poniedziałek, 03 marca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Rudy uciekł a :\"Bruksela gani Polskę za warunki prowadzenia biznesu.

>Autor: burczymucha (---.40.138.121.sub.mbb.three.co.uk)
Data: 17-08-10 19:19

mnie interesuje działka 10 ary czy ta diałka jest budowlana i gdze ona sie znajduje prosze o odpwiedz

Napisz prosze na landofgreen@wp.pl albo daj maila

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Rudy uciekł a :\\\"Bruksela gani Polskę za warunki prowadzenia biznesu.

Stara Łomża jest przereklamowana. Małe działeczki, dom na domu, feee, działka musi mieć przynajmniej 1000m, aby była na niej swoboda i aby poczuć się jak w prawdziwym domu z własnym podwórkiem, a nie kawałkiem trawnika. To już lepiej w bloku mieszkać niż na 400 - 600m2.

Wczoraj, godz 23. Droga Mężenin - Łomża, gdzieś na wys m. Gać. Jedzie sobie takie niewiadomo co drogą, z tyłu zero świateł, jakaś przyczepa czy coś, z przodu ciągnik ma tylko jedno światło sprawne - normalnie bida.
Ale jedzie, po drodze publicznej. I nie wiadomo czy skręci, czy nie skręci - bo przecież nic nie działa.
Nawet nie łaska z tyłu na tym czymś co za sobą ciągnie, trójkąt powiesić. Przecież w razie mijania się z innym samochodem, w jego światłach nie zobaczymy tego czegos na naszym pasie - i kogo wina? Kto tu nie myśli? Czy naprawdę na wsi panuje taka bezmyslność i lekkomyślność, że ciężko dorosłemu chłopowi przewidzieć skutki takiego stanu rzeczy???

Słuchaj Nofox Ty mnie lepiej nie strasz. Nie obraziłam Cię i nie zmyślaj sobie. Moje posty są na tym forum i są dowody,ze w żadnym miejscu Cię nie obraziłam. przykro mi,że nie potrafisz zrozumieć próśb ludzi którzy proszą abyś zostawił to forum w spokoju i przestał się reklamować. Poza tym mam brata w prokuraturze i możesz mi figę zrobić. Nic innego prócz straszenia sądem do dyskusji nie wnosisz.

w Łomży jest wypożyczalnia rowerów na ulicy Wojska Polskiego. Podaj maila to wyślę Ci namiary do osoby u której będziesz mogła rower wynająć.

stefanek1, zgadza się, niedługo ktoś z porażeniem medialnym napisze że, jedynym słusznym zakupem w państwie demokratycznym, jest zakup w super marketach.

nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sama dziatwa tam bedzie przebywac

:)))))))))))))))))))))))))))))))))

TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.

To znaczy 11 zł za metr kwadratowy mieszkania czy jak. A sufity ?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org