze tam chłopy pobili sie pod sklepem wsiowym.... tam akurat mieszkają nauczyciele, lekarze, prawnicy.... i ludzie, którzy maja swoje spore firmy, jak i również tutaj , gdzie ja mieszkam. Odzywasz sie własciwe w kazdym poscie, czy masz cos madrego do powiedzenia czy tez nie, na ogół nie masz... i chyba z tego co widze to forum to chyba całe Twoje zycie, życ ludzkim zyciem, zajmowac się plotkami , ludzkimi brudami ... i to jest Twoja miastowość... za takich ludzi własnie jest mi wstyd.... wiec wyprowadziłem sie z miasta przez takich ludzi jak Ty ..... zajmij sie kobieto w końcu swoim zyciem

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Żal dopę ściska, jak popatrzyć na tych kandydatów !

odczep sie !!!!!!!!co chce do wyrazam!!!!polacy zawsze i za wszelka cene chca pokazac ich przynaleznosc do miasta i do szlacheckich korzeni
jest kilku co z duma opowiadaja o znoju jaki doswiadczyli pracujac od urodzenia na wsi
wszyscy wysmiewaja wsiochow; wystarczy popatrzec sie na ich czerwone i nierowno opalone ciala, -bo przeciez w polu nie mozesz biegac nago.
a ci z kupisk- to walkonie....za male pieniadze postawili sobie dom
rozumiem-tam bylo taniej

są tacy co mają sprawny sprzęt, ale zgadzam się że wielu rolników nagminnie łamie przepisy ruchu drogowego, a prawdziwą plagą są pijani i bez świateł.

nikt nie che przeleciec dziewicy!!!!!!!!
to jest meczarnia!!!i niewdziecznosc z jej strony!

Wiem ale czy powiem

zamale pieniadze ? ty chyba nie widzialas jakie tam domy stoją ... a zreszta nawet sama ziemia w kupiskach jest najdrozsza z calej gminy lomza

zapomniałam dodać w swoich okularkach przeciwsłonecznych od "Versacego" do twarzy mu w nich

Czy istnieje w Łomży mieszalnia farb? Jeśli tak to gdzie ( nie interesują mnie odpowiedzi różnych trolli, że na Prusa 8) ?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org