wtorek, 03 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
dobre wieśći;Jarosław Kaczyński: jestem gotów służyć Polsce do 2027 r.

Gorszej bursy to już chyba być nie może!!!!Mieszkałam tam prawie dwa lata!!! I to były moje zmarnowane dwa lata. Najgorszą z wychowawczyń jest Wiśniewska ta kobieta ma naprawde nie równo pod sufitem. Chesz żyć z nią dobrze to musisz jej nom stop mówić komplementy jeśli tego nie będziesz robił to jesteś spalony. Ogólnie to jedna wielka beznadzieja!!!! Jezenie do bani!!!! Nie polecam tej bursy

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: dobre wieśći;Jarosław Kaczyński: jestem gotów służyć Polsce do 2027 r.

mialem malage.. bardzo dobry motor

nad gmino

Ja mieszkam w Janowie od kilku lat i naprawdę jestem zadowolony, nie ma tu gospodarstw, czego niektórzy sie obawiają, dla dzieci jest tutaj raj na ziemii, moje dzieci mają swój basen, mają gdzie biegać, bawić się-są tutaj naprawdę szczęsliwe i bezpieczne, a nie ma nic milszego jak wstac rano i wyjśc z kawą przed domek , lub wieczorem posiedzieć i posłuchać świerszczy itd.. i nikt nikomu nie zagląda na podwórko, sąsiedzi są mili i naprawdę uczynni. A jesli chodzi o zimę.. ostatnia była najlepszym przykładem, nie było najmniejszego problemu, odsnieżarki chodziły po kilka razy na dobę, tutaj własciwie wszyscy mieszkańcy pracują w Łomzy, do której jest blizutko, z tego co wiem są jeszcze działki tam do kupienia, ale dokładnie nie wiem od kogo, widziałem niedawno w ogłoszeniach, a cena była około 80 zł

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

lowca_snow- dokładnie :D:D:D i przy okazji również po to, żeby tacy śledczy od siedmiu boleści mieli szansę się wykazac. Pozdrawiam ;)

na długiej, jest taki sklepik z kosmetykami, tam powinni mieć sztuczne rzęsy

Aha i zgadzam się z opiniami że to dzięki UE na wieś płyną horrendalne kwoty, np tu http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=22725 po 75 tyś złotych. To chyba mozna miec sprzet jeżdżacy utrzymany w stanie dobrym prawda? Nie sztuką jest ustawic się w kolejke po kasę....

tfuu.. nie Glogera a Jakuba Wagi

Jak w temacie. Są w Łomży jakieś wypożyczalnie?? Jeżeli tak to gdzie i jaki koszt wypożyczenia. Z góry dziękuję za pomoc

znalazł się właściciel, więc temat już nie aktualny :))

tak jak w temacie, zadna stacje pogodowa, sam prosty higrometr....

szczebiotka Ty to zawsze doszukujesz się dziury w całym.Czy Ty się zastanowiłaś kobieto dlaczego wszyscy spierniczają z miasta i budują się w jej okolicach? Powiem Ci bo mają dość takich ludzi jak Ty zakłamanych pretensjonalnych ,fałszywych czyli jednym słowem srających w swoje gniazdo to od takich jak Ty wszyscy stronią i jak ktos ma możliwość to woli do miasta dojechac niz przebywac ,obcować z kims takim jak Ty.
Popieram w 100% Cię _piotr_ teraz za miastem sama kultura sie przenosi i mieszka ( normalni ludzie ) a wizerunki umazanych ,pijanych ludzi w kaloszach to prehistoria. Te czasy mineły.

P.s.
Najgorzej jak ktoś czegoś nie wie, nie rozumie a mimo to stara sie narzucać innym swoje poglądy.

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

kulture to ty masz w nosie! i nie rozumiem dlaczego ukrywasz sie za tym slowem.powiadam ci kupiski zakupione beda przez lomze; byc moze juz wyszla taka ustawa, dlatego ci pseudo bogacze z magistrem na czole tam sie osiadaja.
krotko powiem: lansowana jest moda ....kupiski stare przyszly lomzynski manhatan! dojazd bardzo szybki z tylu lomzy, trasa nie jest ruchliwa, poniewaz wszystkie tiry ciagna przez zambrow, gdyz droga ze sniadowa jest w remoncie.

reasumujac-dystyngowanych ludzi w kupiskach starych nie ma, w lomzy tez nie
i to Cie boli!

No to sobie popływał chłopaczyna........

Oczywiście, że są tacy - takich tu w tym wątku pomijamy. Bo do porzadnych przyczepić się nie można. Jak bele wiozą to nawet żółte światełko blyska dookoła - profeska, ale to nieliczni.....niestety.

Na rogu Nowogrodzkiej- Łąkowej, sklep ogrodniczy. Około 109 czy 119 zł, z tym, że razem z higrometrem jest termometr i ciśnieniomierz. Szukałem również samego higrometru, jednak nie znalazłem w Łomży.
Pozdrawiam

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org