Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PO wystawia weryfikatora dziennikarzy ze stanu wojennego do wyborów. |
możesz. Zakładam,że ukończyłaś liceum bądź technikum.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PO wystawia weryfikatora dziennikarzy ze stanu wojennego do wyborów. |
|
:)))))))))))))))))))))))))))))))))) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Nie obraziłam Cię w żadnym moim poście. Gdybym to zrobiła miałbyś absolutnie powód by mnie zaskarżyć i nie miałabym żadnych szans na obronę. Bazujesz na niewiedzy prawnej i straszysz ludzi w większości przypadków bezpodstawnie. Nie znam Cię więc nic nie myślę. A Ty nie znasz mnie i nie próbuj mi niczego wmawiać. Poza tym zakończyłam z Tobą dyskusję i więcej na Twoje posty nie odpowiem bo czasami lepiej przemilczeć pewne zachowania i tak zrobię w tym przypadku. Idź w pokoju.
|
|
Witaj ja mogłbym sie podjąć wymalowania ci mieszaknia pędzlem którym na codzień korzystam w obsmarowywaniu mięsa olejkiem Kamforowym które się nabiera intensywnego smaku
|
|
szczebiotka nie bądź taka mądra, bo właśnie chodzi o to ,że łomża jest wsią skoro nie ma tu szkół! ha ja w porównaniu do ciebie jestem z miasta i u mnie są wszystkie szkoły a na pewno już bardziej kulturalni ludzie! Żegnam. widzę , że tu niczego konkretnego się nie dowiem a pisanie głupot nie jest w moim stylu....
|
|
brylancik-diamencik, co ty mozesz wiedziec o malowaniu
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |