Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy wszedzie tak wygladaja debaty? |
Przyjeżdżam do Łomży na tydzień, nie jestem zmotoryzowana, a rowerem byłoby mi najwygodniej poruszać się po mieście i okolicach. Nie mam możliwości przywieść swojego. Czy jest w Łomży wypożyczalnia rowerów? Lub coś w tym stylu? Nigdy nie słyszałam, ale już parę ładnych lat tu nie mieszkam, więc może coś się zmieniło :) nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy wszedzie tak wygladaja debaty? |
tak, te budy to ciekawe zjawisko. ;-) A co się tyczy handlu. Jest popyt, jest podaż. Nie chce mi się specjalnie filozofować. Ale skąd się bierze cena papierosów? Ma to być cena unijna? A kiedy będzie płaca unijna? Kiedy bezrobocie zniknie? Nie wiem skąd sprowadzane są papierosy. Chyba jednak coś nie gra, jeśli dla jakiegoś kraju opłaca się je produkować. Dla kogoś przemycać. Dla jakiegoś detalisty sprzedawać na bazarze. Coś tu w tych relacja cenowych nie gra. Czy Państwo traktuje nas po macoszemu? A może te państwo które produkuje, stara nam się robić krecią robotę? Taka bajka była już przerabiana pod tytułem ,,Zrzuty Stonki przez Amerykanów,,
|
|
Chciałabym przestrzec wszystkie dziewczyny które chcą przedłużyć sobie rzęsy metodą 1:1. Nie warto! Doświadczyłam tego na sobie. Myślałam że jak przedłużę sobie rzęski tą metodą to będą piękne… pomyliłam się bardzo. Już po zabiegu rzęsy były posklejane, każda była wygięta w inną stronę i nie wyglądało to estetycznie, ale ok, pani kosmetyczka powiedziała że tak będzie tylko przez 2-3dni. Niestety nie było! Po zabiegu bolały mnie bardzo powieki i miałam zawężone pole widzenia, nie mogłam normalnie zamknąć oczu bo bolało! Na dodatek klej na rzęsach wyglądał tak jakbym miała łupież. Nie mogłam normalnie umyć oczu gdyż woda osadzała się na sztucznych rzęsach, a gdy chciałam wytrzeć oko ręcznikiem to bolało. Nie mogłam normalnie się umalować i normalnie zmyć oka mleczkiem do demakijażu…. Chodziłam w tych rzęsach ok. miesiąca i teraz gdy je zdjęłam jestem załamana, straciłam 3/4moich rzęs i dolne rzęski mam dłuższe niż górne! Ale cóż za głupotę się płaci… Dlatego uczcie się na moich błędach i nie róbcie sztucznych rzęs metodą 1:1!
|
|
Nie ma wypożyczalni rowerów .Mam osobiście 3 rowery ale przykro mi nie pożyczę gdyż są wysokiej klasy każdy po kilkanaście tyś pln .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |